bugün
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi33
- judas'ın geri dönmesi9
- galatasaray23
- fenerbahçe8
- maço erkek vs alfa erkek10
- v a m p i r o v15
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü9
- uludağ sözlük 2025 hataları8
- mert hakan yandaş13
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- anın görüntüsü12
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
bir tür paranoyaklıktır. Ancak kesinlikle haksız değil bu insanlar.
biraz önce etiket düşünce aklıma geldi o yüzden başlık açıyorum. 2 ay kadar önce sadece facebook'ta gezinirken bilgisayar az biraz kastı ve sonrasında kameranın gece görüş için küçük bir dahili ledi var o yanıp hemen söndü.
flash teknolojisinde erişim izni falan geliyordu ancak html5'te millet neler neler yapar hiç bilemeyiz. o yüzden kapatmak iyidir. mahremi korur.
biraz önce etiket düşünce aklıma geldi o yüzden başlık açıyorum. 2 ay kadar önce sadece facebook'ta gezinirken bilgisayar az biraz kastı ve sonrasında kameranın gece görüş için küçük bir dahili ledi var o yanıp hemen söndü.
flash teknolojisinde erişim izni falan geliyordu ancak html5'te millet neler neler yapar hiç bilemeyiz. o yüzden kapatmak iyidir. mahremi korur.
Mantıklı bir eylemdir. Ben de yapacağım.
Nedendir bilmem kağıtsız olduğunda izleniyor hissini yaşarım. Her daim kağıt durur orda. internet olsun veya olmasın. Artık bilgisayarın bir parçası haline geldi.
Yeni nesil dizüstü bilgisayarların fotoğraf makinelerindeki gibi açıp kapanabilen bir kapak ile üretilmesini bekliyoruz.
"Biri bizi gözetliyor." inancıdır.
zahmetli bi istir. ben kamera kullanmayacagim zaman laptopu sokerim kamera baglantisini cikartirim kullancagim zaman da tekrar takarim.
Ben yapıyorum bunu epeydir erkek halimle.
Şu güne kadar 3 tane laptopum oldu. inanın üçünüde alır almaz yaptığım ilk iş kameraya kağıt yapıştırmak oldu. ister paranoyak deyin, ister korkak fark etmez. Hackerlığın alıp yürüdüğü zamanlarda bunu yapmayan adam yarın bir gün xhamster'da otuzbir çekerken çekilmiş videosuyla karşılaşınca şaşırmasın, yada alınan görüntülerle şantaja uğrayınca ağlamasın.
yara bandı var benimkinde.
Televizyon , telefon , laptop , tablet ne varsa bantlayın hatta. En kolay hacklenen kamera zaten. Çok sapık var çok. insanları ifsa edince kahraman oldum sanan embesillerle dolu ortalık.
Liseden beri kucuk bir sakız parçası yapıştırdığım eylem.
Ben biseyler yapistirmadim ama surekli bakarim gozlerimi kısarım falan
Maksat haberim var izlediginizden picler goruntusu yakalamak.
Maksat haberim var izlediginizden picler goruntusu yakalamak.
Sakıncalı sitelerde dolaşırken telefon kılıfı ile telefon arasına tuvalet kağıdı sıkıştırıp geçmişi silene kadar ön kamerayı kapatırım.
yoksa bir gün
bir bakarsın
amaniiiin memeler.
bir bakarsın
amaniiiin memeler.
Kadınların yapması gereken.
Bir erkek olarak pek umrumda değil ha malum işi görürken kayıt alınsa bile mutlu olurum.
Bir erkek olarak pek umrumda değil ha malum işi görürken kayıt alınsa bile mutlu olurum.
izlenildiğimiz fikri hepimizi birkaç kez yoklamış olmalı. Bu yüzden makinemi, o merceği Bantlayarak kullanmayı tercih ediyorum.
En fazla ayağımı bacağımı ifşa ederim diye düşünüyorum. Bazen de yalnızım diye hayvanlığa abanıp, mide bulandırıcı yemek yeme stilimi gösteririm onlara. minik firikiklerimle elbette.
Birkaç kez bantı kaldırıp, el sallayıp, merceğe dakikalarca kilitlendiğim oldu. Sonra şakacı bir insan olduğumu anlamaları için başparmağımla merceği kapatıp açtım, her açışımda da suratıma farklı bir şekil verdim. Belki beni komik bulurlardı.
Bazen aklıma geliyorlar ve yine bantı kaldırıyorum, birkaç ayıplı el hareketi çekip biraz da gülümsüyorum. Benim de Kendilerini izlediğimi anlamaları için.
En fazla ayağımı bacağımı ifşa ederim diye düşünüyorum. Bazen de yalnızım diye hayvanlığa abanıp, mide bulandırıcı yemek yeme stilimi gösteririm onlara. minik firikiklerimle elbette.
Birkaç kez bantı kaldırıp, el sallayıp, merceğe dakikalarca kilitlendiğim oldu. Sonra şakacı bir insan olduğumu anlamaları için başparmağımla merceği kapatıp açtım, her açışımda da suratıma farklı bir şekil verdim. Belki beni komik bulurlardı.
Bazen aklıma geliyorlar ve yine bantı kaldırıyorum, birkaç ayıplı el hareketi çekip biraz da gülümsüyorum. Benim de Kendilerini izlediğimi anlamaları için.
izlendiğini düşünenlerin yaptığı eylem.
peki ne malum odanda gizlenmiş başka kameraların olmadığı? bakmadın değil mi. aferin.
peki ne malum odanda gizlenmiş başka kameraların olmadığı? bakmadın değil mi. aferin.
kendimin bile ön kamerada bilinçsizce nasıl mal göründüğünü bildiğimden hangi ruh hastası bu tipsizlikleri gözetler aklım almıyor. hiç de yapıştırmadım yani, hayır mal mal ekrana bakıyoruz, napıyoruz, napıyosunuz lan?
Webcam acip karsidaki kisiye gozukmek istemeyen kisi eylemidir.
mantıklı bir eylemdir. Tabletler, telefonlarda izleniyor aklınızda bulunsun.
şimdi kendi üzerimden düşünüyorum. ben hacker olsam gidip insanların görüntüsünü ne yapayım? bilgilerini alırım ve bunları kullanırım. ayrıca görüntü değince neden hep absürt görüntüler geliyor aklınıza? çünkü sapık zihniyet var. belki şu an ekrana bakarken görüntümü alıyor. bilemeyiz ama ben alınca ne yapardım ona takıldım. hayır bilgiler çalınır ben olsam çalarım ama görüntü bana göre değil. hacker olsam da sapık değilim neticede.
Cok mr robot izlemekten hep bunlar.
Laptopun karsisinda napiyosunuz amk dedirtir.
Laptopun karsisinda napiyosunuz amk dedirtir.
makul ama özellikle laptop kameranız çalıştığında led yanıyorsa pek de üzerine düşmemeniz gereken bir seçim. çünkü o ledlerin çoğunluğu fiziki bir müdahale yapılmadıysa yazılımla kapatılamıyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar