bugün

sözlük yazarlarının itirafları

önceden hep insanlar kırılmasın aman incinmesinler diye uğraşırdım. kırılan hep ben olurdum günlerce kafamı kurcalardı bu tarz şeyler. sonra bir baktım ki millet benim iyi niyetimi suistimal etmeye öyle bir alışmış ki... ve suçlu bendim onlara bu fırsatı ben vermiştim. şimdi nasılım peki?
hayatımı kendi istediğim gibi yaşıyorum. böyle yapsam bunu desem şunun gücüne gider mi demiyorum. koy g*tüne rahvan gitsin hesabı. insanları üzüyorum, kırıyorum hatta eğer yanında olmak istemiyorsam yarı yolda bırakıyorum. şimdi bunu okuyanlar diyecek ki bi de bunla övünüyor musun. evet övünüyorum. çünkü böyle yaparak kendi akıl sağlığımı ruhsal dengemi koruyorum.
bu zamana kadar etrafımdaki kimse beni kırdığı için pişman olmadıysa ben neden millete böyle davrandığım için pişman olayım ki.
lafımı esirgemiyorum. pat pat herşeyi söylüyorum. kırılsın cehennem olup gitsin isteyen.

inanın hayatta hiçkimse için değmiyor. o zaman elinizi çabuk tutun. sizi kırıp darmadağın etmeden biri siz onlara bunu yapın.

ha böyle yapınca millet nefret ediyor mu peki. yemin ediyorum sizi daha çok seviyorlar. bir söz var ya seversen ... sevilirsen diye başlayan. aynen o hesap. milletin hiiç utanması yok ki. siz böyle davrandıkça daha çok seviyorlar sizi. ee öyleyse sinirleri atmak lazım arkadaş.