bugün
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı68
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız16
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
En makbul olan eş adayıdır. Şimdi neden diyeceksiniz... Olaya şu yönden bakmak lazım. Birincisi devlet memuru ve sırtını devlete yaslayan birisinin sırtı kolay kolay yere gelmez. ikincisi onurlu ve kutsal bir meslek (Annemin mesleği diye demiyorum tamamen objektif yaklaşıyorum). Üçüncüsü maaşı gayet iyi, emeklilikte tıkır tıkır para alıyorsun yılın en az 2.5 ayı tatilin var misler gibi. E birde erkeğin yaşı 30'a yaklaşmışsa benim gibi, görüp göreceği hanım efendiler de hep finans dünyasından olup en erken görüşme saati akşamın 9'u oluyorsa ve illallah denilmişse geleceği kurtarmak ve hayatı düzene koymak adına akıllı bir erkek (Bu tamamen subjektiftir) böyle bir seçim yapabilir ve yapmalıdır da. Düşünsenize okullar akşam en geç 5'te bitiyor, eşin eve gelmesi en fazla 6-6.30 olur. Sen eve geliyorsun 8'e doğru. Hazır masa, sıcak bir ortam, kapıyı gülen bir yüzün açması ve yemek üstüne bir kahve. Daha başka ne diyem ben mahmut mu diyem? Yalan mı ey yaşı 30'a ramak kalan arkadaşlar söyleyin bana...
büyük bir yanılgıda olan erkektir. Şöyle ki;
bir öğretmenin işi (ister bay ister bayan olsun) asla bitmez. Eve gittiğinde ertesi günün dersine hazırlanması gerekir. Ya da ertesi günü sınav yapacaksa sorularını hazırlar ya da sınav kağıdı okur. Bu da eşine ve çocuğuna ayıracağıo vakit kısıtlı demektir. yaz tatillleri 1,5 aya kadar inmiştir. Okulda çocuklara sinirlernip de evde hıncını çocuklarından çıkarabilir. (Bu oldukça tehlikelidir.)
bir öğretmenin işi (ister bay ister bayan olsun) asla bitmez. Eve gittiğinde ertesi günün dersine hazırlanması gerekir. Ya da ertesi günü sınav yapacaksa sorularını hazırlar ya da sınav kağıdı okur. Bu da eşine ve çocuğuna ayıracağıo vakit kısıtlı demektir. yaz tatillleri 1,5 aya kadar inmiştir. Okulda çocuklara sinirlernip de evde hıncını çocuklarından çıkarabilir. (Bu oldukça tehlikelidir.)
(bkz: hemşire askerle, öğretmen doktorla doya doya konuşsun)
avea 'ya göre doktor olması gereken erkektir.
avea 'ya göre doktor olması gereken erkektir.
(bkz: yatagan)
(bkz: memur)
büyük ihtimalle subaydır.
çalışma saatleri anlamında uygundur, çocukların bakımı anlamında uygundur, doğum izni vs. anlamında da iyidir öğretmen bir bayanla evlenmek. ama 'eş aramak' çokta mantıklı değildir.
maaşı ve sosyal hakları için istenilen eşine bakayan kılıbık kişiliktir.
mühim olan ataması yapılmış olanı bulmak yeğen.
Meslek üzerinden eş aramak gibi aptalca bir kıstas koymayın beyler. Ne avukatlar var hem güzel hem hamarat be öğretmenler var beyni buzluğa bırakıp dışarı çıkıyor, kırdığı yumurta bile yenmiyor. Edityum:erkeğim olm yazmayın.
5000+ geliri bir bey varsa bi caya cikarabilirim *
Ben paradise 05 bulursun artık arkadaşlarından pls.
Öğretmen bayanların götü maaş aldıktan sonra bir kalkıyor ki indiren daha görünmedi.
Benden milyon kat çirkin kizlarin fıstık gibi adamlarla evlenip beni ayar eden degismez gerçek.
muyendisiz olum bizde amele diil.
muyendisiz olum bizde amele diil.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar