bugün

14 nisan 2007 cumhuriyet mitingi

15 nisan itibariyle unutulacak mitingtir. çünkü türkiye'de her miting unutulmuştur. kaç kişi 555k'nın ne anlama geldiğini bilmekte ya da hatırlamaktadır.

100 binler toplanırsa gerçekten, hükümet pazar susacak, pazartesi * gibi bir kılıfını bulacak, "biz yolumuza devam ediyoruz" ya da "bizim arkamazda türkiye'nin %30'u var, siz kimsiniz ki?!" tarzı açıklamalarla 'yollarına devam edeceklerdir'.

yok toplanmazsa büyük kalabalık, organize edenler sessizce evine dağılırken, hükümette "biz biliyorduk" zaten bilmişliği içinde sırıtmaya başlayacaktır. *CHP zaten hiç lafını bile etmemiştir mitingin... üzülecek olan sadece gerçekten gönülden bir sevda ile Türkiye'nin dört bir yanından tandoğana gelecek olanlardır..

netice nedir? rte kimi cumhurbaşkanı yapmak istiyorsa onu cumhurbaşkanı yapacak, kadrolaşma aynen devam edecek, zihniyet korunacaktır. bunlara karşın, muhalefetin bir kısmı orduyu göreve çağırmaya çalışırken, bir diğer kısmı başka mitingler organize edecektir. * demokrasiye değil ama türk siyasetine hiç inancım kalmadı benim..