bugün
- ramazan günü sokakta sigara içen insan23
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi36
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- fenerbahçe8
- maço erkek vs alfa erkek10
- v a m p i r o v15
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü9
- uludağ sözlük 2025 hataları8
- mert hakan yandaş13
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- anın görüntüsü12
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
bir türk vatandaşı olarak yaşadığım en kötü gündü teröristlerin habur'dan girdiği gün. o kadar şehit olan askere mi üzülürsün, onların anne babası için mi üzülürsün, gazilere mi üzülürsün, o sırada görev yapan askere mi üzülürsün, bir türk vatandaşı olarak yaşadığın utanca mı üzülürsün?
yoksa ayrı ayrı hepsine mi kahrolursun?
türkiye allah'a şükür herşeyi atlatmıştır şu ana kadar. insanlar yaşanan çoğu şeyi 5 yıl sonra çoktan unutmuş olurlar türkiye'de.
peki ya bunu nasıl unutacaksın?
unutamayacaksın, unutamayacağız. 15 yıl sonra izlediğimiz zaman bile ilk günkü gibi içimiz burkulacak.
yapılan herşeye eyvallah, herşeyde haklılık vardır elbet. ama bu olmaz. bunu türk insanına yaşatamazsın.
kimse barış, açılım, cart curt demesin. oradan gelen terörist, ben abdullah öcalan'ın çağrısına geldim diyorsa, terörist kıyafetiyle zafer turu atıyorsa, suçluyum, pişmanım bile demiyorsa, geçmiş olsun... söylenecek söz kalmamıştır.
türkiye cumhuriyeti tarhinin en utanç dolu olayını yaşamıştır. türk vatandaşının, şehit annesinin, gazilerin, mehmetçiğin gururu paramparça edilmiştir. şehit olanların kemikleri sızlatılmıştır. türkiye cumhurhiyeti bir daha asla kapanmayacak bir yara almıştır. tarih sayfalarına utanç günü olarak geçecektir o gün.
yoksa ayrı ayrı hepsine mi kahrolursun?
türkiye allah'a şükür herşeyi atlatmıştır şu ana kadar. insanlar yaşanan çoğu şeyi 5 yıl sonra çoktan unutmuş olurlar türkiye'de.
peki ya bunu nasıl unutacaksın?
unutamayacaksın, unutamayacağız. 15 yıl sonra izlediğimiz zaman bile ilk günkü gibi içimiz burkulacak.
yapılan herşeye eyvallah, herşeyde haklılık vardır elbet. ama bu olmaz. bunu türk insanına yaşatamazsın.
kimse barış, açılım, cart curt demesin. oradan gelen terörist, ben abdullah öcalan'ın çağrısına geldim diyorsa, terörist kıyafetiyle zafer turu atıyorsa, suçluyum, pişmanım bile demiyorsa, geçmiş olsun... söylenecek söz kalmamıştır.
türkiye cumhuriyeti tarhinin en utanç dolu olayını yaşamıştır. türk vatandaşının, şehit annesinin, gazilerin, mehmetçiğin gururu paramparça edilmiştir. şehit olanların kemikleri sızlatılmıştır. türkiye cumhurhiyeti bir daha asla kapanmayacak bir yara almıştır. tarih sayfalarına utanç günü olarak geçecektir o gün.
çoluğun çocuğun askerin polisin katilinin ak lanmasıdır. insan olan utanır .
allah korksusu olan varsa allahtan korkar. demek ki bazılarında yoktur .
allah korksusu olan varsa allahtan korkar. demek ki bazılarında yoktur .
bu kadar zaman geçmesine rağmen gururuma, türklüğüme yediremediğim hadisedir. azcık şeref, gurur olsa akp yönetiminde bundan sorumlu olan herkes istifa ederdi. ama şeref ve gurur dedim değil mi...pardon, özür dilerim!
kesinliği kanıtlanmamış zinadan çok daha ağır bir olaydır. dolayısıyla istifa gerektirir. peki böyle bir durumda istifa için bir insanda ne olması gerekir?
onur, haysiyet, utanma-arlanma duygusu vs vs.
tamam, özür dilerim. hata bendeymiş.
