bugün

izmirli olması yüksek ihtimalle muhtemeldir. doğuştan ahlak ve edep yoksunu olurlar.
görsel
başlığına entry girende kabahat.
kimse en ufak bir şey yazmasın, umursanmadığını anlayınca er geç susacaktır emin olun. er ya da geç..
kondom alırken utanmayan adamla evlenmelidir.
ne edep ne haya bilmeyen kizdir. muhtemelen izmirlidir. insan bi basini falan eger, utanir falan ama yok bunlarda. bu memleket nereye gidiyor boyle.
Özür dileriz.
Allah kahretsin hepiniz beyni saman dolu yaratiklarsiniz. Bu memleket sizin yuzunuzden bir adim bile ilerleyemiyor.
(bkz: böyle başlığa böyle entry)

görsel
Ped alırken utanmayan kızdır.
Ayrıca niye utansın?
Sadece soruyorum.
ben prezervatif alırken utanmıyorsam
onun utanmaması bir hayli normal aga ne var yani bunda napsın kefene mi girsin kız.
Prezervatif alırken utanmayan erkek gibidir.
Ruhunuzdaki pislikleri ancak böyle ortamlarda dışa vurup kendiniz gibilerden destek alabiliyorsunuz değil mi, zihniyetinize birlikte yok olun.

Normal kızdır, tıpkı regli gibi o da normal bir şey. Neden utansın neden utanılsın? Bu bizim ayıbımız değil yaradılışımızın bir parçası. Tanrı bizi böyle yaratmaktan utanmadıysa biz neden utanalım?
vay o kızın haline. anne olacak ilerde tüh yazıklar olsn.
Utanacak bir durum olmadığından utanmayan kızdır. Zira bilimde ve sanatta ayıp olmaz. Dolayısıyla utanmayı gerektirecek bir durum da olmaz.
büyük ihtimal ile feministtir.
utanarak alınca ne değişecek?
alacak, almak zorunda.
Var mı öyle kız genelde marketin önünde bekletirler.
izmirli kızdır. Bunların alayı doğuştan böyle ne yazık ki.
Götünde kan lekesiyle gezmekten daha çok utanıyordur muhtemelen.

Tuvalet kağıdı almak kadar olağandır.
Utanılacak bir durum değil. Çocuk bezi alırken utanmayan insanla eşdeğerdir.
izmirli kızdır. Ahlak, namus, ar gibi kavramlardan yoksundur.
Beyninizi samanla mı doldurdunuz gerizekalılar, bundan mı utanacağız, sizin gibi insanlar yaşamasın israfsınız koca bir çöpsünüz.
genişliğiyle midemizi bulandıran düşüncesiz kızdır. ya bari gazete kağıdına falan sar o ne öyle mor mor paketinde göz kırpıyor. allahım yine midem bulandı.
market sırasında gördüğümde benim bile erkek halimle yüzümün kızardığı durumdur. yetiştirilişle alakalı işte her şey.
görsel