bugün
- mangal yakamayan erkek8
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali14
- küresel ıkınma18
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi9
- berat kandili12
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu15
- chp'li esenyurt belediyesi nden büyük vicdansızlık8
- bülent ecevit23
- uludağ sözlüğün dirilmesi30
- true yetkili olsun kampanyası8
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı9
- sözlüğün kapandığı gece19
- zall'ın sanki bizi istememesi13
- ankara11
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı19
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim10
boys over flowers'ın arka planda kalan asıl cevheri 1989 koreli oyuncu ve şarkıcı. f4'ün üyelerinden olan marifetli so yi jung karakterini canlandırmakta. doğruyu söylemek gerekirse kendisi diziyi izleme sebebim. gülüşünü yerim lan çok tatlı bir şey bu. böyle yanakları filan tam mıncıklamalık. güldüğü zaman böyle mutlu oluyorum. hele bir bölümde fular takıyordu, nasıl tatlı nasıl tatlı. dizide kendisini giydiren kişiyi de tebrik ediyorum, cidden süper şık giydiriyorlar. eee çocuk da güzel olunca giydikleri de yakışıyor tabi.
hem kulak ve göze hitap eden video için;
https://www.youtube.com/watch?v=Lxkk2g90cSU
bunlar da birkaç fotoğrafı:
görsel
görsel
görsel
burada resmen sevimli nedir onun cevabı verilmiş:
görsel
görsel
cidden sen nasıl tatlı bir şeysin anlamadım ki! tam bir eye candy. böyle gün boyunca izle dur özellikle gülüşünü.
hem kulak ve göze hitap eden video için;
https://www.youtube.com/watch?v=Lxkk2g90cSU
bunlar da birkaç fotoğrafı:
görsel
görsel
görsel
burada resmen sevimli nedir onun cevabı verilmiş:
görsel
görsel
cidden sen nasıl tatlı bir şeysin anlamadım ki! tam bir eye candy. böyle gün boyunca izle dur özellikle gülüşünü.
küçük pipili asyalı bir erkek.
Afacan, becerikli, muzur, çapkın ve sevimli.
Boys Over flowers'daki rolünü bu şekilde açıklayabilirim. Kore dizilerini izlerken iki kişinin gerçekten var olmasını diledim. ilki Chicago Typewriterdaki Hayalet, ikincisi Boys Over flowers'daki kim bum.
Bir rol birinin üzerine ancak bu kadar oturur ve tabiri caizse "jilet gibi" durur.
Boys Over flowers'daki rolünü bu şekilde açıklayabilirim. Kore dizilerini izlerken iki kişinin gerçekten var olmasını diledim. ilki Chicago Typewriterdaki Hayalet, ikincisi Boys Over flowers'daki kim bum.
Bir rol birinin üzerine ancak bu kadar oturur ve tabiri caizse "jilet gibi" durur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar