bugün
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları19
- trt16
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi11
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz9
- gül suyu11
- traktör süren erkek çekiciliği9
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler16
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız10
- yazarların şu anki dertleri22
- jose mourinho22
- anın görüntüsü23
- ali koç8
- ahmet beyin beyaz bareti9
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- arkadaşlar ben aşık oldum8
- kiraların en düşük olduğu şehir15
- kabuksuz kaplumbaga9
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler10
- güzel olmak suç mu9
- ben yatmaya gidiyorum9
- ibne mi ipne mi sorunsali10
- karınıza bayram harçlığı verir misiniz9
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar9
- arkadaşlar müsadenizle üzülebilir miyim9
- eve kız atıp sadece film izlemek9
- sözlükte yazar shiplemeleri12
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek13
- karınıza altın kemer alır mısınız16
- arkadaşlar pkklı var mı acil bir şey soracağım10
- arımızda dspli var mı acaba bir şey sorucam13
- arkadaşlar doktor var mı8
- boykot22
- küresel ıkınma8
- gençleri serberst bırakın13
- özgür özel16
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi28
- sözlük yazarlarının boy kilo ölçüleri16
- akp'li birine laf anlatmak14
- victor osimhen11
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası13
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları10
- 560 milyar lira nerede10
- sabah kalkınca odanın leş gibi kokması18
- dinlenme tesisi soğuğu13
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı57
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar15
- yalnızlığın en çok hissedildiği zamanlar9
- şu anda çalan şarkı8
- buraya bakın12
- rte sevdalisi8
http://m.youtube.com/watch?v=gaCtpRh3YVA
pamiridle tuarid arasında kaldım acaba hangisiyim dediğim ırktır.
not: bu macarlar işini biliyor aga müzik on numara.
edit: lanet olsun küçük harf takıntına sözlük.
pamiridle tuarid arasında kaldım acaba hangisiyim dediğim ırktır.
not: bu macarlar işini biliyor aga müzik on numara.
edit: lanet olsun küçük harf takıntına sözlük.
mensubu olduğumuz ırk. girinde bi bakın şu videoya aq okadar araştırdum seri artı istiyorum.
içindeki alt grupları görünce nevrimin şaştığı ırktır. izleyipte kendi kafasını bulamayanlar mesaj atsın. bulanlarda atsın. bi kaç fenotip daha var da.
bu başlık dolacak aga izleyin şu videoyu ve mesaj atın. güzel bir ırktır.
genetik hiçbir temele dayanmayan ve daha çok bizimkiler tarafından olduğu iddia edilen ırktır.
Moğolların dahil olmadığı ırk.
Sibirya türkleri yanında kazak türkleri de uymaz.
(bkz: eurasian race)
Yalnızca türklerin üyesi olduğu ırk
Mongoloid proto-türklerin türkistan-moğolistan hattında takılan beyaz tenliler ile karışımı sonucu ortaya çıkan ırk doğuda kalanlar daha bir mongoloid özelliklere sahipken batıda kalanlar daha bir kafkasoid özellik taşır
Misal hunlar batı avrasyalı ırktan iken ataları hiung-nu lar doğu avrasyalı ırktandır.
Yalnızca türklerin üyesi olduğu ırk
Mongoloid proto-türklerin türkistan-moğolistan hattında takılan beyaz tenliler ile karışımı sonucu ortaya çıkan ırk doğuda kalanlar daha bir mongoloid özelliklere sahipken batıda kalanlar daha bir kafkasoid özellik taşır
Misal hunlar batı avrasyalı ırktan iken ataları hiung-nu lar doğu avrasyalı ırktandır.
Ayrıca bazı sitelerde türkleri aşağılamak için albino-mongoloid,albino-eurasian olarak da söylenmektedir.
(bkz: ananid ırk)
Eurasian ırkı sarı beyaz melezi anadolu ve türkistan da görülen
Izole beyaz kabileler,sogd,tohar,iskit gibileri de var karıştıkları.
Izole beyaz kabileler,sogd,tohar,iskit gibileri de var karıştıkları.
1931 de yazılan bir makaleye göre beyaz ırktanmış? lakin günümüz Antropoloji bilimine göre Türkler Moğollar ile akrabadır.
Günümüzde de yüz (sene) öncesinde de Oguz ve ozbek ve çuvaş Türkleri beyaz ırktandır. Türklerin ata hablogrubu olan "f" dogu ve asya'da neredeyse hic gorulmez. avrupa uluslarının ortak atasi olan hablogrubdur.
Türklerde en çok mongoloid hablogrub olan "c" hablogrubu %10+ ile kazaklar'da gorulur. En yüksek mongoloid tip ise (strong mongoloid type) %26.9 ile gene kazaklar'da görülür.
Bura da Asya'cılık goygoyu oynayan cakma Türkçü ise yaramaz ergenlerimizin aksine Kazakistan'da dönen en büyük ortam geyiği "biz eskiden sarısınmışız"dır.
Biz hala öyleyiz ama bazılarımızın önyargısını kıramiyoruz. Hepimizin nenesini ermeniler saapmadı ya? Ki ermenilerin ya da rumların kaçı sarısın ya da genel anlami ile "avrupaî" de bize bu geni aktaracaklar.
Ortadogulu aciz propagandalarınızı gidin de baska yerlerde yapın, aşağıinsan'lar!
Türklerde en çok mongoloid hablogrub olan "c" hablogrubu %10+ ile kazaklar'da gorulur. En yüksek mongoloid tip ise (strong mongoloid type) %26.9 ile gene kazaklar'da görülür.
Bura da Asya'cılık goygoyu oynayan cakma Türkçü ise yaramaz ergenlerimizin aksine Kazakistan'da dönen en büyük ortam geyiği "biz eskiden sarısınmışız"dır.
Biz hala öyleyiz ama bazılarımızın önyargısını kıramiyoruz. Hepimizin nenesini ermeniler saapmadı ya? Ki ermenilerin ya da rumların kaçı sarısın ya da genel anlami ile "avrupaî" de bize bu geni aktaracaklar.
Ortadogulu aciz propagandalarınızı gidin de baska yerlerde yapın, aşağıinsan'lar!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar