bugün
- ramazan günü sokakta sigara içen insan23
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi36
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- fenerbahçe8
- maço erkek vs alfa erkek10
- v a m p i r o v15
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü9
- uludağ sözlük 2025 hataları8
- mert hakan yandaş13
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- anın görüntüsü12
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
Ciddi ciddi bu parazitler için para verip mama alan gerizekalı.
Utanç verici.
Öyle.
Utanç verici.
Öyle.
Parası boktur, pardon çoktur.
Bazı sözde insancıkları beslemektense evrene daha yarar sağlayan bir harekette bulunan gerizekalıdır.
Bir arkadaşım yırttı kendini operasyon için 15000 lazımmış. Neyse topladı parayı kediyi ameliyat ettirdi. Düşünüyorum tamam can eyvallah da hastanelerde hiç mi gariban insan yok? Parasızlıktan ameliyat olamayan, ilaç alamayan, bankta yatan, bebeğine mama alamayan? Bunların yanında kedi ne ya? Bu kadar mı delirdiniz?
Siz de hastanelerdeki garibanlar, bebeğine mama alamayanlar için para toplayın. Kolunuzdan tutan mı var?
Şu duyarı kasan bir kişi görmedim ki bi fukaraya yardımı dokunsun…
Şu duyarı kasan bir kişi görmedim ki bi fukaraya yardımı dokunsun…
Varsa harcar.
Napalım şimdi düzenli yaptığımız bağışların dekontlarını mı atalım? Kedi köpek evde kalan kuru ekmeği de yer kalan yemeği de. 3 sene 5 sene öncesine kadar dana etli mama yiyen sokak kedisi mi vardı ne versek onu yiyordu. Hala yerler ama insanlar o hayvanların fıtratını bozuyor.
Onlarada siz yardım etsenize. iyilik yaramıyor gerçekten bunu yapacağına bunu yapsaydın ya bilmem ne bilmem ne. Size ne?? Bakamayacağı halde bebek yapan gerizekalıları konuşsanıza bize mi sormuşlar doğururken.
Kes tatava yapma bik bik arabayla kediye çarpsan lan şimdi 15 binlik oluruz deyip kaçarsın sonra arkanızdan birileri toparlamaya çalışır.
Onada laf edersiniz.
Onada laf edersiniz.
Arabayla kediye çarpmam çünkü görünce duruyorum geçti mi diye kontrol ediyorum bu 1.
2. Si sigorta masrafı zaten karşılıyor niye alıp götürmeyeyim saf mısın kartoncu?
2. Si sigorta masrafı zaten karşılıyor niye alıp götürmeyeyim saf mısın kartoncu?
Herkes parasını istediği gibi harcamakta özgür.
isteyen de Bu harcama şeklini beğenmemekte özgür.
Parasızlıktan tedavi olamayan varsa bunun sorumlusu devletin ta kendisi. Parasını başka yere harcayanlar değil.
isteyen de Bu harcama şeklini beğenmemekte özgür.
Parasızlıktan tedavi olamayan varsa bunun sorumlusu devletin ta kendisi. Parasını başka yere harcayanlar değil.
Çünkü o hayvanların konuşabilme ya da birilerinden yardım isteyebilme yetisi yok. Sokakta o parayı harcayabilecek insana çok nadir rastlama durumu var. Kıyaslanması manasız bir duyardır. Durumu olan bebeğe mama da alır gözleri kapanmış kedinin gözlerini de açtırır.
Kedi yapisi itibariyle avcidır. Fare, kuş avlar.çop kutusuna zıplar içine girer karnını doyurur. Kedi beslemek hakikaten hayvanın fitratini bozmaktan başka bir şey değil .
Bak köpek öyle değil. Köpek insandan kemik bekler. Vermezsen ölür.
Kedilere mama vermeyin. illa iyilik yapayım diyorsanız köpeğe verin.
Bak köpek öyle değil. Köpek insandan kemik bekler. Vermezsen ölür.
Kedilere mama vermeyin. illa iyilik yapayım diyorsanız köpeğe verin.
Ulan tüm dünyanın kaynaklarını sömürüyorsunuz kedinin köpeğin rızkına mi göz diktiniz.
Onlara mamayi Allah gönderiyor onlar sessiz kullar.
Onlara mamayi Allah gönderiyor onlar sessiz kullar.
