bugün

haydar dümen, mehmet coşkundeniz gibi gazeteye yazı için bir sayfa yer ayıran kişiler olduğu sürece daha çok satacak gazetedir maalesef!
bünyesine mehmet barlas'ı da katmı$ gazete.
içeriğini falan boşverelim, pazarlama konusunda çok başarılı bir gazete. zaten en çok satılan * gazete olmasından da anlışılıyor.
haydar dümen'e takmis olan hackerlarin hackledigi sitedir an itibari ile.

http://www.postagazetesi.net/
(bkz: posta gazetesi web sitesinin hacklenmesi)
tüm gazetelerin özeti şeklinde çıkan, yazıktır, israftır dedirten mecmua.
haydar dümen'in yazılarından dolayı çok satıldığına inandığım, doğan grubuna ait gazete.
tirajlarını düşürmemek için web sitesi olmayan gazete.
Türkiye'nin en çok satan gazetesi.
Neden en çok satan?

içinde haberden çok "geyik" muhabbetlerinin ağırlık verildiği,
Cinsellik konularına fazlaca yer veren,
3 ncü sayfa cinayet / aldatmaca haberlerinin bolcla yer aldığı,
Aldatma köşelerinin sıkca yer aldığı

bana göre "gereksiz" fakat halkımıza göre "gerekli" kabul edilen Doğan Grubuna ait bir gazete.
bugünkü spor sayfasında gençlerbirliği fenerbahçe maçının kadrolarını verirken fenerbahçenin kalecisi olarak rüştü yazmış abuk gazetedir.
25 kasim 1995 tarihli sayisinda,the guardian in arsivlerinde uzun arastirmalar sonucu bulunamayan haberi,the guardian i kaynak gostererek vermis gazetedir.

http://img408.imageshack....abdullahgulgercegibr1.jpg
büyük medya gruplarının havuzlarında ki haberlerin çöpe gitmemesi için , bol magazin (ki bu her gazetede böyle), büyük manşetler, renkli sayfalar, bol bulmacalar , canım doktorum , ilişkiler , aşklar , (hani benim halkım da bunları sever )vs vs 'lerin yer aldığı gazete.
türkçe bilmeyen editörlere sahip gazete. sloganı bile garip.

(bkz: turkiye nin en cok satan gazetesi)

bunlar mı gazete satıyorlar, yoksa gazete mi bunları satıyor belli değil.
haydar dümen sayesinde satış grafiğine sahip olan gazetedir...
son reklamının text ini ilkokul çocuklarına yazdırmış olduğunu düşündüğüm gazete.
türkiye'nin en cok okunan köşe yazarı haydar dümen'i bünyesinde bulunduran gazete .*
son reklamına kaç posta attırsam azdır gazetesi.
hayatımda izlediğim en iğrenç reklam filmine sahip gazete.

http://www.youtube.com/watch?v=5O6SuNfYCLI
cinsellik köşeleri ve aldatma hikayelerine en çok yer veren gazetedir. Ayrıca magazin bölümü de abartılıdır. Gazetenin asıl haber verilen kısmı envanter içinde çok az yekün tutar.

(bkz: orospu gazetesi)
2. sayfasını her açışımda (bkz: zengin sosyete haberleri) şiddetle küfüre başladığım gazate
gemi çiziminde cok onemli olan, geminin enine kesitleridir. ne kadar cok olursa çizim o kadar ayrıntılı ve saglıklı olur.
bugünkü manşetiyle tayyip erdoğan'a bir posta atmış gazetedir.
gönderilen mektup, mesaj vb. nin genel adıdır.

ilk Posta Teşkilatı Tanzimat Fermanı ile yaşanan gelişmelerin sonucu olarak Osmanlı Devletinin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla Nezaret olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuştur.
ilk Postahane ise istanbulda Yeni Camii avlusunda Postahane-i Amire adı ile açılmış .ilk memurlar Süleyman Ağa, tahsildar Sofyalı Ağyazar Türkçe dışında yazılmış gönderilerin adreslerini tercüme etmek üzere mütercim olarak atanmışlardır.

