bugün

Squatla olur efendim. Başlığı açan boş beleş herife aldırmayın.
kalkmayan götten ,, indiremeyen erkekten bi bohh olmaz..
hep erkekler kaldırdı birazda onlar kaldırsın.
ilgi orospuluğu yapmaları yüzünden olan durumdur. ilgi göstermeyip sikeceksin o götü iner.
Yer çekimine meydan okuyan popolarda var haklısınız.Hepsini indireceğiz.
(bkz: social doggy style)
öyle götü ben bile sikmemdir.
beyler size tavsiyem: her gördüğünüz kıza yavşamayın ,az gururlu olun ağırdan satın hep sizin yüzünüzden böyle oldular. unutmayın ki kızın dikkatini çekmenin başka bir yoluda o yokmuş gibi davranmak ve böylelikle kızın aklındaki ,ben güzelim herkes bana bakar düşüncesini yıkarsınız ve kız bu sefer bu bana neden bakmıyor der size kafa6ı takar. böylelikle kızın egosu düşer yavaş yavaş açılabilirsiniz. ve unutmayın ki bir kızı 100 kişi ister fakat kız, kendini istemeyen 1 kişiyle kafayı bozar.
tahrik olunca gerçekleşir.
Gercek hayatta da hemcinsleriyle karsilikli gotlerini kaldirirlar ayrica.

Yani dis gorunuse gore yargilamak degil amacim ama gercekci olmak gerekiyo, gotume benzeyen iki kiz arkadas olsun elimizde. bunlar "ay askim sen kilo mu verdiaaan" "canim bu sac sana coook yakismis yhaaa" seklinde birbilerini o kadar sisirirler ki kendilerini ulasilamaz insan falan zannederler. gelip sikime benzeyen bi sac stili yapip size sorunca vereceginiz cevap olumsuz olunca bi de saldirganlasirlar. Yanindan baska bi kiz arkadasi cikarak "canim takma onu sen, o ne anlar, cok guzel olmus" der. tabi onceleri anlayamiyodum. sonucta erkek erkege olabildigince gercekci yaklasir kaslisina kasli yakisiklisina yakisikli tipsizine tipsiz der kimse de alinmazdi. ne oluyo da bunlara gercegi soyleyince tribe giriyolar kafasi yasiyodum. sebebi budur. kendilerini kandirmaya bayiliyolar. hele bi iki barzo yavsasin keyfe gel.
Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir evlat.

Herkes yerini bildik ten sonra kimsenin götü kalkmaz.
Ezik ezik sırnaşmayan kadın tipidir. Eyvallahsız duruşu erkek kişisinde bununda amma götü kalktı fikrini oluşturur.
E ne derler bilirsiniz, kişi kendinden bilir işi..
Bu arada sadece kuşlar uçabilir, götün kanadı yoktur bildin..
götü tam yalama pozisyonuna getirir.
anlayamadığım hadise.

kadınlarımız neden ilgi görünce hareketleri ve tavırları değişir?

olgun olmamalarından mı kaynaklıdır ?

hayır hayır tamamen ego olayı.

demek istediğim , siktirtmeyin lan egonuzu !
görsel
Soyle oluyo. Her sozluk kizina uc bes kisi yaziyo. Havalaniyolar. Bazisi dediklerinin tam tersi cikiyo.
Bazi erkekleri uyariyon oglum bu kiz soyle boyle sik gec. Bi bakiyon ee o erkekte abazan numaraci kiz takip edip duran biri. Kiza yalakalik yapacam.diye numaralar. Ee kizi nasil ayarlayacak.
Laf dinlese olmaz. Gerci aklinin bi kosesinde kalmistir. Ve pisman olunca uc ay sonra hakliymisin.der.

Lan vatsap tel vs olayindan sonra hala namus hala dost hala got kalkikligi. Yazik.
aslında aklıma bir pozisyon geliyor ama neyse sonra şey yaparım.
Evlenmeden hemen sonra başlayandır.
topuklu ayakkabı ve kot pantolon ikilisiyle belirgin hale gelendir.
şimdi şöyle bir gerçek var ki herkes kendisiyle ilgilenilsin ister. ilgilenildiği zaman da tabi ki özgüven kazanır. işte bu ilgi ve özgüven mevzusunda ülkemizdeki kadın arzı ve erkek talebinin kesiştiği nokta itibariyle bir orantısızlık oluşuyor. bu orantısızlık tüm sıkıntının sebebi işte. belki kız erkek sayıları neredeyse eşit ama nasıl oluyorsa her kıza sayısız erkek yazıyor. e böyle olunca kız ilgiyi çekmiş, özgüveni yakalamış oluyor. bazı erkekler de sadece yazmakla yürümekle kalmıyor, köpek gibi peşinden koşuyor. bu da çarpan etkisi yaratıyor kızlarda. bunların hepsini bir arada düşününce de göt kalkıklığı eğrisini gözlerimizle görebiliyoruz.
isteklerimiz sonsuz, kaynaklarımız kısıtlıdır.
kuyruk yağı- özgül ağırlık ilişkisi.
orospulugun kılıfına uydurulmuş halidir. bir kadının kendisini para icin satması nedir? çevrenizdeki evliliklere bi bakın bakalım temeli neye dayanıyor?