bugün
- dostoyevski vs tolstoy15
- haftada bir içki içmek15
- whatsapp ta son konuşulan 10 kişi ve meslekleri11
- bugünkü mutluluk sebebi15
- sevişirken dinlenecek şarkılar19
- sözlüğü kız arkadaşıma bırakıyorum11
- bu haftasonu sevişecek olmam14
- ctrlx15
- anın görüntüsü8
- sözlükteki fetöcüler8
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları8
- porno yıldızı ile evlenseydiniz o kim olurdu14
- gocu denilen gavat8
- gocu24
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- almanya da kıymanın kilosunun 5 euro olması14
- trump'ın rahibi nasıl aldık demesi28
- 3 doz biontec aşısı olanlara tavsiyeler8
- hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın diyen erkek14
- seri artıcı8
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek10
- fettullah'ı müslüman sanıp saldıranlar18
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi12
- en beğendiğiniz kürt yemekleri10
- fenerbahçe'nin şampiyonluk formülü13
- ofiste uyumak9
- diploman nerede diyenin diplomasının sahte çıkması8
- sözlüğün en tokatlanası yazarı19
- en son bitirilen kitap22
- ilaç içmemekle övünen aptal12
- 8 nisan 2025 adalet nöbeti'nin başlaması8
- darwin'in yalancılıktan hapis yatmış olması9
- ssilvermist16
- ulunun en iyi 4 yazarı28
- imamoğlu çıktı mı13
- babamı dövdüm senin ananı sikerim11
- sokak köpekleri acilen itlaf edilmelidir9
- elektriğe yaptığın 25 zammı geri çek9
- imamoğlu'nun babasının evinde arama yapılması27
- elektriğe yüzde 25 zam gelmesi12
- hz hatice9
- vampirov'a sorular8
- ne yapıyorsunuz arkadaşlar8
- arkadaşlar ben aslında çok ünlü birisiyim8
- ibb den hakkari'ye uzanan milyonluk börek ihalesi36
- didem soydanın cinselliği aştım açıklamaları9
- kız olduğundan şüphelenilen yazarlar12
- reisin dem parti ile görüşmesi23
- adanalı komşunun evinden gelen tezek kokusu8
- hastanelerden nefret etmek9
erkeklerin kendilerine sikecek gibi bakmalarından mutlu olan yarrak delisi kadınlar. bunlar halk arasında kaşar, kevaşe, motor adları ile tanınır. her yerde görmek mümkündür.
bu tür kadınların orospularla arasındaki fark şudur; orospu parasını alır işini yapar, orospu gibi giyinen ama fiziken orospu olmayan, yani ruhu orospu olan ise zengin bir erkeği tavlayıp, sadece parasını değil tüm malını almayı planlar. tarihte bunun çok örnekleri görülmüştür. bir erkek biraz zengin ve biraz saf olursa, onu işte orospu gibi giyinen kadınlardan birisi tavlar. 1 sene sonra zengilinlikte, saflıkta kalmaz. sinirli ve fakir bir erkek ortaya çıkar.
normalde saglıklı bir erkegin varlıklarından rahatsız olmayacagı kadınlardır. hatta bundan memnun bile olunması akla daha yatkın gelmektedir.
(bkz: sözlükteki yobaz güruh)
pezevenk gibi bakan adamların, piç gibi iç geçiren erkeklerin gördüğü kadınlar, böyle giyinirler.
ne giyerse giysin erkeklerin bakış açısını değiştiremeyecek kadındır.
yoktur zira onu öyle niteleyen erkek vardır,zira istediği gibi giyinmek değil hiç tanımadığı kişileri yaftalamak orospuluktur.
(bkz: şekilcilik)
Yanlış yapıyorlardır. Hayatında bir kere bile mini etek giymemiş, bir kere bile göğüs dekoltesi vermemiş biri olarak benim de hoş karşılamadığım durumdur. Değil giymek, giyeni yanımda gezdirmem azizim.
(bkz: Teşhirciliği sevmem seveni de sevmem)
(bkz: Teşhirciliği sevmem seveni de sevmem)
giyinişiyle bazı erkekleri baştan çıkartmayı hedeflemediği halde yanlış anlaşılabilen veya giyinme bakımından kendi tarzını yaratırken toplum tarafından hor görülen kişiliklerdir. insanlar hür doğarlar. doğuştan hür olduğu gibi yine hür olarak hak ve özgürlüklere sahiptirler.
ancak bazı insanlar gözleriyle yalnızca bu tip kişilikleri aramak için sokağa çıkarlar.
ve şekilde görüldüğü gibi bazen başarılı olurlar, bazen olamazlar. olduklarında da gördükleri kızın sütun gibi bacaklarını süzüp ağızları açık izleyip yanına gidip "bok gibi giyinmişsin" diyemediklerinden içlerindeki sahip olamama dürtüsünü internette veya 2 sohbet arasında açığa vururlar.
ve son bir not;
(bkz: gözler neyi görmek isterse onu görür)
ancak bazı insanlar gözleriyle yalnızca bu tip kişilikleri aramak için sokağa çıkarlar.
ve şekilde görüldüğü gibi bazen başarılı olurlar, bazen olamazlar. olduklarında da gördükleri kızın sütun gibi bacaklarını süzüp ağızları açık izleyip yanına gidip "bok gibi giyinmişsin" diyemediklerinden içlerindeki sahip olamama dürtüsünü internette veya 2 sohbet arasında açığa vururlar.
ve son bir not;
(bkz: gözler neyi görmek isterse onu görür)
Fahişelerin genelde eve dönerken tanıdık insan görmemek veya laf yememek için çarşafa bürünüp (bkz: çarşaflı kadın) moduna girmesi ile bir hayli ikilemde kalan başlık konsepti.
dikkat çekmeye çalışan kadınlardır. kompleks damarları gelişmiş ve ezik kanlıdırlar.
kadın, erkekler gibi istediği şekilde giyinmeli iken birkaç kendine güvensiz insan tarafından çekici bulunur ama bu adamlar hiçbir zaman bir baltaya sap olamayacaklarını içten içe bilirler ve sahip olamadıkları şeylere bok atmaya başlarlar. işte bu adamlar kadınları orospu gibi giyinen kadınlar olarak nitelendirirler. halbuki, size ne. istediğini giyer kadın. beğenmiyorsanız kafanızı çevirip devam etmeli, ağzınızın suları akarak bakılmamalı.
insanların bakışı onları öyle yapar bazen de.
kime göre neye göre sorusunu akla getiren kadınlardır. önce kafalardaki orospu kavramına bakalım; vücudunu satarak -ki bu durum ne yazık ki arz talep meselesi- para kazananlar. evet genel yargı bu yönde ve bu kadınlar yaptıkları iş gereği açık saçık giyinmek zorundadırlar. heh şimdi gelelim asıl orospu kavramının ne olduğuna; bu kelime insanın ruhu için kullanılması gerekendir, ahlaki -ki genel ahlak yargıları içine dahil edilmeden, insanlık kavramının içindeki ahlaksallıktan var olan haliyle- dengesi bozuk olan insanlar için kullanılması gereken kelimedir. evet böyle insanların yani ikinci tanımda ki insanların nasıl giyindiği çeşitlilik gösterir böylece ne giyersek giyelim orospu olarak nitelendirileceğimiz anlamına gelir ki bu hiç hoş değil.
o yüzden lütfen kavramların içindeki ana gerçekliği saptadıktan sonra görüşelim.
o yüzden lütfen kavramların içindeki ana gerçekliği saptadıktan sonra görüşelim.
karşıdaki imam hatip lisesinin çevresinde alenen sevişen imam hatip öğrencisi kızlardan daha dürüstlerdir.
orospu gibi giyinmeyip içten yanmalı orospu kadınlar ise en tehlikeli olan türdür.
belki öylelerdir şimdi günahını almayalım kimsenin.
baktığı her yerde orospu görmek isteyen kara zihinler.
orospu terimi ve türevleri, erkek zihninin kara yanı ile yarattığı ifrit bir fikriyatın tecellisinden başka bir şey değildir.
orospuluk, hayata çükü ile dokunan, hayatı çükü ile tadan, hayatı çükü ile koklayan, hayatı çükü ile soluyan erkek zihnindedir.
orospu terimi ve türevleri, erkek zihninin kara yanı ile yarattığı ifrit bir fikriyatın tecellisinden başka bir şey değildir.
orospuluk, hayata çükü ile dokunan, hayatı çükü ile tadan, hayatı çükü ile koklayan, hayatı çükü ile soluyan erkek zihnindedir.
Az bir zamanları kaldı tükeniyorlar. En fazla kasımın son haftası etek görürüz sonra onlar da göt dondurucu ayazlarına direnemez deri tayta bağlarlar.
bir de onun ağır parfüm süreni vardır ki, bin niki olsan birini takmam.
kadına şiddetin ve ölümlerin önünü açan söylemdir. Böyle düşünen zavallı erkekler güzel ve bakımlı kızlarla hiç bir zaman birlikte olamayacaklarını bildikleri için kolay yoldan orospu damgası yapıştırıyorlar. biz kadınlar etek, tayt, şort giysek bile sizi hiç alakadar etmez.
kara peçeli kadınlara da gizemli diyen zihniyet.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar