bugün

fazla subjective bir beyandir.
sosyal medya hesaplarında kahve kitap fotoları atılıyorsa katıldığım onun dışında saçma bulduğum önerme.
Kesinlikle doğru olan önerme. Show lan bunların işi. Yoksa hiçbirinin bişey anladığı yok. Evet.
Kesinlikle doğru olan önerme. Show lan bunların işi. Yoksa hiçbirinin bişey anladığı yok. Evet.
bi de sonuna formata uysun diye bi "gerçeği" eklemiyolar mı, sinir oluyorum valla.

tanım - yalan olan gerçek kardeşim...sen git pazara da iyi dolmalık biber nası seçilir,onu öğren bari.
Aynen panpa çok haklısın. Evde duvarlara hava yapmak için kitap okuyorum ben mesela.
görsel
Deme öyle ya nooluurr. Gidiyom odamda okuyom ben kendi çapımda yav. Görmüyo da kimse, ne şovu.
şov denilen şey azınlığa yönelik yapılmaz. tam aksine, bu memlekette kitap okumadığını ifade etmek okumayan çoğunluğa yönelik bir şovdur.

mal meydanda.
şov amaçlı yapanlar genel olarak kitap alan ama okumayan insanlar. kitap okuyan insan bu dünyaya daha farklı bir yerden bakıyor.
Şov amaçlı 'de providentia' mı okunur aq?
kitap okumayan organizmanın beyanı.
Evet sabahlara kadar okuduğum kitapların hepsi Show. Uyumayı sevmiyorum zaten.
kişi kendinden bilir kişi ,sen şov amaçlı okuyorsan okuma yazık zamanın boşa gitmesin bence.