bugün

türk silahlı kuvvetleri

darbeseverler buraya lütfen...

bağrından son olarak kenan evren gibi bir "kurtarıcı" çıkarmış olan kurumdur.

12 Eylül döneminde imam-hatip liseleri, şubeleri ve öğrenci sayısı arttırılmıştır. 1983 tarihinde imam-hatip lisesi çıkışlılara üniversitelerin her bölümüne girme hakkı tanınmasıyla, din eğitimi almış kişiler devletin tüm kurum ve kuruluşlarında görev alıp ve yönetici olabilmişlerdir. Ezberci eğitim, dersaneler ve paralı eğitim bu dönemde yaygınlaşmış, tevhid-i tedrisat kanununun beli bu dönemde kırılmıştır.

tam da o dönemde abd'nin şimdiki büyük ortadoğu projesi'nin yerinde yeşil kuşak projesi vardı. ve kemalist ordumuz abd'nin gerekli gördüğü yeşil kuşak projesinin icaplarını yerine getirmekle mükellef hissediyordu kendini. o zamanlar ilericiler, sosyalistler düşmandı, türkiye'nin solunu ezmek gerekiyordu.. büyük bir hevesle dine sarıldılar.

şimdilerde ise kendi yarattıkları frankenstein'i bitirmekle meşguller. fakat iş ekmeğe, adalete, paylaşıma geldiğinde, halkın en çok güvendiği bu kurumdan çıkan ses nedense her seferinde kocaman bir tssss olmaktadır.

amaaaan oturur magazinimizi, skindirik yarışmalarımızı, oray eğin abimizi falan izleriz biz de naapalım. yahut bir pazar günü elimizde bayraklarla, polislerle kolkola çağlayan'a giderek yaşarız ömrü hayatımızın en extraordinary gününü.* silahlı kuvvetlerimizin halk olarak bize biçtiği görev de bu olsa gerek. değil mi güzel beyler, hanımlar?