Kuru mamayı mı Allah gönderiyor? Kargoyla mı puhahs kartoncu çok içmişsin len sen kafa trilyon olmuş. Ekmek doğra diyorum zaten yemek ver diyorum okuduğunu anlamıyor musun?
“Her canli icin yapilan iyilikte bir sevap vardir”, imza: hz. muhammed mustafa sav.
Bunun uzerine daha “o kadar hasta, ac insan varken” diye zirvalayan musluman kendini bir sorgulasin. Yildim artik su zeka yoksunu serzenisten. Kendileri yoksullar icin iki kurus sadaka veriyor mu, hatta zekatini ödüyor mu Allah bilir.
“Sokak hayvani icin para harcayan gerizekali” cumlesini sarf edebilen biriyle omrunu gecirmek isteyen kadina/erkege de Allah akil fikir versin.
Yine duramadim geldim su sozluge sinirim bozuldu. Su gundemde olan basliklara bakmamam lazim.
Bunun uzerine daha “o kadar hasta, ac insan varken” diye zirvalayan musluman kendini bir sorgulasin. Yildim artik su zeka yoksunu serzenisten. Kendileri yoksullar icin iki kurus sadaka veriyor mu, hatta zekatini ödüyor mu Allah bilir.
“Sokak hayvani icin para harcayan gerizekali” cumlesini sarf edebilen biriyle omrunu gecirmek isteyen kadina/erkege de Allah akil fikir versin.
Yine duramadim geldim su sozluge sinirim bozuldu. Su gundemde olan basliklara bakmamam lazim.
Yerde hareket eden hiçbir canlı, havada kanat çırpan hiçbir kuş yoktur ki, sizin gibi birer ümmet/topluluk olmasın. Biz kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık. Sonra onların hepsi Rablerinin huzurunda toplanırlar.” (Enam, 6/38)
Korkunçsunuz ya. Umarım aç, sakat, dilsiz kalıp ikinci sınıf can muamelesi görmezsiniz ne diyim. Yeter gece gece sinirlerim bozuldu. Herkes yüreğinin rahat ettiğini yapsın
müslümanlık dersi veriyorsunuz ne güzel.
Allah insan eşrefi mahlukat diyor insan için.
Asla bir hayvanla insanı eşit tutmuyor.
insan hayvandan üstündür .bu bütün dinlerde ve toplumlarda böyledir.
Kuş gribi diye milyonlarca tavuğu kuşu canlı canlı gömüp öldüren insanlar batılılardır. Acımasız gibi geliyor ama söz konusu bir insan hayatı ise rahatlıkla milyonlarca hayvan feda edilir.
Aksini düşünüyorsanız ruh hastasisiniz.
Önce insan.
Allah insan eşrefi mahlukat diyor insan için.
Asla bir hayvanla insanı eşit tutmuyor.
insan hayvandan üstündür .bu bütün dinlerde ve toplumlarda böyledir.
Kuş gribi diye milyonlarca tavuğu kuşu canlı canlı gömüp öldüren insanlar batılılardır. Acımasız gibi geliyor ama söz konusu bir insan hayatı ise rahatlıkla milyonlarca hayvan feda edilir.
Aksini düşünüyorsanız ruh hastasisiniz.
Önce insan.
Arkadaşlar kediye 15 bin veren zaten insanlara da yardım ediyordur merak etmeyin bence.
Ayrıca teknik olarak para harcayanındır, derdi bizi germesin isterse götüne sokar adam parasını bize ne amk.
Ayrıca teknik olarak para harcayanındır, derdi bizi germesin isterse götüne sokar adam parasını bize ne amk.
‘Bebeğine mama alamayan’ beni hiç ilgilendirmiyor, bakamayacaksan niye doğurursun? ‘Çocuk rızkıyle gelir’ he öyle rızkıyla gelir.
Böyle hesapsız kitapsız iş yapan adama yardım edeceğime kedilere yardım ederim daha iyi. Ağzı var dili yok en azından, insanlar gibi riyakar değil.
Böyle hesapsız kitapsız iş yapan adama yardım edeceğime kedilere yardım ederim daha iyi. Ağzı var dili yok en azından, insanlar gibi riyakar değil.
Keşke dört beş milyar insan ölse de, trafik falan bitse yaaa.
güncel Önemli Başlıklar