onur, haysiyet, utanma-arlanma duygusu vs vs.
tamam, özür dilerim. hata bendeymiş.
cumhuriyet tarihinin en utanç verici tablosu.
aslında sınırdan çocukları ölü değil de diri döndü diye sevinen insanların barış gösterisidir.umudun coşkusudur.
bunu muhalefet çok güzel çarpıtıp-istismar etmiş akp de tabanına söz geçiremeyip malum koroya katılmıştır.
sonrası malum.barış şansı sonraki baharlara kalmıştır. şehitler ölmez vatan bölünmez .. devam ..
edit : anlayamayacağın belliydi , önce kürt sorununu çalış sonra pkk nın neden degil sonuç olduğunu anlamaya çalış . bu savaştan kim nemalanıyor kim barış istemiyor sonraya kalsın.
bunu muhalefet çok güzel çarpıtıp-istismar etmiş akp de tabanına söz geçiremeyip malum koroya katılmıştır.
sonrası malum.barış şansı sonraki baharlara kalmıştır. şehitler ölmez vatan bölünmez .. devam ..
edit : anlayamayacağın belliydi , önce kürt sorununu çalış sonra pkk nın neden degil sonuç olduğunu anlamaya çalış . bu savaştan kim nemalanıyor kim barış istemiyor sonraya kalsın.
kimbilir kaç türk askerini katletmiş ateist katillerin şakirdlerin himayesinde yaptıkları giriştir.
aynı şakirdlerin bugun hamile kadını katletmiş hamas katillerini türkiye ye davet edip misafir etmesi ne kadar da manidardır.
aynı şakirdlerin bugun hamile kadını katletmiş hamas katillerini türkiye ye davet edip misafir etmesi ne kadar da manidardır.
türk olduğumdan utandığım yegane gündür.
benim askerime kurşun sıkan, öldüren, çocukları yetim bırakan, annelerin gözüne yaş koyan terörist gelmiş, pişman değilim demiş, salıverilmiş, bunlar da davulla zurnayla kutlanmış.
bazı dangalaklar da hala akp, muhalefet filan diyor.
neden bahsediyorsun sen ya?
benim askerime kurşun sıkan, öldüren, çocukları yetim bırakan, annelerin gözüne yaş koyan terörist gelmiş, pişman değilim demiş, salıverilmiş, bunlar da davulla zurnayla kutlanmış.
bazı dangalaklar da hala akp, muhalefet filan diyor.
neden bahsediyorsun sen ya?
bombalanacak ilk yer.
akp militanlarının konuşmaktan kaçındığı birkaç olaydan sadece birisi.
Olecegini bildigimiz kisiler hakkinda "acaba cenazelerini gorur muyuz?" diye dusunurken onlari hayat dolu, gulen gozlerle, canli bi sekilde gorup de sevinmemek elde mi?
bazı süper zekalıların üzerinde süper yorumlar yaptığı olaydır. benim anlamam mümkün değildir çünkü bu tarz "güzel" olayları. mutlaka akp'nin ve onların süper zekalı über mümin militanlarının bir bildiği vardır. elleşmemek lazım.
inşallah akp dönemi bittiğinde aynı kapıdan s.ktir olup giderler içeridekiler.
sesleri çok çıkıyor bu ara.
sesleri çok çıkıyor bu ara.
çok kötüydü. ama daha kötüsü var yüksek -hatta çok çok çok yüksek- yargının apoyu kullanmak istemesi.
akp'nin turkiye'yi buyuk ortadogu projesi kapsaminda (hani rte'nin eşbaskani oldugu) bölme planinin somut ornegidir.
sen milliyetci insanlari hapse at. adamlara aciklama bile yapma. ama eli kanli serefsizleri davul zurna ile ulkeye sok !
ama akp'ye kesinlikle laf soyletmem. bugun secim olsa butun yaptiklarina ragmen 40% oy alir.
bizim millet hak ettigi gibi yonetiliyor.
sen milliyetci insanlari hapse at. adamlara aciklama bile yapma. ama eli kanli serefsizleri davul zurna ile ulkeye sok !
ama akp'ye kesinlikle laf soyletmem. bugun secim olsa butun yaptiklarina ragmen 40% oy alir.
bizim millet hak ettigi gibi yonetiliyor.
akp & bdp militanları barış habercisi dese de vatanseverlerin bir türlü hazmedemediği, şehit ailelerinin hatırladığı an ağladıkları, kahroldukları olay.yazıklar olsun.
yarım kalmıştır. devamı yakındır inşallah bu gidişle.
mevcut iktiadrın konuşmaya imtina ettiği rezilliktir.
