bugün
- kalbi kırılan kadın ne yapar17
- evli kadını hamile bırakmak11
- şimdiki aklım olsa keşkeleri10
- kızların önünde köpek olan erkek14
- kuresel sözlük kadınlarına kadınlık dersi versin8
- nervio26
- beklenen büyük istanbul depremi24
- aşk senin için ne ifade ediyor13
- alkolizm10
- geceye bir şarkı bırak19
- eksi ruyalar8
- larisalisa gerçekten öldü mü9
- arkadaşlar kız gelecek acil nasıl olmuştum11
- neden true yu mutlu etmek zorundayız15
- gözlerinin meyhanesi sözlüğü bırakıyor9
- geniş omuzlu uzun boylu kumral erkek9
- bit pazarında bulduğum şifreli flash bellek8
- türk kızlarının 30 undan sonra perte çıkması21
- 5 yıl önceki kendime not9
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar10
- sevilen dizinin adını unutmak11
- en delikanlı olduğunuz an8
- insan olmaya ceyrek kala29
- bir kızın sizi sevmediğini nasıl anlarsınız19
- erdoğan'dan sonraki cumhurbaşkanı21
- bütün sözlüğün birbirini yatağa atmaya çalışması17
- prunella11
- rus erkekleri12
- yazarların akademik uzmanlık alanları14
- türklerin korkaklaşması11
- aleyna tilki'nin verdiği göğüs frikiği9
- son ses arap müziği dinlemek14
- almanyadan emekli neden yurda dönmüyor12
- uludağ'ın kaderi11
- uludağ sözlük te grup seks skandalı12
- l koltuktan nefret edenler derneği15
- anın görüntüsü20
- vergi borcunu ödeyenlerin keriz durumuna düşmesi13
- nervio aşağı nervio yukarı14
- kavanozu açamamak19
- hastası olunan sözler13
- smokin joe9
- nervio'nun açamadığı kavanozları açmak9
- lahmacun9
- kuşu ötmeyen yazarlar8
- bir erkeğe yemek yapmak17
- nervio için kaloriferin yanındaki vidayı açmak8
- hiclerv08
- 23 kasım 2024 bodrumspor galatasaray maçı10
- 3 haneli enflasyona ülke yaklaşıyor17
2 tane içtikten sonra kafamı yaslamamla terasa koşup kusmam bir olduğundan beri ağzıma sürmediğim (5 yıl oldu) nalet şey.
aşktır kırmızı tuborg. biten aşkın ardından döndüğün eski aşkın da diyebilirsin. asla hayır demez göğsüne bastırır seni, dinler, dinler, dinler. terslemez hiç, bütün sıkıntını alır parmak uçlarından. en boktan en bedbaht anında, onunla geçen anlara yazık olmuşsa, ilk aşkını unutma.
Kısa yoldan sarhoş olmak için ideal biradır. Bünyeye göre değişir tabi ama 7 tanede kafa gerçekten iyi olur.
ve bir gece daha onunla başlar.
Tadi hic guzel degil aci bira ama kafasi iyi.
Bir miller değildir.
Alkol oranı yüksek tat olarak kaliteli olan bira.
sarhoş olmak için bira içmek, içki içmenin adabını bilmeyenlere göredir. bira eğlencedir. kırmızı tuborg a gelince, içen düz insandır. rakının votkanın viskinin tadı acı dersin anlarım ya şarap iç be insan. bira yazın içilir buz gibi carlsberg açılır.
görünce can çektirendir.
keş birası, kafa kırmalık.
icmeye basladigimda ilk ictigim biradir. kusa kusa ictigimi bilirim . bir kutuda kafa bulduran biradir.
Bir miller değildir çünkü 4 miller falandır. Abık sıbık kıyaslamalar yapmayın lan. Neticede kız birası değildir. Ortamlarda show yapacak godoş erkek birası da değildir. O yüzden ortamlarda da yoktur zaten. Kırmızıyı alırsın, evinde içersin. Bir de kırmızı paritesi vardır. Kaç bira içebiliyorsan normalde, onun yarısı ya da maksimum 3'te 2sini alıp içeceksin. Mesela bir arkadaşınız var, hele bu arkadaş kız. Ben 3 bira içebiliyorum yaa dediyse ona 2 kırmızı yeter. Fazlası rezillik olur. Hatta ona hiç almayın. Miller Bomonti falan içsin o. Kırmızı içme adabı vardır bir de. Diyelim arkadaşınızla içiyorsunuz. Sizin bira bitti diğer kutuya geçecekseniz hemen geçilmez. Arkadaşın kutusu hafif sallanır. Daha varsa birası bitirmesi için telkinde bulunulur. Çünkü kırmızı kafası eşit yaşanmalıdır. Her kutuda farklı boyuta geçeceğinizden içtiğimiz arkadaşımız bir alt boyutta bırakılmamalıdır. Kafalar aynı olmalıdır. Ayrıca kırmızı kutusunda içilir. Bardağa koyduğunuzda sonuçta sarıdır. Kutusunda ve kırmızı kırmızı içilmelidir.
Kırmızı bir dosttur. Ona güvenebilirsiniz.
Kırmızı bir dosttur. Ona güvenebilirsiniz.
çötöf diye 3 sarı tuborg' un arkasından şu an şenlendiğimdir.
2.yi açtığım da hayata renk katandır.
Cila olarak kullanılması tavsiye edilmez.
5.ye kadar güzeldir bir yerden sonra tad da değişimler oluyor.
Efes extrya göre daha sert kafası var.. içenler bilir ne diyim.
Kendisi bira aleminde üst sıralardadır. 3 tane kırmızı yanında da ekibin 4.sü kırmızı marlboro ve leblebi güzel keyifli anlar yaşatır. Hayatımın 2 senesi böyle geçti. Gecenin sözü kırmızı tuborgdan gelsin o zaman
Herkes kaybettiği kadar içecek bu akşam
Masadan en son biz kalkacağız.
Herkes kaybettiği kadar içecek bu akşam
Masadan en son biz kalkacağız.
7 tane bitirip sekizinciden bir yudum almamla tüm midemdeki hatta bağırsaktaki hatta sıçtığım ne varsa, götümden geri girdi ağzımdan çıktı amk...
ilk ictigimde kutunun icine kusup o kafayla kustugumu iciren biradir. %8 le kraldir ama buna ugrasana kadar rakiya vur daha zahmetsizdir.
karlı bir bursa aksamında iyi gidendir.
tane başı 6.25' den geceme renk katandır.
içinde tıpkı efes xtra gibi vodka katkısı olduğu söylenen şehir efsanesi.
oysa ki içinde hiç bir zaman votka barındırmayan aile dostu.
birinciyi bitirmek üzere olduğum mesai arkadaşım. zulada bir kaç bira, yer gök kırmızı.
not: ulan ben kırmızı tuborg başlığında entry girdikçe eksi oylayıp kuduranlar var ya, aha işte onların şerefine içiyorum.
not: ulan ben kırmızı tuborg başlığında entry girdikçe eksi oylayıp kuduranlar var ya, aha işte onların şerefine içiyorum.
güncel Önemli Başlıklar