bugün

süphesiz ki %1'in altidir. üstünü alırsa sözlügü birakirim. almazsa tengir sen birakacaksin. var misin?
%7-8'dir.

Sözlüğü bırakmasanız olmaz mı? Saçımı kazıtıp sözlüğe atacağım, etek giyeceğim falan deyin bari.
olmaz. ss alin. birakmazsam götüm.
Abi bi 10 falan yap orayı 1 çok düşük.
varım.

sözünden dönen için; gök girsin kızıl çıksın.

gerçi sen anlamazsın gök girip kızıl çıkmasını. varım, bırakmayan göttür.
lan, imalı imalı konuşma.
gök sensin, kızıl da
neyse.
varsan varım de.
sevgili arkadaşlar..
bu başlıkta gördüğünüz ne?
hemen söylüyorum.
akp'nin muhalifi muhalife kırdırma politikasi.
ben yemiyorum.
ama işte yiyenleri görüyorsunuz.
siz de yemeyeceksiniz amk.
şimdi anladınız mı ne demek istediğimi.
en canli ornegini goruyorsunuz.
akp, zafer partisi truva atiyla kac yillik arkadasligin bile icine ediyor.
esen kalin.
%7-8'dir.
haha.
ekşi sözlük anketini koymuş.
al bu da 2014 eksi sozluk anketi.
%63'le chp iktidar olmus, akp %12 almisti.

görsel
ben chpliyim mi dedim sana?
Ümit özdağ'ı severim ama Bence barajı geçemeyecek.
iyi partiden ayrılıp başka parti kurması çok kötü oldu. Resmen akpnin ekmeğine yağ sürdü.
o değil de %33le türkiye'de iktidar oldugunuz anketi zafer partisi bursa il başkanlığı hesabinizdan paylaşmışsınız.
915 takipçi.
üzgün surat.
3 buçuk.
ister zafer partisini destekleyelim ister desteklemeyelim, politikayı doğru analiz etmek için şunu görmemiz gerekiyor: zafer partisinin oy oranının gündemde tutulması, zafer partisinin yaratacağı etkiden duyulan korkunun ürünüdür. evet, seçmenin koalisyon yıllarından kalma bir "baraj altı partisi" korkusu vardır, iktidar şansı olmayana oy vermez. bugün zafer partisi "gündemi belirleyen" bir parti. ümit özdağ'ın açıklamalarını ana akım medya gündeme taşımasa sosyal medya taşıyor. halkın "bıçak kemiğe dayandı" dediği bir meseleye radikal bir çözüm sunuyor zafer partisi. burada diğer partilerin yapması gereken, başta sığınmacı sorunu olmak üzere ülkenin sorunlarına nasıl çözümler getirdiklerini düşünmek. tekrarlayayım, türkiye'de baraj altı kalan veya kalma ihtimali olan pek çok parti var (bkz: demokrat parti) (bkz: vatan partisi) (bkz: memleket partisi) (bkz: türkiye işçi partisi) (bkz: türkiye komünist partisi) vesaire... ancak "alacağı oy oranı" konuşulan tek parti var. yalnızca bu olgu üzerine düşünmek lazım.
Anadolu'dan oy koparmasi gerek iç Anadolu kesimi falan, Max 7,8 alır. Ayrıca Muhalefetin hiçbir Anadolu da çalışması yok oy beklemeleri komik olur.

Hangi muhalif parti, Anadolu'nun bir köyüne gidip köylüyü dinledi. Kısacası boş hayal kuruyorsunuz.
1000000 da 0.0000001 alır belkim.
zafer partisinin adından başka bir cazibesinin olmama durumu. bu da ancak yüzde 1 bile etmez.
görsel
tayyip erdoğanın karşısında peçete bile olsa seve seve peçeteye oy vereceksiniz. boş yapmanın gereği yoktur.
seçimlere 1 yıldan fazla süre varken herhangi bir partinin alacağı oy oranını şimdiden tahmin etmenin ne kadar sağlıklı sonuç doğuracağı muammadır.

bu süre zarfında bir partide çıkacak bir skandal ya da yapacağı olağan dıışı bir durum oy oranlarını oldukça değiştirebilecekken, şimdiden 1-3-5 gibi bir rakam telaffuz etmek iddaa oynamaktan başka bir şey değildir kanısındayım.
tahminlerden fazlasını alacağını düşünüyorum.

büyük bir sürpriz gelebilir .
rahatça yüzde beş alır . zafer partisine , hdp hariç her kesimden oy gelir .
iyi parti ilk seçimde nasıl barajı aştı ??? millet erduvan - kılıçdar orta oyunundan
bıktı ....
Zafer partisi % 1'in çok üstünde. Öyle az değil onu geçin.

Ümit hocanın, ip'teki Fetö pisliğine karşı duruşu, tavrı, çıkışı oy potansiyelini Çok yükseltti. Bu Halk Fetö den iğreniyor kardeşim.
Bekleyip, göreceğiz.

Ümit hocadan beklediğim millet ittifakına katılması ve millet ittifakının da mansur başkanı aday göstermesidir.

Benim şu an için düşüncem vekillikte oyum zafer partisine, başkanlıkta da millet ittifakına olacak şekilde.

Muharrem ince, ümit özdağ ve küçük oy oranları da dahi olsa mustafa sarıgül'ün partileri gibi partilerin secim kararına yakın tarihte hepsinin millet ittifakının arkasında birleşmesidir.

Ancak aday kesinlikle "mansur yavaş" olmalıdır...

Tir a nick, tengir siz birbirinizi yemeye devam edin aslanlarım...
arap sevici partileri hülagü han gibi süpürecektir.