bugün
- ramazan günü sokakta sigara içen insan23
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi36
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- fenerbahçe8
- maço erkek vs alfa erkek10
- v a m p i r o v15
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü9
- uludağ sözlük 2025 hataları8
- mert hakan yandaş13
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- anın görüntüsü12
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
suradan oy verebilirsiniz: https://www.change.org/p/...%C5%9F%C4%B1-olmas%C4%B1n
tayyip in ulkesinde yasiyorsun aq boyle kampanyalar sokmez turkiye gibi ucuncu dunya ulkesinde.
Referandum yapalım desek ona da yanaşmazlar. onu da tanımıyorum derler.
3. olanini twitter da herkese yolluyorum cunku en cok oy ona verilmis. oylar bir arada toplanirsa daha iyi.
bu sokaga tasinmadigi surece boyle kampanyalar cok da faydali olmayacaktir bence.
bu sokaga tasinmadigi surece boyle kampanyalar cok da faydali olmayacaktir bence.
Bu ülkede anket yapmak, kampanya yapmak serbesttir ancak o sonuçları takacak bir hükümet yok. Yani "sen oylamanı yine yap güzel kardeşim, ama sonucu ben belirlerim" diktesi mevcut.
Ancak yine de kampanyaya destek olmak ve bakan körlerin gözünü açmak niyetiyle şu fotoğrafı şuraya koyayım da hem "osmanlı geri gelsin" diyen hem de sırf rte istedi diye suriyelilere kucak açan fikirsizler bir şey öğrensin.
görsel
Fotoğrafta birinci dünya savaşı sırasında (1916) osmanlı devleti'ne karşı savaşan suriyeliler yer almaktadır.
Ancak yine de kampanyaya destek olmak ve bakan körlerin gözünü açmak niyetiyle şu fotoğrafı şuraya koyayım da hem "osmanlı geri gelsin" diyen hem de sırf rte istedi diye suriyelilere kucak açan fikirsizler bir şey öğrensin.
görsel
Fotoğrafta birinci dünya savaşı sırasında (1916) osmanlı devleti'ne karşı savaşan suriyeliler yer almaktadır.
adamlar hem pis, hem cahil, hem görgüsüz, hem vatanını zor durumdayken yüz üstü bırakıp kaçan tipler. bir de şöyle bir durum var aynı şey bizim başımıza gelse yardım etmeyi bırak bir de bunlar teperdi, yıllarca pkk lı puştları sakladı bu şerefsizler.
bakın şu an memleketin en büyük problemi bu.
ben 30 yaşında bekar bir adamım. evlenmeyi de düşünmüyorum ama elimden geldiğince bu ülkenin geleceği için her platformda götümü yırtıp farkındalık yaratmaya çalışıyorum.
ama bakıyorum çevremde evli barklı çoluk çocuk sahibi insanların çok afedersiniz sikinde değil bu durum. yediği yemeği, yaptığı tatili paylaşmakla meşgul 30-40 yaş civarı cebi yeni para görmüş sefil insan topluluğumuz.
hal böyleyken mustafa kemal'in dediği gibi benim tüm ümidim gençliktedir. bu konuda troll'lüğü, gırgır şamatayı bırakıp "ses" çıkartın çocuklar. aksi takdirde çocuklarınıza bir türkiye kalmayacak.
suriyelileri ülkemde istemiyorum!!!
ben 30 yaşında bekar bir adamım. evlenmeyi de düşünmüyorum ama elimden geldiğince bu ülkenin geleceği için her platformda götümü yırtıp farkındalık yaratmaya çalışıyorum.
ama bakıyorum çevremde evli barklı çoluk çocuk sahibi insanların çok afedersiniz sikinde değil bu durum. yediği yemeği, yaptığı tatili paylaşmakla meşgul 30-40 yaş civarı cebi yeni para görmüş sefil insan topluluğumuz.
hal böyleyken mustafa kemal'in dediği gibi benim tüm ümidim gençliktedir. bu konuda troll'lüğü, gırgır şamatayı bırakıp "ses" çıkartın çocuklar. aksi takdirde çocuklarınıza bir türkiye kalmayacak.
suriyelileri ülkemde istemiyorum!!!
güncel Önemli Başlıklar