-sayın başbakan teröristler haburda davul zurna ile karşılandı ne diyorsunuz?
+nalbur dükkanları türkiye'nin önemli bir sorunu evet, anayasa değişikliğinden sonra o konuya da bakacağız.
-sayın başbakan nalbur değil efendim habur'u sorduk.
+ya evet emine hanım da hamur işini çok iyi yapar.
-hamur?
+evet evet. hele bir kürt böreği yapsın hsyk üyeleri bile parmaklarını yer.
-ama teröristler?
+israil terörist bir devlettir.
-pkk, habur diyoruz başbakan? ne israil'i.
+evet derseniz emine hanım hamur işi yapacak. başka sorusu olan?
-yok başbakanım, teşekkürler.
+ben teşekkür ederim.
-sayın başbakan teröristler haburda davul zurna ile karşılandı ne diyorsunuz?
+nalbur dükkanları türkiye'nin önemli bir sorunu evet, anayasa değişikliğinden sonra o konuya da bakacağız.
-sayın başbakan nalbur değil efendim habur'u sorduk.
+ya evet emine hanım da hamur işini çok iyi yapar.
-hamur?
+evet evet. hele bir kürt böreği yapsın hsyk üyeleri bile parmaklarını yer.
-ama teröristler?
+israil terörist bir devlettir.
-pkk, habur diyoruz başbakan? ne israil'i.
+evet derseniz emine hanım hamur işi yapacak. başka sorusu olan?
-yok başbakanım, teşekkürler.
+ben teşekkür ederim.
bazı akp'li arkadaşların "onlar tek kurşun atmadı yeaa. zaten terörist deme onlara sempatizan onlar" şeklinde karşıladığı olaydır.
sanırım bunu iddia edenler dağda bizzat onlarlaydı ki kurşun atmadıklarını görebilsinler.
ne güzel alıştırıldık şu pkk işine ya. ne rahat, gevşek bi' millet olduk. 5 yıl sonra bunlar şimdiki gibi dil özgürlüğü, özerklik, apo'nun serbest kalması gibi "masum" * şeyler istemekten vazgeçip toprak filan istediğinde birkaç yıla bu isteklere de alıştırırlar bizi. zaten fazlalık lan bu kadar şey. verelim gitsin anasını satayım. bu uğurda ölenlere, sakat kalanlara da öteki tarafta pirinç-bulgur-kömür vs. veririz.
sanırım bunu iddia edenler dağda bizzat onlarlaydı ki kurşun atmadıklarını görebilsinler.
ne güzel alıştırıldık şu pkk işine ya. ne rahat, gevşek bi' millet olduk. 5 yıl sonra bunlar şimdiki gibi dil özgürlüğü, özerklik, apo'nun serbest kalması gibi "masum" * şeyler istemekten vazgeçip toprak filan istediğinde birkaç yıla bu isteklere de alıştırırlar bizi. zaten fazlalık lan bu kadar şey. verelim gitsin anasını satayım. bu uğurda ölenlere, sakat kalanlara da öteki tarafta pirinç-bulgur-kömür vs. veririz.
- onlar kurşun atmamışlarmış dayı.
+ başlarını sen mi tuttun yeğen ?
- ağzıma bile aldım dayı. kurşun atmadı onlar. insan hem kurşun atabilir hem ağıza verebilir mi ramiz dayı?
+ başlarını sen mi tuttun yeğen ?
