bugün
- başıboş sokak köpekleri24
- abd de yaşanan yangına sevinen dinciler45
- son 10 yılda yaratılan dindar insan profili14
- anın görüntüsü23
- gassal dizisi17
- nervio'ya misafir olmak8
- pkk'nın zafer kazanması25
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz19
- bana fakirliği anlat10
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz17
- saçları sarıya boyatmak14
- oğlun gay olursa tepkin ne olur10
- osurarak para kazanan kadın8
- neden matematiği anlayamıyoruz22
- ikinci üniversite de yaş şartı8
- en son ne yediniz14
- özgür özel'in iktidara kırmızı kart göstermesi17
- beklenen büyük istanbul depremi16
- ülkede akp ve chp den başka parti yok mu12
- gecenin şarkısı12
- mete han28
- 0 0 78
- gaz odasında sevişmek13
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek12
- true'nun sanat için soyunması14
- marlboro touch gray15
- ilkcahilbukucu8
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz23
- los angeles12
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek20
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı15
- kiranın 30 bin olduğu ülkede devletin evlen demesi16
türkiye de tüm acıların bir şekilde insanlarca ya siyasete ya dine alet edildiğinin ve bundan vazgeçilmeyeceğinin göstergesini su yüzüne çıkartır.
evet. ben de misal bir zaman mhp ye oy verdiydim. off ne kız sikerdik. keserdik atardık. hepimiz bunu yaptık. insana yapamayanlar baktım kediyi köpeği siker oldu bıraktım ülkücülüğü. çünkü gerçekten iğrenç bir şey ülkücü olmak. ve hepsi aynı.
*
hiç birinizin kardeşinin, annesinin, hatta abisinin, sevgilisinin, akrabasının, ulan hepsini geçtim bir kez olsun yüz yüze görüştüğünüz bir insanın başına böyle bir şey gelmesin ya. gelmesin amına koyim. ülkücüler bittiği zaman bu haberler bitecekse zaten ben 2 kere sikeyim yani. bu iğrenç muhabbeti açtığınız için teşekkür ederim. yazacağım hiçbir şeyi doğru yazamadım zaten. ama editlemeyeceğim. çünkü siz itinayla bizim beyinlerimizi sikiyorsunuz.
hepimiz iğrenciz.
evet. ben de misal bir zaman mhp ye oy verdiydim. off ne kız sikerdik. keserdik atardık. hepimiz bunu yaptık. insana yapamayanlar baktım kediyi köpeği siker oldu bıraktım ülkücülüğü. çünkü gerçekten iğrenç bir şey ülkücü olmak. ve hepsi aynı.
*
hiç birinizin kardeşinin, annesinin, hatta abisinin, sevgilisinin, akrabasının, ulan hepsini geçtim bir kez olsun yüz yüze görüştüğünüz bir insanın başına böyle bir şey gelmesin ya. gelmesin amına koyim. ülkücüler bittiği zaman bu haberler bitecekse zaten ben 2 kere sikeyim yani. bu iğrenç muhabbeti açtığınız için teşekkür ederim. yazacağım hiçbir şeyi doğru yazamadım zaten. ama editlemeyeceğim. çünkü siz itinayla bizim beyinlerimizi sikiyorsunuz.
hepimiz iğrenciz.
Şaşılmayacak durumdur. Sapık, anasının amından çıktığı için ülkücülere bok atmaya gerek yoktur. Onlardan da sapık çıkar. Biz ülkücülüğü savunurken, hepsi evliya demedik, demeyiz de. Bu da böyle biline.
orospu çocukluğunu yapan bir orospu evladının dini, siyaseti x olduğu için bütün orospu çocukluklarını x'e yığmanın ne kadar anlamsız olduğunu bilmeyenleri göstermiş durumdur. insan ne sik olursa olsun insan olmadıktan sonra yapılan bütün orospu çocukluklarını bu noktaya yığmak lazım.
ülkücü geçinmeye çalışan orospu çocuklarıdır. eğer gerçekten ülkücü olsalar böyle bir eylemin yakınından bile geçemezlerdi.
aynı mantıkla her bozkurt işareti yapanı ülkücü ilan edeceksek kılıçdaroğlu bile ülkücü olur.
aynı mantıkla her bozkurt işareti yapanı ülkücü ilan edeceksek kılıçdaroğlu bile ülkücü olur.
bunu yapan ülkücü olamazdır. Bildiğimiz hayvandır bu..
ne önemi var ki bunun, insan mı ki bunu yapanlar, var mı vicdanı bunun gibi soysuz itlerin.
Edit; eksileyen arkadaşın sorunu nedir merak ediyorum üstüne alınmış olmalı yavrucak.
Edit; eksileyen arkadaşın sorunu nedir merak ediyorum üstüne alınmış olmalı yavrucak.
katil zanlılarının ülkücü hareket öğretisinin yüz karaları olmalarına sebebiyet veren durumdur. Ancak ülkücülük meselesinden ziyade kültürel bozukluktan da kaynaklandığı ileri sürülebilir.
