bugün

şüphesiz ki uludağ sözlüğün sahiplerinin, hissedarlarının ve de ceo'sunun başını ciddi bir şekilde ağrıtacak olay.

uludağ sözlük'te thodex başlığına bakıyoruz;
https://www.uludagsozluk.com/k/thodex/

söz konusu başlıkta sözlük yöneticilerinin pek çok bot hesapla, bu dolandırıcı firmanın reklamını yaptığını görüyoruz.

bazı örnekler;
görsel

bu hesapların tamamı sözlük yönetiminin kontrolündeki bot hesaplar.

ve daha da ilginç bir şey var.

bakınız, thodex reklamı yapan bot hesapların son girdiği entryler thodex başlığına.
görsel

thodex başlığına entry girip, sözlükte başka entry girmemişler bir daha. ve bu bot hesaplarla girilen entrylerin hepsi en az 11 bin görüntülenme almış.

şimdi sevgili arkadaşlar.
türk ceza kanunu'nun 157. maddesi "dolandırıcılık", 158. maddesi ise "nitelikli dolandırıcılık" suçlarının hallerini belirler.
görsel

ortada bir dolandırıcılık suçu var mı?
evet var.

uludağ sözlük, basın yayın araçlarının sağladığı kolaylık sayesinde insanları aldatarak maddi çıkar elde etmiş midir?
evet...

şu durumda, uludağ sözlük'teki thodex başlığını okuyan thodex mağdurları, uludağ sözlük için "aldatıcı reklam ve algı yoluyla bizim dolandırılmamıza vesile oldu" diyerek suç duyurusunda bulunabilir mi?
evet...

peki ismail ve emin adanur bunu bilmiyor mu?
sanırım hayır.

bilmiyor olacaklar ki thodex başlığındaki reklam botlarının entrylerini hala silmemiş sazanlar.

ulan ismail, ulan emin...siz şu ülkede bedava yaşıyorsunuz yeminle...
ortakları içeri alırlarsa aleyhlerine şahitlik yapacak en az 100 yazar çıkar buradan. ben yapmam tabi hatta asla öncü * falanda olmam ama yapanlar çıkar mutlaka..
iSO da bizim entryleri alıp Tayland'a kaçmıştır çoktan. leydiboylara benim entryleri okutup güldürüyordur.

Lan iSO, az değilsin.
ortada bir suç yoktur. bu mantiga gore ciftlik bank olayinda reklamina alet olup kefil olan savcisi hakimi milletvekili ünlüsü ceza almasi lazimdi ama adamlarla dalga gecen de sizdiniz yine. her seyi yasalsa thodexin televizyonda da reklami doner googleda da sozlukte de. sonra dolandiricilik soz konusu olmasi bu kurumlari baglamaz.
emin adanur denilen siyasal islamcının ön ayak olduğu dolandırıcılık olayı.
Botun biri yazmış thodex dünya markası olma yolunda. işte o botu takibe aldım bot mot ama sezgisel bot.
Kandırıldık.
Kimler kimler kurtulmadı ki bu lafla.

Buradan bir şey cikmaz. Fetullah gülen'i öven mesajlar duruyor hâlâ, bir şey yapılsa onlara yapılırdı.
Bir şey çıkmaz bundan tengir çiftlik bank reklamları tüm kanallarda günlerce döndü kimse ses etmedi ceza yiyende olmadı.

Kazıklananlar soğuk su içsin milletin taşak geçmesine göğüs gersinler artık puhahaha.
görsel
Önce güvenlik demiş davarın biri ahshahaha
Ben şahidim
Bırak Siksinler ibneyi.
cin gibi çocuk bizim ismail.

https://youtu.be/wzMBGc14FJk
herbokolog sirkan dan şüpheleniyorum

sanırsan gizli baron.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar