bugün

Muharrem ince'nin Trabzon'da, Başkan seçildiği gün kaçak Saray'da kalıp kalmayacağına dair soruya verdiği muhteşem cevaptır.

--spoiler--
Muharrem ince, konuşmasının ardından, salondaki STK temsilcilerinden sorular almaya başladı. Saray'da kalıp kalmayacağına ilişkin soruya şu yanıtı verdi: "Anam beni saraylarda değil tütün tarlalarında doğurdu. Sarayda değil evimde oturacağım. Orayı eğitim yuvası yapacağım..."
--spoiler--

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com...en_yargi_istemiyorum.html
bira içme adabı

ders 1 ; görsel

bu konu da yorum yapmayacam.

görsel
lan sen koskoca ulkeyi sarayda temsil etmiyeceksen sana oy moy yok..
evinde oturacakmis yalanini ....yim
resmen cumhuriyetin kuruluşuna şahit oluyormuş gibi hissediyorum kendimi.

yürü be muharrem abi.
Eğer Muharrem ince Cumhurbaşkanı olursa burada cayır cayır entry silecek tipleri görebilirsiniz.
isterseniz şimdiden ekran görüntülerini almaya başlayınız.

Malum, dansöz gibiler. Günün adamı olmak bunu gerektirir.
görsel
ata'mizi "dolmabahçe sarayinda" kaybettik saat 9 u 5 geçe.
uzun uzun kavaklar dokuluyor yapraklar
atam elden gidiyor doysun kara topraklar.
hüzün.
tütün tarlalarında doğan adamın iki villa 2 apartman dairesi 4 lüx aracı olması insana trajikomik geliyor.
tamam anladık garibansın, fakat 2 milyon tllik gayrimenkul+oto nedir allah aşkına. kılıçdar dese anlarım adam tam bir " yıllar yılı dert yolunda" bir takım acılar çekmiş bir insan, fakat sen ne alaka mk.

burdan oy gelecegini zannediyoz zahahahahahah.
çankaya köşküne yerleşecektir. zira cb nin asıl mukim meskeni orasıdır.