bugün

ekşi sözlük

dün gece okuduğum bi başlıkla beni benden alan sözlüktür.

22 haziran entry girmeme eylemi miydi neydi, bi başlık açılmış. soruşturma geçiren yazarlara destek amaçlı açılan bi başlık. eylemi organize edenler ne düşündüyse artık. 22 haziran 00:00-00:03 arası sadece o başlığa otuzdan fazla entry girilmiş. gecenin ilerleyen saatlerinde çoşmuş başlık. bi grupta (muhtemelen eylemi organize edenler) pusuda bekliyor, kim başlığa entry girerse basıyorlar eksiyi. sadece o entryede değil. yazarın geçmiş entrylerinede basıyorlar.

soruşturma geçiren yazarlar, ssg den avukat tutmasını istemişler. ssg de sallamamış bunları. adam haklı aslında. sen önüne gelene küfür edeceksin, sonra yok bizim bilgilerimizi niye savcılığa verdin, yok hani biz özgürdük vs. ağlıyacaksın.
tamam özgürsünde, küfür etmek mi senin özgürlük anlayışın. küfürbaz haydoların dikkatine: aynı durum burası içinde geçerli. kanunlara göre sözlük sahibi, admini, sorumlusu herkimse artık. savcılık bişey diyorsa, bişey istiyorsa vermek zorunda. millete küfür edip sonra vay efendim ben bilmiyordum demeyim, üzülürsünüz.