bugün

yohamına.
Nalet olası yeni nesil biz o terliği bir nevi sevgi göstergesi olarak algılıyorduk. O terliği tekrar yemek için neler vermezdim.
tecavüzcülerin, çocuk istismarcılarının, katillerin iyi halden ya da rızası vardı gibi saçma sapan sebeplerle serbest kaldığı bir ülkede şaşırtmayan haber. kişiliksiz veledini öldürseydi oysa ki hiçbir sorun olmazdı. yanlış yapmış o yüzden teyzemiz burada. terlikle iflah olmaz bunlar, bıçak neyin fırlatsaydın. win-win olurdu. her iki taraf da kazanırdı.
Bugün haber kanallarının gözde haberidir.
Ne hayırlı evladın varmış anacım be..!

öte yandan savcı da ne kanun adamı çıkmış öyle. 5 yıl istemiş kadıncağıza. Şaka gibi. Bel altına kurşun sıksan bu kadar ceza almazsın.
tekme atsaydı kesin serbest kalırdı.

yahu bu kararı veren hakimin annesi mi yokmuş anlamadım ben. hangimiz terlik fırlatmadık oğlumuza kızımıza bizi çıldırttıklarında? kararı veren hakim, sen hiç evlat olmadın mı la? ağaç kovuğunda mı yetiştin sen? çok usluydum deme buluğ çağındaki halini hayal edebilir birçok anne. ergenlik dönemini hiç deme. terlik yemedinse sende varmış bi anormallik derim ben.

valla gün geçmiyor ki ülkede bir tek gün trollsüz geçsin. trollerin sözlükte kaldığı günlere hasret kaldım.
O kadar üzüldüm Ki şu duruma bazı insanlar keşke annem olsa da terlik atsa yine dövse diyorlar. Ama 38 yasında Ki yaşı büyük aklı küçük bir erkek gidip polise şikayet ediyor. Kaybedince değerini anlarsın.
Keşke bu hayvanlara zulüm edenlere de böyle bir 15 yıl hapis falan çıkarsanız ..
Anne evlat ilişkisinin, hayretle ve dehşetle izlediği durumdur.
Sevgisiz, güvensiz, şevkatsiz, garip ve acınası bir ilişki...
aynı mantıkla türkiye'de suçsuz anne yok lan. bir gerizekalının, gerizekalıca bir sebepten annesine dava açtığı konudur. bir de bu sığır 38 yaşındaymış. mal ya bak, vallahi mal.
bir terlikte polisler fırlatsaydı amk adamına. gitmiş şikayetçi olmuş lale. o terliği kafasına yemek için her şeyini verecek çocuklar var ibnetör.
çok komiktir.. oğlunun gidip annesinden şikayetçi olmasına mı güleyim yoksa kadın için 5 yıl hapis istemine mi güleyim.. hangisine güleyim bilemedim şimdi.. nasıl bir dangalak ülkede yaşıyoruz anlamış değilim valla.. bu ülkede tecavüzcüler içer de 5 yıl yatmıyor bee böyle adaletin de hukuk siteminin de taa içine edeyim..
Üzüldüğüm durumdur. Ne günlere kaldık. Artık insan sevdiğini(oğlu dahi olsa) hem dövüp hem sevemeyecek.
oh olsundur dedirten haberdir.

rüzgar çetin gibi alkollü araç kullanarak kasten adam öldüren kişi babasının ilişkileri ve parası ile serbest kalabiliyorken oğluna terlik atan anne yıllarca hapis yatmalı bencede. memlekette hukuk mu, adelet mi kaldı ulan niye şaşırıyorsunuz ki?

ama yinede inadına ak parti. bu hükümet sizi kanırta kanırta ağlatana bayıltana kadar inadına ak parti!

not: normalde chp liyim ama bundan sonra bütün oylarım ak partiye.

görsel
Şükür bugün de "adaletini sikeyim dünya" dedik.
akp döneminde olmuştur.
görsel

Ulkenin hukuk adalet ozeti.

Denizlide yasiyorum ve o savcinin ta amk.
Adam öldürmeye teşebbüsten mahkemeye alınmıştır anne.
şimdi böyle durumlarda ettiğim küfürü edersem o güzel annemize gidicek, yani ne diyeyim Allaha havale edelim bu seferlik.
Terlik atan anne, adam gibi annedir. Buna terlik atmak için biraz geç kalmış bu yüzden kalın kafasına işlememiş ki değerini anlayamamıştır.

Annelerin terlik atması bana hep samimi gelmiştir. Annelerimizin değerini bilelim.
kadına tekme atıp öldürmeye teşebbüs eden orospu çocuğunu serbest bırakan türk adalet sistemin hapis istediği annedir.
bir ekşici hareketi olarak incelenebilir.
üzüldüğüm durumdur. ne günlere kaldık...
Bizim zamanimiz da yoktu böyle şeyler bunlar da yeni çıktı allah allah. Ben annemden şikayetçi olmuş olsaydim cocukken annemin 20 yıl kefaletsiz hapsi,5 bin tl avukatima ve mahkeme masraflarina ödeneği 50 bin tl de bana manevi tazminat odemesi gerekirdi.
YAni bu ne ya ilginç, tamam anneler dövmesin çocukları hiç tavsiye ettiğimiz davranışlar değil ama dava edecek hadde geldiysek bu ülkede hukuk bayagi aşmiş depatlr attiyor demektir. roma hukugunu bile sollar bu ülke bu hizla. Avrupa da aliskiniz bunlari duymaya da turkiye olunca garipsiyoruz.
vay anasını dedirten olaydır.karısının üstüne benzin döküp yakan adam serbest bırakılırken,oğluna plastik terlik fırlatan anne 2,5 yıl hapis cezasından yargılanıyor haa...

ne oluyor lan bu ülkede .
görsel