bugün

böyle ötekileştirerek normal kürtleri pkk'nın kucağına atan kişidir.
yanlış yapan insandır. tüm kürtler terörist olarak görülmemelidir. anca tüm teröristlerin kürt olmasından mütevellit artık terörist-vatandaş ayrımı yapmak neredeyse imkansızdır. bu nedenle içlerinden tek tek terörist ayıklamak yerine hepsinden komple kurtulup problemi nihai olarak çözmek daha mantıklıdır. bu görüşün de nedeni budur.
Annesini bi başkasının altında inlediğini görüp mastürbasyon yapan maldır aynı zamanda.
nefretle besilenmis, riya ve yalan ile kandirilmis.. iftira ile sindirilmis bi adet zavali mahluk.

bi bitmedi degilmi?

alevi sevmez.
kürt sevmez..
ermeni sevmez..
rum sevmez..
escinsel sevmez..(insanlarin kendi tercihidir sana ne?)
solcu sevmez..
feminist kadin sevmez..
engeli insan sevmez..

ama yaratilani severiz yaradandan öturu di mi?

he cnm he he.
Ülkemizin duygusallığından ve ırkçılığından ötürü oluşan sorundur.derslerinde basarili ve caliskan bir universite ogrencisi ve terbiyeli ,ailesine saygılı bir kürt olarak söylüyorum ki sokakta kolları dövmeli, arsız bela dinleyen balici ülkesine gram faydası dokunmayan,aksine zararı dokunan kişilerden daha fazla eleştirildim kürt olduğum için.şimdi söyleyin ben yıllarca dirsek çürütüp ülkeme faydalı bir birey olayım ama o sokak serserileri bile gelip bana ırkçılık yapabilsin.nerede adalet? Sonra da neden ülkemiz insanlarının fikirleri neden bu kadar dar dersiniz.ayıptır.
burada klavye başında ahkam kesen kürt sevicilere gidip siirtte bir 4 ay yaşamalarını önermeyi akıllara getiren önermedir. o zaman malın kim olduğu daha net anlaşılacaktır.