bugün

fahişe gibi giyinip taciz edilince ağlayan kadın

Fahişelik dünyadaki ilk mesleklerden birisi olarak bilinir.

Şöyle bir senaryo canlandıralım gözümüzde: Yurdum genci atlamış beyaz şahine, yarı işlek caddelerde, fahişelerin potansiyel olduğu yol kenarlarında bir fahişe arar. bulur, çeker sağa pazarlık eder, fiyatta anlaşamaz ve yoluna ufak ufak devam eder. yol kenarında bakar birisi daha var, az önce pazarlık edip anlaşamadığı fahişenin kankası görünümlü. hadi bir de bununla konuşayım der ve sağa çeker, o sırada asıl amacı sadece taksi çevirmek olan masum kızımız yurdum gençlerinin "kaça çıkıyorsun?" sorusuna maruz kaldıktan sonra başlar ağlamaya.

Bu olay imkansız mıdır? hayır değildir. ne yapmak gerekir?

A) bütün fahişeleri yok edip o tarz giyimi normale döndürmek.
B) hanım kızımızın daha dikkatli olması.
C) erkeğin yaradılışını değiştirelim.
d) erkeklerin penislerini keselim.
c) bu böyle devam etsin.

Yurdumun gerçekleri bunlar. Evet sokaklarımızda fahişeler var, var arkadaş var. yok gibi bakmayın. onlarda canları istediği için fahişe olmuyorlar o ayrı bir mesele, ama diğer insanlardan kendilerini nasıl farklı gösterecekler? elindeki sigarayla, seksi unsurları ortaya çıkaran giysileriyle, duruşlarıyla, bir şekilde kendilerini belli edip müşterisini bulmak amacındalar.

e kendini bilen insan da onlara benzemek yerine şıklığını toplum kültürüne uydurarak ortaya koyar. yoksa salya sümük ağlar.

"Amanda ben çok modernim, sen mağara adamısın" yahu tamam ben mağara adamıyım da bunlar da senin yaşadığın çevrenin gerçekleri. sen bunları görmezden gelebiliyorsan, mağarada yaşayıp mağara adamı olmadığını iddia eden garip bir varlık olursun.

Biraz mantık. çok değil.

Edit: büdüt. herkes ahkam kesmiş, kimse bir çözüm önerisi sunmamış. tipik türk zihniyeti.