ergen yahut yeni ilişkiye başlayacak kişiler arasında sorulan sikimsonik soru.
Hayır sadece birazcık öldürürüm.
Space tuşu olan klavyeleri acayip kıskanıyorum.

Edit: başlık ilk olarak "kıskançmısın" şeklinde açılmıştı.
kıskanırım seni ben kıskanırım kendimden...
tartışılır.
bilmiyorum ama sanırım evet.
0:00 0:07
hem de nasıl.
olması gereken kadar.
çok kıskancım ama az kıskançmış taklidi yapıyorum.
Hayır dersem, pezevenk mi oluyorum?
sonuna kadar.
Normal olarak kıskanıyor insan sevdiğini.
Seneler önce bıraktım bu duyguyu.

Ondan öncede abartı bir şey yoktu gerçi. Çok normal şeylerdi. Ama artık o da yok.
Yazım kurallarını benden daha iyi bilenler kıskanırım. Soru eki olan -mısın'ı ayrı yazar mısınız?
Kendine güvenen insan kıskanmaz, kendine güvenmeyen kuş beyin li insan kıskanır gerekirse cinayet işler bunun için neden peki değermi böyle basit şeyler için ömür çürütmeye!
Kıskanırım seni benn...kıskanırım kendimden... Şarkısı cuk otururur cevabıma..
yerinde kıskanmak lazım abartırsan kavgadan kurtulamazsın az kıskanırsanda değer vermiyosun derler dozunda abicim dozunda.
Değilim. Kocamın ne şifrelerini bilirim, ne telefonunu elime almışlığım var. Ayrıca erkek arkadaşlarıyla rakı içmeye de gidiyor, halı saha maçına da. O da bana öyledir. Hem kendimize hem birbirimize güvendikten sonra gerek yok. Hayatınızı zindan etmeyin.
tabi ki herhalde lan.
Üf, hem de ne biçim.

Şaka şaka. Değilim galiba ya. Ben kıskansam ne olur ki. Yapacak olduktan sonra her türlü yapar. Sevgili/sözlü/nişanlı kişisiyse sevmiyordur yapar. Kocaysa Allah'tan korkmuyordur yapar. Ha sonuç az buçuk belli tabii. Kıskanılacak şeyler yapanın ödeyeceği bir takım bedeller olur. Terkedilmek gibi mesela.
Dişleyerek öldürürüm ama kıskanç değilim lütfen..
hasta değilim ! hasta da aramıyorum.
ne kıskançlığı canım?..

görsel
ülkemizde genellikle izdivaç programlarında sorulan saçma bir soru.