bugün
- anın görüntüsü14
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı14
- ponçik yazarlar listesi10
- istisna özellikleriniz8
- lamartin8
- sözlük yazarlarının maaşı10
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar29
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız13
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç32
- kadınların poposuna neden bakılır22
- gay biri cennete gidebilir mi8
- ibne11
- bir yeteneğiniz var mı9
- kezoyu tavlama usulleri9
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi12
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri19
- beklenen büyük istanbul depremi23
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı17
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı22
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
- akıllı telefona en fazla ne kadar para verirsiniz8
- bir yazarla buluşmak için 2 5 saat yol gitmek9
- istanbulda ayı yağı satmaya gelmek16
- türkiye'nin en kötü şarkıları14
- giresun'dan adana'ya gidip kız kaçırmak12
- götten hiç yemeyip gayliğe karşı olmak15
- sik beni tonu14
- balıkçı klitoris11
- tüm müslümanlar kur an'ı okusa8
- iktidar değişirse yaşanacak rezillikler11
- ibneler sabah uyanınca ne yapıyor sorunsalı9
- kur an da mehdi diye bir şey geçmemesi13
görsel
15 Temmuz’un ardından “FETÖ’den boşalan yerlere başka cemaatler yerleştiriliyor” iddialarına yenisi eklendi. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ndeki subay ve astsubaylık için ‘şehit ve gazi’ yakınlarına ayrılan kontenjanlara, Menzil tarikatına yakın kişilerin yerleştirildiği iddia edildi.
Gazi Üsteğmen Erhan Kaleli, “15 Temmuz’dan sonra mülakat komisyonları ağırlıklı olarak sivil personelden teşkil edilmiş durumda. Askerlerin komisyonda söz hakları yok, fikirlerini açıkça beyan edemiyorlar. FETÖ yapılanmasından boşta kalan yerlere bugün başka tarikatlar yerleştiriliyor” dedi.
https://www.cumhuriyet.co...-doldurdu-iddiasi-1876041
15 Temmuz’un ardından “FETÖ’den boşalan yerlere başka cemaatler yerleştiriliyor” iddialarına yenisi eklendi. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ndeki subay ve astsubaylık için ‘şehit ve gazi’ yakınlarına ayrılan kontenjanlara, Menzil tarikatına yakın kişilerin yerleştirildiği iddia edildi.
Gazi Üsteğmen Erhan Kaleli, “15 Temmuz’dan sonra mülakat komisyonları ağırlıklı olarak sivil personelden teşkil edilmiş durumda. Askerlerin komisyonda söz hakları yok, fikirlerini açıkça beyan edemiyorlar. FETÖ yapılanmasından boşta kalan yerlere bugün başka tarikatlar yerleştiriliyor” dedi.
https://www.cumhuriyet.co...-doldurdu-iddiasi-1876041
Metö vakası download...
Beni ordudan namaz kılıyorum diye attılar ağlamaları download...
Bu ordu, asker din düşmanı download...
Neyse, yeni bir fetö durumu yaşanacak.
Devletin, toplumun tüm yapılarına organlarına girmiş olan tarikat cemaat yapıları ortada olan çürüme çöküşün en büyük nedeni.
Beni ordudan namaz kılıyorum diye attılar ağlamaları download...
Bu ordu, asker din düşmanı download...
Neyse, yeni bir fetö durumu yaşanacak.
Devletin, toplumun tüm yapılarına organlarına girmiş olan tarikat cemaat yapıları ortada olan çürüme çöküşün en büyük nedeni.
yeşil amerika , kara coniler yetişiyor ... çoğu kürt olacak tabii
Soylu'dan bomba haber! Korucular subay olabilecek!
içişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Köy korucularına subay olma yolunu açacağız. Eğitim yaşı tutanlar uzman çavuşluktan sonra astsubay, subay olabilecekler" dedi .
https://www.internethaber...ubay-olabilecek/1/1823458
güzel bir yorum .....
Misafir
KÜRT SORUNUNU BÖYLE BiTiRECEKLERiNi DÜŞÜNÜYORLAR ÇOK ZEKiLER ÖNCEKi SiYASETÇiLERDE AYNISINI YAPIYORLARDI HERŞEY ORTADA ONLARDA AŞiRETLERi KENDi SAFINA ÇEKMEK iÇiN AŞiRET MENSUPLARINI KORUCU KILIĞI ALTINDA MAAŞA BAĞLAMIŞTILAR GELDiĞiMiZ SONUÇ KÜRT HAREKETi 6.3 MiLYON OY ALDI DEMEKKi BUNLAR HALA KÜRDÜ SATIN ALMAYI ÇÖZÜM OLARAK GÖRÜYORLAR BENCE NAFiLE CiN ŞiŞEDEN ÇIKTI BiR KERE AYRICA KORUCULARIN EĞiTiMi NE TAHSiLi NE ADAMI ASSUBAY SUBAY YAPIYORSUN KANDIRMACADAN BAŞKA BiRŞEY DEĞiL
Soylu'dan bomba haber! Korucular subay olabilecek!
içişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Köy korucularına subay olma yolunu açacağız. Eğitim yaşı tutanlar uzman çavuşluktan sonra astsubay, subay olabilecekler" dedi .
https://www.internethaber...ubay-olabilecek/1/1823458
güzel bir yorum .....
Misafir
KÜRT SORUNUNU BÖYLE BiTiRECEKLERiNi DÜŞÜNÜYORLAR ÇOK ZEKiLER ÖNCEKi SiYASETÇiLERDE AYNISINI YAPIYORLARDI HERŞEY ORTADA ONLARDA AŞiRETLERi KENDi SAFINA ÇEKMEK iÇiN AŞiRET MENSUPLARINI KORUCU KILIĞI ALTINDA MAAŞA BAĞLAMIŞTILAR GELDiĞiMiZ SONUÇ KÜRT HAREKETi 6.3 MiLYON OY ALDI DEMEKKi BUNLAR HALA KÜRDÜ SATIN ALMAYI ÇÖZÜM OLARAK GÖRÜYORLAR BENCE NAFiLE CiN ŞiŞEDEN ÇIKTI BiR KERE AYRICA KORUCULARIN EĞiTiMi NE TAHSiLi NE ADAMI ASSUBAY SUBAY YAPIYORSUN KANDIRMACADAN BAŞKA BiRŞEY DEĞiL
güncel Önemli Başlıklar