bugün
- klarnet calan sarapci koala battı mutlu musunuz10
- küresel ıkınma15
- devlet bahçeli11
- 0 0 7 ve mel mel gibson nerede sorunsalı57
- sahil kasabasına yerleşmek9
- sıcaktan nefret eden erkek10
- uludağ sözlük 2025 hataları15
- 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı10
- lpgli araç kullanmak8
- eskiden ne güzeldi10
- her yatırımdan zarar etmek15
- genel müdür olan akepeli güvenlik görevlisi8
- true'nun yetkili olması11
- kıl oldum abi12
- mehtap yenge27
- aleyna tilki9
- dursun özbek9
- 19 şubat 2025 istanbul kar yağışı8
- popo loplarına yazılacak yazılar8
- sözlükte kadın var yalanı11
- aykolik'e burs veriyoruz kampanyası28
- waffle ve magnolia'ya tatlı diyen tip9
- kadınların prenses erkek nefreti12
- şeyh said ten özür dilensin11
- iki kadın arasında kalmak14
- o kadar fakirdik ki9
- victor osimhen34
- menuet22
- furkan bölükbaşı9
- beklenen büyük istanbul depremi24
- seks için tecrübe gerek sanmak9
- arbys hamburgeri11
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması18
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz11
- kurucusunun bile siklemediği sözlükte yazmak11
- bir sözlük kızının aşkosu olmak13
- gerdek gecesinde sevişir misiniz18
- yoğun bakım8
- diyanetin ingiliz camiye 1 milyar tl bağışlaması8
- sağlık personelinin gırtlağına yapışın13
- ne yemek yapayım arkadaşlar öneri lütfen9
- sözlükte kadın yazarların küstürülmüş olması10
- acaba beni özlüyor mudur hissi14
- param var çirkin değilim neden evlenemiyorum14
- bir kadından darbe yemiş erkek9
- manyak olmaya karar verdim15
- iş görüşmesine gidecegim sözlük25
- 2850 lira doğal gaz parası14
- emekli tasarruf edeyim demez9
- kadınları ciddiye almamak8
2003 konferedasyon yarı final maçında kolombiya karşısında kamerun formasıyla son kez sahaya çıkan ve hayatına futbol sahasında nokta koyan şanssız futbolcu..
gerek dış görünüşü gerekse oyun stili itibariyle son derece güçlü-kuvvetli bir kişiydi. foe nin ölümü spor camiasında bir dönüm nüktası olmuştur, çünkü önceden yapılan testlerle birtakım gizli kalp sorunlarının tespit edilemediği, bu sorunların ancak somut olaylarla ortaya çıkabileceği gerçeği spor camiasınca en acı şekilde öğrenilmiş oldu. en son olarak ülkemizde böyle bir gizli sorun michael meduna'da ortaya çıktı; neyse ki sonu böyle acı bir şekilde gerçekleşmedi o olayın. her sene bir yerlerde böyle kalp sorunlarından ölen birileri olmakta ve her seferinde o ölen rahmetli kişi bu tip olayların ilk meşhur örneği olması sebebiyle bize trajil biçimde foe'yi hatırlatmakta... hayata dair geçim parasını kazanmak için mücadele ederken ölen her kim varsa ruhu şad olsun...
hayata son bakışı yüreklerimizi dağlayan futbolcu. bir diğeri için
(bkz: miklos feher)
(bkz: miklos feher)
ölmeden önce manchester city forması giymekteydi.
kamerun un milli takımımız ile oynadığı maçın ardından formasını ibrahim toraman ile değiştirmiştir.
ölümünden beridir her cm 3 oynayışımda tonla para verip takımıma aldığım, mutlaka ilk 11 başlattığım, 5 le oynasa bile sinirlenmediğim, 9 ya da 10 ile oynadığında ise hüzünlendiğim harika merhum futbolcu.
konfederasyon kupasinda oynanan kolombiya-kamerun karsilasmasinda birden kalp krizi geciren,tamda futbol hayatinin altin cagini yasarken aramizdan ayrilan merhum futbolcu. Sozlugun belki formatina uymayacak ama buradan rahmet dilemek istedigim futbolcu. Allah rahmet eylesin be abi.
edit: Championshpte hic almazdim kusura bakma simdiden.
edit: Championshpte hic almazdim kusura bakma simdiden.
fifa 98'de genelde aldigim kamerun milli takimimin Patrick Mboma ile birlikte degismez ismi..
ara sıra aklıma geldiği zaman, gözlerimden süzülen yaşların sebebi..büyük futbolcu..unutulmayacaksın adamım, asla..
2003 FIFA Konfederasyon Kupası'nda yarı final maçında Stade de Gerland'da Kamerun - Kolombiya maçının 71. dakikasında aniden yere yığılarak hayatını kaybeden futbolcu. 10 numara adamdı lan.
hayatını kaybetmiş kamerunlu futbolcu.
öldüğü gün 12 yaşındaydım. ölümü sokaktaki insana bile yakıştıramadığımız yaşta.
o futbolcuydu, futbolcular da mı ölürdü? o gün ölümün gerçek yüzünü öğrendim, erken öğrendim. ama hala alışamadım, geç oldu ama alışamadım.
öldüğü gün 12 yaşındaydım. ölümü sokaktaki insana bile yakıştıramadığımız yaşta.
o futbolcuydu, futbolcular da mı ölürdü? o gün ölümün gerçek yüzünü öğrendim, erken öğrendim. ama hala alışamadım, geç oldu ama alışamadım.
bugün ölüm yıl dönümü olan futbolcu. hala gözümün önünde o hali.
unutmadık..
o son bakışı aklıma geldikçe kötü oluyorum. nur içinde yat kara şovalye.
2003 fifa konfederasyon kupasında kalp yetmezliğinden fransa-türkiye maçı öncesi kamerun-kolombiya ölen kamerunlu eski futbolcu.
iyi topçuydu. M.City forması giyiyordu. Nurlar içinde yatsın.
15 yıl önce bugün: Kamerunlu Marc Vivien Foe, Kolombiya ile oynanan maç sırasında kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar