bugün
- dini cübbelilerden öğrenseydim deist olmuştum9
- korku gerilim filmi önerisi10
- sahurdayız uludağ sözlük28
- aylık 298 tl ile geçinmek9
- içmeden uyuyamamak9
- fenerbahçe8
- iyi geceler9
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- anın görüntüsü21
- jose mourinho26
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı66
- bi tespitinizi paylaşın12
- yeni nesilin seks işlerine doygunluğu9
- geceye bir şarkı bırak9
- galatasaraylıların yüzünde oluşan tebessüm11
- pandela12
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası17
- ai'ın sözlüğe el fotoğrafı atanlar hakkında fikri9
- sansyoklan nikli yazar20
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp12
- sözlükteki evli kadınlar8
- true'nin iyice zıvanadan çıkması8
- imamoğlu'nun 2 yıl kuran kursuna gitmesi12
- arapları seviniz diyen peygamber27
- spor yapalım müslüman kardeşlerim9
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması17
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav18
- arkadaş vs sevgili9
- aşk meşk işlerinin sonlanması25
- para biriktiriyor musunuz11
- güvenilir bir insan olmak11
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek10
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı12
- ormanda kaybolan kadın15
- uludağ sözlük 2025 hataları10
- reelbokkafa9
- türksüz türkiye hayali16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı10
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- arapları sevme nedenleri9
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- erkeklerin depresyona girmemesi15
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- babadan öğrenilen şeyler18
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
fotoğrafınızın instagram popular page sine girme olayıdır efendim.
şimdi siz bir fotoğraf paylaşıyorsunuz.
insanlar like comment falan yapıyor ve belli bir sürede seri like comment alınca da popüler oluyor. o zaman gelsin takipçiler gelsin likelar gelsin commentlar.
şimdi siz bir fotoğraf paylaşıyorsunuz.
insanlar like comment falan yapıyor ve belli bir sürede seri like comment alınca da popüler oluyor. o zaman gelsin takipçiler gelsin likelar gelsin commentlar.
ilk zamanlar çok zordur. takipçi sayını artırmak için fotoğraflara yapabildiğin kadar yorum yapman lazım. tagler de çok önemli tabi. bi 100 takipçiye ulaşabilirsen gerisi gelir zaten. kendi çektiğin fotoğraflar da en önemli unsur.
son güncellemeyle ciddi değişimler yaşayan instagramcıları çıldırtan olay.
görsel açalı 1 ay bile olmadı. bütün orasını burasını açan kadınlar beni takip etmeye başladı.
Az bir şey popüler olan ergenlerin hemen profil isminin yanına "offical" yazdığı uygulamadır.
Twitter'da da popüler olan modelleri mevcuttur, onlarda hemen edebiyattan uzak sikimsonik saçma sapan full resmini çekip sosyal medyada paylaşmalık sözler içeren bir kitap yazarlar ve takipçilerine almaları için dayatırlar. Kitap çok satıncada havasını yine takipçilerine atar "bakın ilk aydan 10 bin sattı" diye. E pezevenk, o hava attığın kişiler sayesinde.
Twitter'da da popüler olan modelleri mevcuttur, onlarda hemen edebiyattan uzak sikimsonik saçma sapan full resmini çekip sosyal medyada paylaşmalık sözler içeren bir kitap yazarlar ve takipçilerine almaları için dayatırlar. Kitap çok satıncada havasını yine takipçilerine atar "bakın ilk aydan 10 bin sattı" diye. E pezevenk, o hava attığın kişiler sayesinde.
yine rahat bırakmıyor benimkiler. ee tabi elit olunca her kızın hayalini süslüyorum.
şimdi bunlara egolu tavır sergileyeceğim ve bana telefon numaralarını verecekler parmaklarım o kadar hızlı ki. hem buraya hem twittera hem instagram a yazabiliyorum.
görsel
şimdi bunlara egolu tavır sergileyeceğim ve bana telefon numaralarını verecekler parmaklarım o kadar hızlı ki. hem buraya hem twittera hem instagram a yazabiliyorum.
görsel
Boş beleş insan işidir.
Hile yapıyordur.
herkesin hayalini kurduğudur. bunu yapmak zordur ama. milyonları peşinden getirmek.
Aile arasında gayet popülerim.
Amcam geçen gün "mervecimcokguzelcikmissin" yazmış misal, boşluk bırakmayı öğrenince çok daha popüler olurum bence.
Amcam geçen gün "mervecimcokguzelcikmissin" yazmış misal, boşluk bırakmayı öğrenince çok daha popüler olurum bence.
Tıpkı yemek yemek su içmek gibi o boktan uygulamayı da gündelik yaşamın bi parçası haline getirir.
gerizekalıların bile popüler olduğu bu ülkede hiç de zor değildir. korktun mu diye bir video çek milyon tane takipçin olsun.
Her yiğidin harcı değildir.
Basittir. 50-100 liraya bakar. Önemli olan telefonu, bilgisayarı bıraktıktan sonra geriye kalanlardır.
Allah korusun, ben böyle imtihan edilmek istemem dediğim şeydir.
Düşündüm, fotoğraflarımı paylaşacağım ve binlerce insan beni beğendiği için takip edecek ve bunun sonucunda reklam alıp para kazanacağım. Midem kaldırmaz, hiç benlik değil.
Benim 5 senelik instagram hesabımda bile şuan 3 fotoğraf var içinde ben yokum.
Düşündüm, fotoğraflarımı paylaşacağım ve binlerce insan beni beğendiği için takip edecek ve bunun sonucunda reklam alıp para kazanacağım. Midem kaldırmaz, hiç benlik değil.
Benim 5 senelik instagram hesabımda bile şuan 3 fotoğraf var içinde ben yokum.
boş beleş insan meziyetidir kabul edelim. yiyorsa tumblrda popüler olun lan.
yaptıkları tek şey hava atmak. birazcık da filtre sağ olsun.
hepsi 5 kuruş etmeyen insanlar.
hepsi 5 kuruş etmeyen insanlar.
o kadar boş bir kitleki daha boşunu kimse görmemeiştir herhalde.
beden sergileme ile olduğundan zeka'ya - not, fiziğe yine - not verilir. çünkü montaj programlarının belini kırarak paylaşılmıştır.
bir faydası yoktur. bol bol nazara göte pardon göze gelirsiniz şu yalan dünya ağzınızdan burnunuzdan gelir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar