bugün

haklıdırlar kıskanmakta. sen o kadar naz yap verme sonra türkler neden ruslarla diye sor.

(bkz: yemezler canım yemezler)
tabii mermer gibi ciltleri, sütun gibi bacakları olabilir, ancak beyin boşolduktan sonra fayda etmemektedir. erkeklerimiz neden sadece et parçasından etkileniyor anlamıyoruz, onun için sinirleniyoruz. kıskanmaktan öte ayıplıyor hatta kınıyoruz ama haklarını da yemiyoruz. evet bakılası kızlar, insanın içi gidiyor ama bizleri onlarla bir tutmayın.
bunun bir de misilleme olarak italyan erkeklerini övme faslı vardır, gerçekten çocukçadır.
türk kızları rus kızlarını kıskanıyorsa,türk erkekleri de kro erkekleri kıskanıyordur.
normal çünkü neden bir rusun yanında bizlerin yanında kaliteli bir bey olduğu gibi olmuyor da onların kolunda bir kro oluyor.kaliteli bey dediklerimiz neden rus kızlarını ilah gibi görüp dillerinden hayallerinden çıkartamıyorlar.türk kızları rus kızlarını kıskanmıyor.türk kızları kaliteli bey dediklerimizden yaz döneminde! iğreniyor.
kıskanmak yerine örnek almaları gerekir diye düşünüyorum
ırkların güzelliğini kavrayamamış bilincin faturasıdır.
(bkz: türk erkeklerinin zenci erkekleri kıskanması)
türk kızlarının yüz vermediği yazar düşüncesidir.
her genellemede olduğu gibi yine yanlış.
(bkz: olmamışş)
önemli olan ruh güzelliği değil, rus güzelliği diyen türk erkeklerinin uydurmasıdır.
tilkinin dönüp dolaşıp, geleceği yer kürkçü dükkanıdır.
terside mümkündür matematik olarak, rusya'da tek cins yok bildiğim kadarıyla.
türk erkeklerinin, türk kızlarının '' bütün erkekler beni bafilemek istiyor '' zihniyetinden bıkıp rus kızlarına ilgi duymasıyla başlamış olabilecek olay.
yanlış bir ifade . her kapışmada türk kızları rus kızlarının eline verir o derece .
kıskandıkları konuya göre değişir. fizik bakımından, güzellik bakımındansa haklılar, zeka veya başka bir sebepten ise çok haksızlar.
ya ya şu son günlerde bir kıskançlık bi kıskançlık anlatamam. kıskanıyorum kıskanıyorum diyorum ama neyi olduğunu bi türlü bulamamıştım. doğrudur efendim peşimde bir abazan ordusunun dolaşmasına bir alıştım bir alıştım anlatamam. ne kıskançlığı yaa mutlu oluyoruz abazaları böyle peşimizde görmedikçe.*
(bkz: bazı kızlarımız vardır asla değişilmez)
bir kere arada segment farkı var.
siz hiç 5000 motor grand cherokee jip ile murat 131 i kıyaslayabilir misiniz ?
haa ikisi de motorlu araç mı ? evet..
rus kızında da, türk kızında da hafifçe bir organ var mı? var..
demek ki olay kalitede bitiyor.
annesinin yada kızkardeşinin rus kadınlar * gibi giyinmesi, onlar gibi davranmasını istemeyen kişilerin başkasının kızkardeşi rus kızlar gibi değil diye beğenmeyen insanın düşünebileceği birşeydir.
Ahmakça bir davranıştır. Kadınların dnaları güzel. Kıskansan nolur kıskanmasan nolur.
hem türkiyede hem ukraynada plaja gitmiş biri olarak söyleyebilirimki fizik olarak türk kadınlarından daha güzeller. ama sadece fizik olarak, yani bizim tabirimizle bildiğiniz tahtalar. bir deri bir kemik.
yüzlerine sürdükleri makyajları da gördük. ha siz aşırı makyaja bakım diyorsanız orası ayrı. ama onların yaptığı makyajı kime yapsanız güzel olur.

ayrıca kıskanılcak bir ırk varsa o da latinlerdir. onların güzelliği cidden tartışılmaz.
türk kızları kapatamayacakları açık ara fark yüzünden rus kızlarınaa çamur atma hevesindedirler.
kıskanç türk kızları, ancak gen takviyesi mümkün olduğu zaman geçebilir.
tam tersidir. rus kızları, türk erkeklerine sahip oldukları için türk kızlarını kıskanırlar.
kedi ciger ilişkisinin en vahim halidir.
alakası yoktur.türk kızları rus kızları kıskanmaya gerek duymayacak kadar güzeldir.