bugün

game of thrones'un çocuk karakterleri arasında açık ara en dominant olanıdır.

--spoiler--
S6E7 deki efsane tavırları bir çoğumuzun gönlünde taht kurmuştur.

video bölümdeki sahneleriyle ilgili ağır spoiler içerir.

http://www.youtube.com/watch?v=tF5CH2SSqF8
--spoiler--

bu saatten sonra forza lyanna.

edit: (bkz: bella ramsey)
leydi lyanna mormont rolünü oyayan kız ne oyunculuk yaptı be 7. bölümde. büyümüş de küçülmüş bacaksiz.
starkların bu haklı savaşına destek vermişlerdir. sağolun var olun.
--spoiler--
62 nedir leydi ya tavşan mı yapsın piç bu sayıda adamla. resmen daşşak geçti.
--spoiler--
36 kiloysa 35'i daşşak. jon'u arya'yı falan siktir et, bu kıza bir şey olursa yakarız westeros'u!
John snow bu veledin karşısında nasıl iki büklüm oldu hala anlamadım.
iyi oyuncudur geleceği parlaktır vesselam.
dizide 5 dakikalık görünmeyle game of thrones seyircisinin gönlünü çalan karizmatik hane reisi velet.
khalesi'nin cep boyudur. büyümüş de küçülmüştür. ejderiyaları filan alırsa kings landing'in vay haline.
--spoiler--

Jon is a SNOw. And you are sansa Bolton. Or should I say lannister?

--spoiler--

Repliğiyle manyak bir rekt yapmış miniktir. Adını aldığı lyanna gibi çetin ceviz.
sık sık yana eğilip bilgi aldığı üstadın ne menem bir adam olduğu da merak uyandırmıştır.
game of thrones 06x07'ye damgasını vurmuş olan yüreği boyundan büyük kız.
kesinlikle savaşta ramsay bolton'a esir düşmesi istenmeyen sert çocuk. gerçi dizinin konsepti icabı muhtemelen bu sezon bitmeden ölür, o da ayrı konu.
got'u sezondan sezona izliyorum. yani her hafta takip etmiyorum. zaten hicbir diziyi haftadan haftaya izlemiyorum artik. herneyse.

ama izlemeden namini duyduk bu kizin. arkadaslar hemen baglanmislar baya.

yalniz fazla baglanmayin. sonucta got'dan bahsediyoruz. robb stark, oberyn martell, jon snow (geri geldi ama olsun) un acisi daha yuregimizde taze.
Küçücük boyuna rağmen, dizide ki bir çok karakterden onurlu ve taşaklı hanım ablamız. bu arada savaş sahnesinde keşke kendisine ve 62 adamına daha fazla sahne yer ayırsalardı.

cCc Üşüyoruz lyanna reyis cCc
6x9'da at üzerinde gözükmesiyle birlikte ayağa kalkıp "my lady" diye saygı duruşuna başladığım karakterdir.
görsel
asaletin yeter ablacım.

edit: daha düzgün at bulamadınız mı lan biraz daha inceledim de bu bildiğin cingene atı.
bolton piçini bakışlarıyla sikertmiştir reis.
Favori karakterim. Cemaat kursun müridi olayım.
görsel

Herkesi kandırmış reis..
ufacık boyuyla at üstünde lorlarla beraber kuzeyin en sadıklarından. çok sevimli maşallah.
6 sezon 60 bölüm ve şu ufaklık kadar delikanlı karakter gelmedi bu diziye.

(bkz: reiz lyanna)
(bkz: cCc house mormont cCc)
tansu çiller gibi kız.

seven kingdom'un en daşşaklı kızı.
heykelini yapsalar .... beton yetmez be lyanna. 60 bölüm ilk defa delikanlı biri çıktı şu dizide.
çocuk diyenin çarpım çarpım çarpılacağı leydilerin şahı olan leydidir.

şöyle bir kız çocuğum olacak bir de bunun gibi bir annesi değil kuzeyi tüm westerosu alırım lan.. ak gezenlere dansöz kıyafeti giydirir ortamlara salarım..
62 adamıyla savaşı göğüslemiş leydi gibi leydidir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar