bugün

game of thrones

2. sezona ait gecikmeli bir entry olacaktır.

--spoiler--

ilk sezon benim için iyi başlamış sonra düşüşe geçmiş ve sezon sonundaki ejderhaların anası sahnesiyle eski seviyesine çıkmıştı. 2. sezonda ilk sezonun bıraktığı gibi devam etti. ama bu sezonun en iyi bölümü 9. bölümdü ta ki 10. bölümü izleyene kadar.

- 2. sezonda oscar vermek istediğim bir takım insanlar var.

- ilki ve benim için en önemli 2. isim olan arya' ya. koca koca adamların yapamadığı yaptı. oyunculuk ise üst düzey. ama dizide küçük bir kız çocuğunu canlandırdığı unutulmasın. sanat yönetmeni unutmuş olacak ki 2. sezonun 10. bölümünde belirginleşmiş memeleri gözüme gözüme sokuldu sanki. 3. sezonda ne yapılsın edilsin bir şekilde gizlensin.

- 2. oscarım Daenerys Targaryen' a gidiyor. 2. sezon yaptığı saçma sapan hatalara rağmen son bölümde girdiği labirent sahnesi, rahmetli kocasıyla gerçekleştirdiği duygusal sahne seviye çok çok üstlere çıkardı. ikisi elinde biri sol omuzunda bulunan yavrularıyla huzuru bozulmasın. sonra benim asabım bozuluyor.

- 3. oscar jon snow isimli sözde piçe gidecekti ama adamı resmen piç ettikleri için ödülü ona vermekten vaz geçtim. ödülü sözde değil hem gözde hem de gerçekte piç olan, piç sıfatını ororpu çocuğu sıfatına yakın bir seviyeye getiren Joffrey Baratheon' a veriyorum. o kadar iyi oyunculuk sergiliyor ki o itici sıfatının da yardımıyla gelmiş geçmiş en kötü dizi karakteri olmaya çoktan aday olmuştur. Joffrey Baratheon sana sözüm şu olacak. amın feryadı. Theon Greyjoy' un dölü içinde boğulasın. pipin göbek deliğinle birleşsin.

oscarlar verildikten sonra gelelim asıl mevzuya.

ilk kez Lannister' ların Cersei' yi takdir etti. kızı serbest bırakma hadisesiyle. milli gurur kekilli ve cüce' ye söylenecek kelime yok. ve 2. sezonun en güzel sahnesi olan 10. bölümün son anları. yarı zombi çeyrek canlı ve çeyrek beyaz gezginler 3. sezonun en büyük merak konusu olacak.

önümüzde 302 gün 9 saat 8 dakika kaldığına göre kitaplara başlayabiliriz.

--spoiler--