bugün

Gözüm görmesin erkektir.
Sexy ve kaslı olması gereken erkektir. 2 cm Kolunuza giyîyosunuz pembe tshirt oluyosunuz pembe panter.
bir kadın mavi giyebiliyorsa, bir erkek de pembe giyebilir. Anormal bir durum yoktur.
eğer esmer ise ortalıklarda çilekli max gibi dolaşması muhtemel erkektir.
tonuna göre çekici olabilecek erkektir. roman da olabilir.
herkeste de bir durmuyor tabi.
hafif toptur.
Kesin gey'dir erkek adam pembe renk giyermi be.
Lacivert bir takım elbisenin içine giyilmiş gül pembesi bir gömlekten kasıtsa zevk sahibi insandır. Vişne rengine yakın renkte bir kravatla kombineyi tamamlaması tavsiye edilir.
kravat ve gömlekse sıkıntı yoktur. zira ikisi de
çok güzel oluyor.

lan hep bu küpeden sonra oldu bunlar amk.
valla yakışana yakışıyor, ama pantolon değil tabi *
kırmızı kot giyen erkekten bir farkı yoktur.
(bkz: kırmızı renk kot giyen erkek)
pek yakıştıramadığım renktir.
erkek değildir.
*
neyi pembe giydiğine göre değişendir. benim için pembe bir gömlek, kravat veya polo giymekte bir sıkıntı yoktur. fakat bir pantolon, badi, çorap ve şapka için aynı şeyi söyleyemem.
Nike şeker pembesi krampon giyiyorsa problem değildir. Şık durur. (bkz: ben)
Gay değildir.
erkek denmesi fazla olan yaratıkdır.

ya acıyorum amk, yeşilköy'de yaşıyorum bu entellerden çok var, bir insan pembe pantolon, sarı ceket, yeşil ayakkabı giyer mi ? hadi giyerde hepsini bir kerede giyer mi ?

bu ne amk.
insanın bir hoş olmasına neden olmaktdır.
yapmayın güzel kardeşlerim.
Kırmızı giyen erkeğin arkadaşı olmalı.
Ilik ılık.
iddialı renkleri tercih eden tarz erkektir.

gençken: renkli ve cıvıl cıvıl renkler tercih edilmeli.

yaşlıyken: koyu tonlarda giysiler tercih edilir.
Tisort olanı pembenin tonuna göre yakısan erkektir.
Pantolon olarak giyiyorsa toptur.
Toplumsal Cinsiyet (Gender):

En genel tanımıyla toplumsal cinsiyet, cinsiyetlere toplum tarafından yüklenen fiziksel, biyolojik, zihinsel ve davranışsal karakterlerin tümüdür. Cinsiyet, biyolojik ve genel olarak tüm eşeyli üreyen canlılarda görülen bir kavramken, evrimsel patikasından ötürü insan popülasyonlarında bir de "tanımlanmış cinsiyet" veya "toplumsal cinsiyet" kavramı bulunur. Bu kavramın bazı diğer iri beyinli primatlarda da görüldüğü düşünülmektedir.

Bu kavram, insan türünün biyolojik evrimi sonucunda ortaya çıkan kültürel evriminin bir ürünüdür. Evrimsel süreçte edindiğimiz rollerin günümüzde de geçerli olduğu fikrine dayandığı söylenebilir.

Kolay anlaşılması açısından, daha basit bir tanımı erkeksilik (maskulin) ve kadınsılık (feminen) olarak yapılabilir. Bazı fiziksel özellikler, hareketler, davranışlar toplum tarafından "erkeksi" karşılanırken, bazı diğerleri aynı toplum tarafından "kadınsı" olarak karşılanır. Bu yaklaşımların doğrudan biyolojik bir arkaplanı bulunmamaktadır. Üstelik bu ayrım, kültürden kültüre değişebildiği gibi, aynı kültür içerisinde farklı zaman dilimlerinde farklı tanımlar kazanabilir

buraya dikkat:

En tipik örnekleri, erkeklere küçükken "mavi" rengin yakıştırılması, "pembe" rengin ise kızlar için kullanılmasıdır. Eğer bir erkek "pembe" giyiyorsa, "kadınsı" olarak yaftalanır. Benzer bir şekilde, küçük bir erkek bebeğinin Barbie ile oynaması, toplumsal cinsiyet kavramı dahilinde, "anormal" olarak görülecektir. Halbuki bu "normlar" ile "anormal" koşulların tarafsız ve bağımsız olarak belirlenmesi olanaksızdır. Ancak bir toplum olarak yaşayan insanlarda, bu kavramlar bireylerin hayatlarına müdahale edilmesini meşru kılacak hale sokulmakta ve hiçbir bilimsel temeli olmayan bir düzlemde, şahsi tanımlar ve keyfi yaptırımlar uygulanabilmektedir.

bu makale bir alıntıdır, devamı için ;

http://www.evrimagaci.org/makale/117
görsel
aynı anda iki zenciye vurduran erkektir.

t: pembe giyip, niyetini belli eden erkektir.