1843 yılında telgrafın icadına müteakip 11 yıl sonra ülkemizde de telgraf hizmeti başlamış, bu hizmeti disipline etmek üzere 1855 yılında ayrı bir Telgraf Müdürlüğü kurulmuştur.

1871 yılında ise Posta Nazırlığı ile Telgraf Müdürlüğü birleştirilerek Posta ve Telgraf Nezaretine dönüştürülmüştür.

1876 yılında milletlerarası posta nakli şebekesi kurulmuş, 1901 yılında ise koli ve havale işleminin kabulüne başlanmıştır.

23 Mayıs 1909 tarihinde ilk manuel telefon santralının istanbulda hizmete verilmesinden sonra Posta ve Telgraf Nezareti, 1909 yılında Posta, Telgraf ve Telefon Nezareti haline dönüştürülmüş, 1913 yılında da Posta, Telgraf ve Telefon Umum Müdürlüğü adını almıştır.

Cumhuriyetimizin ilk yıllarında içişleri Bakanlığına bağlı olarak görev yapan PTT Genel Müdürlüğü 1933 yılında katma bütçeli bir idare olarak Bayındırlık Bakanlığına, 1939da ise Ulaştırma Bakanlığına bağlanarak hizmetine devam etmiştir.

1954 Yılında Kamu iktisadi Teşebbüsü (KiT) olan PTT Genel Müdürlüğü, 1984 yılında Kamu iktisadi .Devlet ,Teşebbüslerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili olarak çıkarılan 233 sayılı KHK ile Kamu iktisadi Kuruluşu (KiK) statüsüne geçirilmiştir.

18.06.1994 tarih ve 4000 sayılı Kanun ile PTT işletmesi Genel Müdürlüğünün, T.C. Posta işletmesi Genel Müdürlüğü ve Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi şeklinde yeniden yapılanması öngörülmüş olup, 24.04.1995 tarihinden itibaren T.C. Posta işletmesi Genel Müdürlüğü müstakilen çalışmaya başlamıştır.

29.01.2000 tarih ve 23948 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 4502 sayılı kanunun 24. maddesi ile T.C. Posta işletmesi Genel Müdürlüğü olan Kuruluşumuzun adı T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) olarak değiştirilmiştir.

Kısaca:

1840 - Posta Nezaretinin kurulması
1855 - Telgraf Müdürlüğünün kurulması
1871 - Posta Nazırlığı ile Telgraf Müdürlüğünün birleştirilmesi
1901 - Havale (para transferi) işlemlerinin başlaması
1909 - Telefon hizmetleri ile kurumun PTT Nezaretine dönüştürülmesi
1939 - PTT Genel Müdürlüğü olarak Ulaştırma Bakanlığına bağlanması
1984 - Kamu iktisadi Kuruluşu statüsüne geçirilmesi
1995 - PTTnin T.C. Posta işletmesi Genel Müdürlüğü ve Türk Telekomünikasyon A.Ş. olarak yeniden yapılandırılması. Havale ve Posta Çeki işlemlerinde Otomasyona Geçilmesi
1999 - Tahsilat işlemlerinde Garanti Bankası (Körfezbank) ile işbirliğine gidilmesi
2000 - T.C. Posta işletmesi Genel Müdürlüğünün T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü tüzel kişilik isminin değiştirilmesi
2004 - PTTBank isminin tescili.
eğer ki ileride reklam işi içine girer isem bir an önce ücret istemeden reklamını değiştirmesini isteyeceğim gazete. ulan ne ibiş bi reklamdır o azizim. insanın psikolojisini bozuyor.
türkiyenin en çok satan ikinci gazetesi olmaktan haz alan okurların gazetesi.

(bkz: ikinci posta)
(bkz: üçüncü posta)
(bkz: dördüncü posta) * *