bugün

moderatör olduktan sonra kasarak entry girmek

evrim geçirmektir.

başlık : devedikeni

dün taksim meydanında gördüğüm yazar(subjektif), "naber lan amuna koduum" dedim de nasıl gülüverdin (küfür şeysi) amma şişmişsin lan görmeyeli :ppp (chat işaret şeysi) ahahha ipneeee seni, o değil de biz cumartesi sabah 7 de istanbul'dayız, adam yolla zikeriz belÂnı misafiriz bizi iyi ağırlayın (forum tarzı) (mesaj olması gereken gereksiz cümleler) (gider bu böyle)
silinme sebebi : sayalım mı sayın yazar ??

canlandırma : devedikeni

dün taksim meydanında gördüğüm yazar(salak anlamadı hÂl subjektifin ne olduğunu), "naber" dedim gülüverdin gevrek gevrek, kilo almışsın biraz ? (akıllanmadı) bak biz cumartesi sabah 7 de harem mi ne boksa ordayız, ağırla bizi (daha sade ama gene de uygun değil)
silinme sebebi : subjektif, noktalamaya dikkat,

iç ses : skicem ama...

canlandırma : devedikeni

dün taksim meydanında "görülen" yazar(görülen dedi süper taktik). ayrıca kendisine "naber" dediğimde dönüp o güzel kocaman yüreğiyle gülümsemiştir. biraz kilolu bir yazardır (tanım yapmayı öğrendi !!). "bizi iyi ağırla lan" dediğim yazar (illa falso verecek).

yazar mod oldu diyelim:

editlenen entry : devedikeni

dün taksim meydanında görülen yazar. gülümsemesi dillere destandır. biraz kilolu olduğu söylenir. bizi iyi ağırlayacağından eminiz.