bugün

konuşmayı sözlükte öğrenmiş sözlük yazarı

sanal alem olduğu için kendini çok önemli bir şahsiyet görüp herkese laf sokmaya çalışan, her yazıya muhalefet olan kişidir kendileri.. ki ben bu yazıyı yazarken aslında bunlar gibi oluyorum ama benim yaptığım bir eleştiri ve gözlem olduğu için kendimi bu sınıfa sokmuyor, sokamıyorum lan.. *

neyse efendim velhasıl kelam diyeceğimiz ben bunların ne amaçlı olduğunu bir türlü çözemedim.. bre arkadaş burası sanal bir platform değil mi ? sokak arkadaşına laf sokarmış gibi entryler girmek neyin nesidir. bundan haz alıyorsan eğer ciddi anlamda ne denli bir beyine sahip olduğun apaçık ortada zaten.. ama bunu yapmak dışında konuya ortak olup işi mizaha dökmeye çalışmak daha güzel değil midir ? ciddiyetin en son olması gereken yerler bu platform değil midir, insanın kendi olmayacağı en güzel yerler burası değil midir ? söyle bana ey yüce onos yazarı..

adamın ergen olup olmaması seni niye bu kadar dürtüyor ? sana ne zararı var ben onuda çözemedim devamlı bir iteleme çabası.. yazıktır günahtır etmeyin eylemeyin.. nickinizin adamı olun burada, dışarıda ne yaprak yiyorsanız yiyin orası zaten bizi ilgilendirmez. ama burada biraz daha iyi niyetli olalım ve işi ego kasmaktan ziyade mizahı tarafa yöneltelim..

işte böyle.. ben bu yazıyı ortaya yazdım hepsi o kadar..

sonuç olarak anan zaa xd..