Tecavüz ve cinayet insanlık suçudur. Kimin kime niçin ve hangi zümrenin hangi zümreye yaptığının önemi yoktur.
Tecavüz ve cinayet insanlık suçudur. Kimin kime niçin ve hangi zümrenin hangi zümreye yaptığının önemi yoktur.
ülkücü olması neyi değiştirir ki? Bazı amsalaklar ülkücü, milliyetçi ve mhpli kürt yok zannediyor herhalde.
Adiliğin, insanlık dışı bu vahşetin dili, ırkı, milliyeti, farklı görüşü yoktur.
öncelikle böyle bir olayın siyasete karışmasından üzüntü duyuyorum fakat türkiye gerçekleri de malum siyasete malzeme olmayan konu çok çok nadirdir.
arkadaşlar ben size bir kürt olarak diyorum ki keşke ülkücüleriniz eşek sikseydi. bu olayda anlaşılacağı üzere kahpe insanın ırkı yoktur.
türkçü geçinen yazarlar da gelsin bir iki yorum yapsın.
arkadaşlar ben size bir kürt olarak diyorum ki keşke ülkücüleriniz eşek sikseydi. bu olayda anlaşılacağı üzere kahpe insanın ırkı yoktur.
türkçü geçinen yazarlar da gelsin bir iki yorum yapsın.
siyasi kimlikle bağdaştırılamayacak kadar insanlık dışı bir vaka bu. bu vaka üzerinden herhangi bir siyasi gruba sataşmak mantıklı değil. bu vaka üzerinden toplumun derinlerindeki çürükleri incelemeliyiz, bu gibi sapkınlıkların nedenlerini irdelemeliyiz, bu denli ahlaksızlığın kökeninde neyin boşluğu var onu bulmalıyız. insanlıktan çıkmış kişilerin suçunu büsbütün ülkücülere yıkmak fazlasıyla yersiz olur. zira bunu yapan kendini sosyalist olarak niteleyen bir sapkında olabilirdi, dini bütün bir tarikat üyesi de olabilirdi.
bu sapkınlığın dini, dili, siyasi görüşü, ırkı yoktur.
bu sapkınlığın dini, dili, siyasi görüşü, ırkı yoktur.
her ideoloji içinde çürüklerin olduğunu gösterir.
ırkçı söylemlerini ağzından düşürmeyenler dersini almıştır artık.
ırkçı söylemlerini ağzından düşürmeyenler dersini almıştır artık.
Ülkücüymüş değilmiş ne fark eder Allah aşkına ya bari böyle hassas bir meseleyi suistimal etmeye çalışmayın. Gencecik bir kız acıların en büyüğünü yaşayarak vahşice öldürüldü farkındasınız değil mi? kimse duymadı sesini o şerefsizler acımadı gözlerini bile kırpmadı. Bir insan nasıl bu kadar hayvanlaşabilir anlayamıyorum. tek suçu tek başına otobüse binmekti demek nasıl bir saçmalıktır. insan otobüse binerken korkar mı bu olanlar aklının ucundan geçer mi. tek dileğim acıların en büyüğüyle kıvranarak geberip gitmeleri.
Çok da şaşırtmayandır. Ülkücü sonuçta..
kimse kusura bakmasın ama adam haklı beyler dedirten durum. şunu yapan kürt olsa 3 ay konuşulacaktı. zaten kürtler böyle denecekti malum yazarlar 10 ar 20 şer paragraflı aşağılayıcı nefret içerikli yazılar yazacaktı.
bu olay fransa da olsa bunu yapan bir müslüman olsa yine bunu yaptıran islam denecekti
bu olay kuzey kore de olsa bunu yapan güney koreliler olsa kuzey koreliler güney korelilere kodumun kapitalistleri diyecekti.
bu olay amerikada olsa zenciler yapmış olsa zenciler hep aynı denecekti.
bunun adı öfke beyler bunun adı nefret. ben okumadım ama eminim ki bu başlıkta da "ülkücüler hep böyle" temalı entry girenler vardır.
bu olay fransa da olsa bunu yapan bir müslüman olsa yine bunu yaptıran islam denecekti
bu olay kuzey kore de olsa bunu yapan güney koreliler olsa kuzey koreliler güney korelilere kodumun kapitalistleri diyecekti.
bu olay amerikada olsa zenciler yapmış olsa zenciler hep aynı denecekti.
bunun adı öfke beyler bunun adı nefret. ben okumadım ama eminim ki bu başlıkta da "ülkücüler hep böyle" temalı entry girenler vardır.
sözlükte akşama kadar eşek, yenge muhabbeti yapanların iyice düşünmesi gereken gerçektir. demek ki neymiş; hırsızın, uğursuzun dini, milleti, ideolojisi yokmuş.
