bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Bu yıl üniversite sınavına girdim ve geçenlerde sonuçlar açıklandı. Beklediğimden çok iyi gelince aile içi kriz çıktı,sözlük!
Bir türlü gönlümden geçenin istanbul olduğunu anlatamıyorum! Tutturdular illa ki Ankara Ankara diye. Ankara iyi güzel ama canım annecim ben hep istanbul'u istedim şimdi niye böyle yapıyorsun dedikçe daha bir alevleniyor. Sonra da yaya yaya "Karar senin çocuğum" diyor ya deli çıktım delii!

Ha bir de kanıma dokunan ne oldu biliyor musun? Ben eşit ağırlık öğrencisiyim,dersanem reklamlarında beni sözelin il genelinde ilk 10unda yazmış. Beni fotoğraf çekimlerine çağırdıklarında 'dersanenin en iyi eşit ağırlıkçısı' sıfatı ile çağrıldığımı düşünmüştüm. Ufak bir ayrıntı ama yine de hafiften bozuldum. Afişler için çekilen fotoğraflarda da gözüm kapalı çıkmış. Pöeh. Umarım çektikleri zilyon tane fotoğraftan gözüm açık olanı kullanırlar,aksi olursa yine "kara bahtım kör talihim" demeye başlayacağımdan şüphem yok.

Gerizekalı eski sevgilim benimle çok pis dalga geçmişti. Şimdi beni billboardlarda görünce alı al moru mor olacak,bu da bana garip bir haz veriyor. Çocukça olduğunu biliyorum ancak elimde değil,sözlük! Ne kadar laf etmiş, neler söylemişti geçen yılın başında.

Tüm bunların ışığında, sonuç olarak elbette çok mutluyum. istediğim fakülteye yerleşebilmek benim için büyük bir kıvanç kaynağı. Çok fazla emek verdim,çok fazla fedakarlık yaptım belki ama netice bana tüm bu zor zamanları unutturacak. Belki de en önemlisi bu. Bir sonda değil yeni bir başlangıçtayım -oof çok klişe oldu ama öyle yani n'apalım -. Eylül-ekim aylarında beni hangi maceralar,hangi zorluklar bekliyor olacak bunu bilemiyorum ama yine de yeniliğin heyecanını içimde duyuyorum. Güzel günler,güzel zamanlar dileğiyle.