bugün

800 bin euroluk adama yılın transferi demek

krokodilspor'a has bir özelliktir.

adamlar bir süredir peşinde oldukları kenny miller adında bir kişiyi transfer etmek üzereler bilindiği gibi. e ihtiyaçları varsa alsınlar zaten, hakları.

ama daha adam gelmeden bizim azılı krokodiller öyle bir hava estirmeye çalıştılar ki, sanki gelen ronaldo mübarek. bu transferin yılın en flaş transferi olduğunu belirten mesajlar bursalı arkadaşlar tarafından her tarafta kaleme alındı. gerçi pek iplenmedi, kenny miller başlığı bile öksüz kaldı, orası ayrı.

yahu düşünün. adam o kadar yıldız ki, glasgow rangers 800 bin euroya bırakıyormuş bonservisini. hani anlaşılsın diye söylüyorum; niang'ın 10'da 1'ine yani. e o zaman, bu kadar bursalının içinden "la agalar, bi durun. sakin olun" demezmi? fanatizm gözleri bu kadar mı kör eder?

kenny miller göreceksiniz ki en çok kris boyd ölçüsünde bir adamdır. o da kim diyenlere söyleyelim; boyd da rangers'ın geçen seneki yıldız golcüsüydü. miller'dan da 2 kat fazla golü var. rangers'tan ayrılmayı kafasına koyduktan sonra bir süre anadolu kulüplerinin gündeminde kaldı sonra da ola ola ingiltere 2. lig'inden middlesbrough'a transfer olabildi. kaç gol attı derseniz söyleyelim: 23 maçta 5 gol.

o nedenle sakin olun canlar. bakın bu sefer gerçekten samimi söylüyorum bi düzgün durun. bu tür mesajlarınızla alay konusu oldunuz zaten iyice, daha da çok dalga geçtireceksiniz kendinizle.