bugün

temel haktır.

ve türkiye'de yoktur.

öğrenci olsan bile yaşın 25'i geçince prim ödemen gerekir. işsizsen de aynı prim ödemen gerekir.

bitti mi bitmedi. emekli çalışan ne bok olursan ol her doktora gidişinde 8-10 lira kitlerler. bunu ya maaşından keserler, ya da eczaneden ilaç alırken. çoğu kişi farkında olmadığı için sorun etmez.

solcu zırvası gibi oldu ama solu sikeyim kanıma dokunuyor.
Yoktur!

Sosyalizmin hüküm sürdügü ülkelerde dahi eğitim ve sağlik ucretsiz degildir.devletler yiginla vergi alir ve " bakin egitim ve saglık ucretsiz" ey halkım der.
Türkiye de yoktur. Var gibi gösteriliyor ama acayip girdiriyolar. Yine de devletin kaybı özelleşmelerle birlikte çok arttı. Yakında daha çok girecek.Vatandaşın gönlünü edip oy toplamak için çok gereksiz işlemler yapılıyor maddi kayıp çok fazla. Yakında bu sistemde batar.
Hangi şekilde yönetilirse yönetilsin her ülkenin vermesi gereken hizmet.
en büyük akp ve çomar yalanlarından biridir.
geçen yıl 3 ilaca eczane 14.25 lira katkı payı, muayene ücreti ne sikimse 14.25 lira alırdı.
geçen hafta aynı ilaçlara 42 lira ödemem çıktı sgk lı olmama rağmen.
3 kat artış.
nakilliyim. maaşım yok, çalışamıyorum. rezalettir.
görsel keşke bu ülkedeki kaliteli ve ücretsiz eğitime verilen önemi bu ülkede hem eğitimde hem de sağlıkta görebilsek de eğitimle insanlar bilinçlense sağlıkla da ihtiyacı olanlara yardım edilse hiçbir ayrım olmadan. mesela herkes iş bulabilse, raporlu ilaçlara para ödemek zorunda kalmasak, ameliyat olması gerekenlere her ne gerekiyorsa yapılsa da özellerde tek seferde yapılabilen ameliyatlar birden fazla ameliyatlarla uğraşılmasa. bu iki konuyu umarım insanlarımız önemser de ciddiyetini kavrar.
ek; bu yazıyı aşağıda şu linkteki ihtiyaç sahibi birinden bahsedildiğini görünce tekrardan hatırlatılması ihtiyacı duydum belki fayda sağlar ve dinin insanlar iyiye, güzele yönlendirdiğini hatırlattığını hatırlatsın diye. bu linkten gerekli olan bilgiye ulaşabilirsiniz; https://m.facebook.com/st...57&id=100004635077292
siktirin gidin finlandiyaya.
bakınız akp yok iken savaş ay nelerin belgeselini çekiyordu .

http://www.youtube.com/watch?v=_C6AKO0fcBk

günümüz nankörlerini tanıyın yani .
öyle bir hizmet yoktur.

belgesi:

görsel