bugün

nintendonun yeni el konsolu. gözlük gerektirmeden 3d görüntü verebilmekte ve grafik gücü wii kadar iyi. ayrıca 3d film izleyebilir, 3d resim çekebilirsiniz zira 3 kamerası var ( 1 önde 2 arkada ) ...
ilk bomba oyunlar patlamaktadır bu yeni nintendo konsolu için. resident evil bile geliyor yeni. tüm liste : http://e3src.nintendo.com/3ds/
nintendo'nun DS'den sonraki yeni nesil el konsolu. Sony'i geçer bu sefer iyice. DS de geçmişti sahi.
dünyanın en iyi video oyunu olan the legend of zelda - ocarina of time ın remake'inin bu konsola çıkarılacağı söylenmiştir aynı zamanda.
avrupa çıkış tarihi 25 mart 2011 olup, fiyatı 249.99$ dir. ayıptır, günahtır.
bugün kentpark mediamarktten edindiğim konsoldur.türkiye fiyatı şu an için 800, cidden aşırı bir rakam.şu an için kamera ve şu yanında verilen kartlarla oynanan oyunlar gerçekten zevkli, fakat konsol piyasaya yeni çıktığı için çok fazla bir oyun çeşidi yok. ben konsolun yanında nintendogs aldım oyun olarak, bu oyunda sanal kedi köpek besliyorsunuz. yeni numaralar öğretiyorsunuz, bakımlarıyla falan ilgileniyorsunuz. sizleri sesinizden tanıyorlar falan. şu an beklediğim oyunlar arasında metal gear solid: snake eater 3ds, resident evil mercaneries ve resident evil revelations var.
sf4'ün çok eğlenceli oynandığı konsol.
sağ analog eklentisiyle boyut olarak biraz büyük gözüken el konsolu.
bsc editörlerinden talha aynacı'nın delisi olduğu platform.
nortec batınca pazar malı olan , 200 liraya sıfırı bulunabilen fakat yeni çıkan oyunların falan çok pahalı olduğu (140 - 150 lira ) üç boyutu pek bir sike yaramayan , kulaklık ses çıkışı kötü olan , fire emblem gibi benim anlamadığım ve sevmediğim oyunları bulunan alet . şık ama ergonomik değil , ekranı da yetmiyor . yapacaksanız adam gibi yapın kardeşim en azından ses çıkışı falan iyi olsun .

edit : gateway kartı çıkardılar, türk alışveriş sitelerinde 270 liraya kadar fiyat gördüm. peh amına koyim ben cihazı 2013 mayısında 260 liraya aldım zaten.

sonuç olarak adamı her türlü göt kanseri eden konsoldur.

not: 3d si göz yormuyor demişler. belli bir süreden sonra göz möz kalmayınca yormaması normal tabi. kanmayın.
mükemmel bir alettir. bir de zelda editionsa tadından yenmez. alınız aldırınız.
3d'sinin göz yorduğu yalan. inanmayın.
her türlü depresyona, can sıkıntısına karşı ilaç niteliğindedir. super mario 3dland'i, mario kart'ı muhteşem oyunları saymakla bitmez.
Bu cihazi alicaginiza biraz daha para biriktirip laptop alin kendinize kesinlikle para ve zaman kaybidir.
emulatörünün çıkması dört gözle beklenen konsoldur.

türkiye'de nerede bulunabileceği ise biraz karmaşıktır. **
nintendo'nun türkiye distribütörü olan nortec 3 sene önce iflas ettiği için türkiye'de bulunamayacak olan konsoldur. *

çocukluktan gelen pokemon sevdasını ilerletebilmek için lazımdır kendisi.
bende var olan alettir.
satış rakamı 71.99 milyon adet olan el konsolu.