bugün

26 nisan 2007 fenerbahçe beşiktaş maçı

Öncelikle beşiktaş'ı tebrik ederim. Ben 25 senedir Türkiye kupasını alamayan Fenerbahçe taraftarıyım. 250 sene alamamış olsam da dün akşam ki maç sonrasında şunu bir kez daha anladım. Ben bu ülkenin en iyi oyuncularına sahip, isterse en iyi futbolunu oynayabilen takımının taraftarıyım. En büyük takımının taraftarıyım.

Dün akşam Beşiktaş hiçbir şey yapamamıştır. Defans yapmak istemiş becerememiştir. Oyunu soğutmak istemiş yapamamıştır ve bunun tek nedeni fenerbahçe'nin etkili oyunudur.

Gelelim hakeme, En az 7 gollük pozisyondan yararlanamayan Fenerbahçe, hakemin ekmeğine yağ sürmüştür.selçuk dereli'nin dün akşam art niyetli olduğunu düşünüyorum. bu güne kadar bu kadar cesur bir hakemi görmediğimi belirtmek istiyorum. Hakem hatalarının bu kadar sıcak bir gündem olduğu şu günlerde, sen çıkıp yarı final maçında maçı bjk'ye vereceksin. Göz göre göre. Kimseden korkmadan.

Ne mi oldu...
Baki mercimek ve Mehmet sedef atılmalıydı. Atılmaları gereken zamanlarda fb 1-0 öndeydi. Gökhan zan'ın eline çarpan top, çok yakın mesafeden gelmedi ve eli açıktı. Net penaltıydı.maç 1-1 di.

Bunların üçünü de görmeyebilirsin hakem.

Ama senin göremediğin, Mehmet sedef'in elle oynadığı pozisyonda yan hakemin bayrağını kaldırıp sana elle oynama var dedi. Oyunu durdurdun ve elle oynama verdin. Aynı pozisyon için yan hakemin sarı kartı da işaret etti. Ama pozisyonu görmeyip yardımcı hakeminin kararına uyan sen, sarı kart ikazına uymadın. Ve dedin ki ben gördüm, kontrol bende.
Yuh artık.
Sen göremediğin için yan hakemin müdahele etti. Senin gördüğün sadece şuydu Selçuk dereli. Elle oynamayı gerçekleştiren Mehmet sedef'ti. Ve daha önce sarı kartı vardı. Sen onu atamazdın. hazırlanan tiyatroda böyle bir sahnen yoktu, elindeki textte bunlar yazmıyordu.

Sen bu oyunda emek hırsızını oynuyordun. Benim senden bu dünyada ya da öbür dünyada alacağım var Selçuk Dereli, fenerbahçe'yi destekleyen biri olarak.
Var sen düşün artık, omzundaki yükü.