- ağzıma bile aldım dayı. kurşun atmadı onlar. insan hem kurşun atabilir hem ağıza verebilir mi ramiz dayı?
akla mantığa sığmayacak şekilde savunulan teröristlerin, milletin vicdanını deşe deşe, kanata kanata sınırdan girişidir.
defalarca yazdım, tekrar yazmakta herhangi bir sıkıntı görmüyorum. bugün, "onlar hiç kurşun sıkmadı ki" denerek aklanmak istenen kişiler 6.000 üzerinde güvenlik görevlisini şehit etmiş, şehitleri bir kenara bırakalım 5.700 üzerinde 300 ü çocuk sivil vatandaşı katletmiş bir örgütün üyesidirler. unutulmamalıdır ki abdullah öcalan da tek kurşun sıkmamıştır.
yani her şeyden önce bu kişiler iğrenç bir zihniyetin mücadelesi için dağa çıkmış, dağdan inerken de bu zihniyeti geride bırakmamışlardır.
bu kişilerin, daha doğrusu teröristlerin sınırda karşılanmasını "ölü değil, diri döndüler diye bu kadar sevindi o insanlar" şeklinde açıklamak ise en hafif tabirle durumun farkında olmamaktır.
habur rezaletinin aktörleri olan teröristler ırak'ta bir kömür madeninden gelmediler. daha dün hangi karakolun basılıp, hangi eylemlerin yapılacağının görüşmesini yapan canlılar bunlar. evladının kanlı canlı değil, naaşının teslim edildiği ailelerin yüreğine düşen ateşin kıvılcımını yakanlar bunlar.
ismail türüt'ün ogün samast'a şarkı yaptığı iddia edildiği andan itibaren katili/suçluyu övdüğü sebebiyle durmaksızın en ağır eleştiri ve hakaretlere uğrarken ismail türüt, aynı kesim nedense aynı duyarlılığı habur rezaletinde göstermiyor.
hoş, gerek yok, göstermesinler. türk milletinin acısı kalbindedir. günü gelir, hesabını sormasını bilir.
not:
millete "git kürt sorununu çalış" diyenlere tavsiyem öncelikle bir gidip pkk katliamlarını araştırmaları. özgür ve canlı döndüğüne sevinilenlerin kaç yaşındaki bebeklere kurşun sıkan bir örgütün üyesi olduklarını görmeleri.
defalarca yazdım, tekrar yazmakta herhangi bir sıkıntı görmüyorum. bugün, "onlar hiç kurşun sıkmadı ki" denerek aklanmak istenen kişiler 6.000 üzerinde güvenlik görevlisini şehit etmiş, şehitleri bir kenara bırakalım 5.700 üzerinde 300 ü çocuk sivil vatandaşı katletmiş bir örgütün üyesidirler. unutulmamalıdır ki abdullah öcalan da tek kurşun sıkmamıştır.
yani her şeyden önce bu kişiler iğrenç bir zihniyetin mücadelesi için dağa çıkmış, dağdan inerken de bu zihniyeti geride bırakmamışlardır.
bu kişilerin, daha doğrusu teröristlerin sınırda karşılanmasını "ölü değil, diri döndüler diye bu kadar sevindi o insanlar" şeklinde açıklamak ise en hafif tabirle durumun farkında olmamaktır.
habur rezaletinin aktörleri olan teröristler ırak'ta bir kömür madeninden gelmediler. daha dün hangi karakolun basılıp, hangi eylemlerin yapılacağının görüşmesini yapan canlılar bunlar. evladının kanlı canlı değil, naaşının teslim edildiği ailelerin yüreğine düşen ateşin kıvılcımını yakanlar bunlar.
ismail türüt'ün ogün samast'a şarkı yaptığı iddia edildiği andan itibaren katili/suçluyu övdüğü sebebiyle durmaksızın en ağır eleştiri ve hakaretlere uğrarken ismail türüt, aynı kesim nedense aynı duyarlılığı habur rezaletinde göstermiyor.
hoş, gerek yok, göstermesinler. türk milletinin acısı kalbindedir. günü gelir, hesabını sormasını bilir.
not:
millete "git kürt sorununu çalış" diyenlere tavsiyem öncelikle bir gidip pkk katliamlarını araştırmaları. özgür ve canlı döndüğüne sevinilenlerin kaç yaşındaki bebeklere kurşun sıkan bir örgütün üyesi olduklarını görmeleri.
Unutulanlar dışında yeni bir şey yok.
(bkz: hayaldi gerçek oldu)
güncel Önemli Başlıklar