bugün

/
2
ayrıca uzun boylu , geniş omuzlu ve karizmatik olan erkektir de. şuan taksimde onlaynım güzel ve seksi kızlar yazabilir. evet.
Buyur canım. Şaka şaka deri ceket doğru bi tek.

Yazarın betimleme yaptığı başlıktır.
kumral mı? seni ezijbgcddss.

bize ne yani?
Gözler de yeşilse bayılıyorum ben köşede.
bakırköy meydanda şuanda 1 tane bulunan erkektir. güzel ve seksi kızlar yazabilir. evet.
10 erkekten 11'i öyledir günümüzde.

lümpenler.
şuanda beyoğlunda nargilesini yudumluyordur. evet.
Kumral sakallı deri ceketli kısmı bana uyuyor kas kısmına daha ulaşamadım ama altlarda gizli bir yerde olduğunu düşünüyorum.
hafta sonları öyle hafta içi takım elbise. mavi göz de var.
an itibari ile beşiktaş çarşıda telefonuyla uğraşmaktadır. güzel kızlar yazabilir. evet.
şuan beyoğlunda yürümektedir. evet.
ben ve benim gibilerden yemediği beddua kalmamış erkektir. ancak hala böyle göründüğüne göre Allah bile bizi iplemiyor.
görsel
görüntü var icraat yoksa yanındaki kadını koruyamıyorsa mesela hiç de cezbetmez. içine girince de dışı kadar woouuww denmeli.
şu an miami de bir pubda birasını yudumluyordur. güzel kızlar yazabilir . evet.
an itibari ile beykoz sahilde nargilesini yudumlamaktadır. evet.
an itibari ile milano sokaklarında yürümektedir. güzel sözlük kızları mesaj atabilir. evet.
sevgilimdir. yalnız sakalları kızıldır. beyaz tenine ne de çok yakışır. burda olsa da onun çocuk kirpiklerine bal sürsem. bi de boğazındaki nohutu yoklasam duruyo mu diye.
bu benim. inanmayanlar faceden bakabiirler.
Olmayan erkektir.
Ulan erkek halimle ben bile sulandım.
boyu kısaysa bacım olan erkek.
şu an sidney sokaklarında yürümektedir. avustralyalı kızlar mesaj atabilir. evet.
sidney de yaz ortasında deri ceket giymek.
an itibari ile kadıköy boğada yürümektedir. seksi kızlar yazabilir. evet.
an itibari ile kıbrıs/lefkoşa sokaklarında fitness salonuna doğru yürüyordur. evet.
/
2