Biz bu vahşetler nasıl son bulabilir? Artık sokakta korkmadan nasıl yürüyebilir kadınlar ? Diye düşünmeyelim yok efendim katiller ülkücüymus şu partidenmiş diye konuşalım bunu yapana Birakin ülkücülüğü "Insan "diyebilir miyiz ki ?
ne zaman biri tecavüze uğrasa veya bir yerde hırsızlık olsa veya cinayet olsa kürt mü acaba diyenlere kapak olmuştur.
(bkz: nefret)
(bkz: öfke)
yukarıdaki kavramların toplumun içerisinde nasıl yayıldığını bizlere göstermiştir.
1) ilk etapta kürtler yaptı denip kürtlere saldırıldı. bunu ben de yaptım.
2) faillerden birinin ucundan kıyısından dahil olduğu milliyetçi ideoloji hedef tahtasına konuldu. her zamanki düz mantığımızı mükemmel bir kılıçmışçasına kullandık.
3) milliyetçi hareket hedef tahtasına konunca diğer bozkurtlar önemli olanın şahsiyet olduğunu söylemek yerine failin ülkücü olmadığını ispat etmeye çalıştılar. bir allahın kulu da biz ne yapıyoruz demedi.
4) bir kesim ise izmir tipi modernizme sığınarak hükümet yanlılarını bazı hükümet azalarının ant-feminik açıklamaları ile mağlub etmeye çalıştılar.
ya tamam olayın failleri cidden hapiste dahi beslenmemesi gereken tipler. ağır orospu çocuğu alayı. ama bu da orospu çocukluğu. amına koyayım bir insan ölüyor. herkes leşten payını almaya çalışan akbaba gibi davranıyor. ciddi bir ruh hastalığı bu.
(bkz: öfke)
yukarıdaki kavramların toplumun içerisinde nasıl yayıldığını bizlere göstermiştir.
1) ilk etapta kürtler yaptı denip kürtlere saldırıldı. bunu ben de yaptım.
2) faillerden birinin ucundan kıyısından dahil olduğu milliyetçi ideoloji hedef tahtasına konuldu. her zamanki düz mantığımızı mükemmel bir kılıçmışçasına kullandık.
3) milliyetçi hareket hedef tahtasına konunca diğer bozkurtlar önemli olanın şahsiyet olduğunu söylemek yerine failin ülkücü olmadığını ispat etmeye çalıştılar. bir allahın kulu da biz ne yapıyoruz demedi.
4) bir kesim ise izmir tipi modernizme sığınarak hükümet yanlılarını bazı hükümet azalarının ant-feminik açıklamaları ile mağlub etmeye çalıştılar.
ya tamam olayın failleri cidden hapiste dahi beslenmemesi gereken tipler. ağır orospu çocuğu alayı. ama bu da orospu çocukluğu. amına koyayım bir insan ölüyor. herkes leşten payını almaya çalışan akbaba gibi davranıyor. ciddi bir ruh hastalığı bu.
Hiçbir şey Özgecan kızımızı geri döndürmeyecek. O bi anda hepimizin bacısı, kardeşi, kızı oldu. Yattığın yerde rahat uyu kardeşim.
Şerefsizliğin dini dili ırkı olmaz evet. Katılıyorum.
Ancak böyle iti kopuk kim varsa kendini ülkücü ilan edip, kendini sözde vatanı sahibi yapıp arkasına güveneceği yine iti kopuk insanlar topluluğunu alırsa olacaklar da böyle olur.
Hiç olmasa böyle olaylar bir daha olmasın diye bir şeyler yapılsın hiç olmazsa...
Lanet olsun lanet olsun lanet olsun!
Şerefsizliğin dini dili ırkı olmaz evet. Katılıyorum.
Ancak böyle iti kopuk kim varsa kendini ülkücü ilan edip, kendini sözde vatanı sahibi yapıp arkasına güveneceği yine iti kopuk insanlar topluluğunu alırsa olacaklar da böyle olur.
Hiç olmasa böyle olaylar bir daha olmasın diye bir şeyler yapılsın hiç olmazsa...
Lanet olsun lanet olsun lanet olsun!
Şimdi efendim yok adamlar ülkücüymüş yok rörörörömüş bunlar önemsiz boş şeyler zira olayı odaktan uzaklaştırıp bizi saçma salak tartışmalara götürür. Bizim ilgilenmemiz gereken şey o caniliği yapan pisliklerin normal insani vasıflara sahip olamaması. Bunlar idini kontrol edemeyen insanlar. Cinsel dürtülerini bastıramayan kişiler. Ciddi bir problemleri var yani. Lanet okumak öfke kusmak yerine artık kesin bir çözüm aramalıyız ya da devlet artık ciddi adımlar atmalı zira yaşadığımız toplumda böyle kaç tane kişi var da biz bihaberiz. Toplum olarak psikolojik yardıma ihtiyacımız var.
özgecan da türk milliyetisiydi.
güncel Önemli Başlıklar