bugün

sözlük içi iç savaş

evet arkadaşlar beri gelin lütfen yamacıma. kızlar siz de gelin türk kızıyla alakalı bi başlık değil korkmayın gelin canlarım.
6 dk önce sigaramızı ateşledik. ateşledik ne aq sanki uzay mekiği ..
yaktık işte neyse.

arkadaşlar siz de farkında değil misiniz sözlük içi bir iç savaş yok mu ya.. heh ? hı ! işte laz diyomuş ki mezar taşıma .. şaka lan devam.

eskiden troller enrty girer biz gülerdik. sayar söverdik. biri komikli şakalı başlık açardık ona da gülerdik , zall sorunları çözerdi arakdaşlar düzeldi derdi. gülüşürdük öpüşürdük falan.
şimdi ise biri kod hatası buluyor kendini oyluyor orgazm oluyor. diğeri de onun hatasını buluyor mih mih mih gülerek ifşa ediyor. biz izliyoruz falan. geçen gün ortalık gene karışmış amk cennet mahallesi gibi , akasya durağı gibi olaylar oluyor iki de bir. yok efendim fays da entry paylaşmışmış da falan. adam haklı gibi. bakıyorsun bordo bereli munlayt açıklıyor , zall geliyo aylardır ilk kez entry giriyor falan.
bi sansasyon falan ..

neyse bi bakıyosun sözlük parçalı bülüklü bi halde. suçlanan yazarları destekleyen ve desteklemeyenler. nik altlarına nefret kusmalar.
sonra o ifşacı yazar , o şerlok holms kim çıkıyor ?

sözlükte istatistiklerde boy gösteren iki hesaplı (en az ) bir yazar.. ev arkadaşı ayağına...
onu en son saipsiz yapmıştı lan o da bi şey kanıtlamak içindi . milli susucu olayı . bilen bilir. bilmeyen için de arasın dursun pezevenk diyorum.

altı üstü sözlük lan. kime yar olmuş zall dan başka ?

neyse amk uzatmayayım. dileğim bu iç savaşın uzun sürmesi çünkü çok eğlenceli ya... evet.
http://www.incicaps.com/ksas2dk.jpg dediğinizi duyar gibiyim. sağlıcakla..