bugün
- anın görüntüsü24
- abd de yaşanan yangına sevinen dinciler44
- son 10 yılda yaratılan dindar insan profili13
- özgür özel'in iktidara kırmızı kart göstermesi15
- gassal dizisi17
- nervio'ya misafir olmak8
- pkk'nın zafer kazanması25
- başıboş sokak köpekleri22
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz19
- bana fakirliği anlat10
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz17
- saçları sarıya boyatmak14
- oğlun gay olursa tepkin ne olur10
- osurarak para kazanan kadın8
- neden matematiği anlayamıyoruz22
- ikinci üniversite de yaş şartı8
- en son ne yediniz14
- beklenen büyük istanbul depremi16
- ülkede akp ve chp den başka parti yok mu12
- gecenin şarkısı12
- mete han28
- 0 0 78
- gaz odasında sevişmek13
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek12
- true'nun sanat için soyunması14
- marlboro touch gray15
- ilkcahilbukucu8
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz23
- los angeles12
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek20
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı16
- kiranın 30 bin olduğu ülkede devletin evlen demesi16
Hiç şüphesiz ülkenin yıllardır kanburu haline gelen, ülkeyi geriye götüren kemalistlerin olmaması durumunda ülkemiz daha da ileriye gidecektir.
Tüm gerçekler ortadadır. 13 yıllık akp iktidarında yapılan projelerin haddi hesabı yoktur.
Akp den önce bunların yarısının yarısı bile yapılmamıştır ne yazık ki. Nedeni ise ülkeyi idare eden kemalist zihniyetin bozukluğudur. Halkını düşünmemesidir.
Şimdi tüm bunlara bakarak kemalist zihniyetin olmadığı, tamamen bitirildiği bir ülke hayal edin. Daha güzel daha ilerde olmaz mı ülke?
Edit: kemalist tayfa eksiliyor. Anca eksilersiniz zaten.
Tüm gerçekler ortadadır. 13 yıllık akp iktidarında yapılan projelerin haddi hesabı yoktur.
Akp den önce bunların yarısının yarısı bile yapılmamıştır ne yazık ki. Nedeni ise ülkeyi idare eden kemalist zihniyetin bozukluğudur. Halkını düşünmemesidir.
Şimdi tüm bunlara bakarak kemalist zihniyetin olmadığı, tamamen bitirildiği bir ülke hayal edin. Daha güzel daha ilerde olmaz mı ülke?
Edit: kemalist tayfa eksiliyor. Anca eksilersiniz zaten.
Yaşanmaz.
ülkenin cahil kesiminin bir kısmı azalmış olurdu.
refah ve kültür seviyesinin bir hayli arttığı türkiye olacaktır şüphesiz.
Türkiye gerçekden yaşanacak bir yer olurdu bunlarin adi Kemalist bunlar Atatürkçülügu rakı içmek sanan akıl yoksunları ülkenin kanayan yarası gidin artık bu ülkeden.
hiç şüphesiz kendi bokunuzda boğulacağınız bir türkiyedir.
yobaz kemalistler yani dayatmacılar şüphesiz birçok soruna yol açmış ve ulkenin çok refah bir ülke olmasının önüne geçmişler gibi görünebilir. hatta çoğu alanda öyledir de. ama kemalistler olmasa dünya lideri olurduk hayali de saçma çünkü kemalistler olmasa yerlerinde olacak kesim onları mumla aratacak düzeyde yobaz bir kitleydi. cehaletin nelere sebep olduğunu bugün bile sadece "2023 lozan bitecek, musul bizim olacak, petrol çıkarabilecez yihhuu hain kamal" tarzı dayanaksız saçmalıklara inanan galaksi lideri kitleden anlayabiliriz. bu tarz bir cehaletin 50 yıl önce filizlenmeye başladığı bir türkiye'yi hayal etmek bile korkutmalı herkesi.
Türkiye'yi türkiye yapmış tek adam'a ihanet etmiş, hainlerle dolu bir türkiyedir.
ici bos bir iddia. angut herif, 1950 den beri hangi kemalist yonetti bu ulkeyi de kalkip boyle bir kiyaslama yapiyorsun. senin ovup bitiremedigin iktidar ne yaptiysa cumhuriyet temelininin ustune insa etti yaptiklarini. gerci o projeleri de gorduk, ulkede tarim bitmis, mazot olmus 5 lira, parasi olmayana egitim yok saglik yok. tum komsularla kanli bicakli olmusuz, ulke suriyeliden gecilmiyor. ha dogru ya niye yaziyorum bunlari, sen o yuzde 49 luk akkoyunlardan birisi olmalisin. adam gelip anani gozunun onunde sikse vardir bir bildigi deyip elini opersin. daha ceplerine indirdikleri milyon dolarlari yazmadim bile.. angut.
Eğitim seviyesi arttıkça kemalist kalkınma partisinin oyu düşüyor çünkü.
görsel
Dipnot: taner yıldız'la birebir tanışma fırsatım oldu. Çok naif ve kültürlü bir insan.
görsel
Dipnot: taner yıldız'la birebir tanışma fırsatım oldu. Çok naif ve kültürlü bir insan.
Aha böyle bir bok çukuru olur
görsel
görsel
ülkenin çok daha huzurlu ve ferah bir ortama kavuşması demektir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar