bugün

tek amacı şov olan gösteriş budalası bir tiptir. bak ben ne kadar entelektüelim havası vermeye çalışmaktadır. kim bilir kitabı okuyor mudur orası meçhul.
görsel

Genelde oje ve kahve de kadraja renk katar. Bu tiplerin kendilerini "yeaa ama diğerleri orasını burasını atıyor gösteriş için ona bir şey demiyorsunuz." Diye savunmaları beni güldürür. illa gösteriş için oranı buranı atmaya gerek yok. senin kitap okuyup okumaman çoğu kişinin umrunda değil. Bak şuna hiç karşı değilim alırsın bir kitabı, açarsın kitap tavsiyesi başlığını yazarsın "x kitabını okuyorum x konusu var ilgilenen herkes okuyabilir sade bir anlatım dili var ve çok eğlenceli bla bla." buna kimse bir şey demez.

Gidip de ojeli tırnaklarını, kahveni, ortalardan bir sayfası açılmış kitabını ve altına yazdığın özlü sözler buradaki çoğu kişinin umrunda değil. Kitabı en nihayetinde kendini geliştirmek için okursun insanlara hava atmak için değil. Sen gidip de bir kitapla hava atıyorsan kusura bakma ama boşuna kitap okuyorsundur hatta okuyup okumadığın bile belli değil demektir.
görsel