bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı44
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi14
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
gıçı boşken niye yer?
Malsa eğer.
Belediyelerin çöp kovası sigaralık küllük koymadığı için.
Parklar bahçeler AVM önleri, ulaşım durakları etrafında sigaralık küllükler olmadığı için.
Terör var diye çöp kovaları sigaralıklar küllükler kaldırıldı.
Veya sigaraya karşı mücadele için de kaldırıldı.
Hükümet, mülkî idare, bakanlık talimatı sonunda ve belediye kendi tasarrufu ile sokaklarda bu absürt duruma hâlâ devam ediliyor.
Bırakın sigara içen birini, bir dondurma çubuğunu, paketini bisküvi paketini, su şişesini, ıslak mendili, çerez cips poşetini atacak bir çöp kovası bile bulunmayan cadde AVM içi park bahçe durak vb yerler var.
Sigara içerim ve izmariti cebimde çantamda taşımak zorunda ve izmarit kokmak zorunda değilim. Devlet bu zıkkımın vergisini alıyorsa bana bunun içilince atılınca çöp kovası sigaralığı küllüğü de koymak zorunda.
Hiç unutmam, 90'lı yıllar başları falan; PKK köpekleri azmış terör bombalama gırla gidiyor.
Yaz mevsimi Adalara 3-5 günlüğüne tatile kaçıyorum.
Ada vapurunda güvertede çay sigara keyfi yapıyorum.
Bu sırada yan tarafta bir aile ve 5-6 yaşında erkek çocuğu annesine dert yanıyor.
Anne çişim geldi deyip duruyor, anne bekle evladım diyor. Vapur Şimdi ki nostaljik tabir edilen ada vapuru ve en kısa seyahat mesafesi yarım saat sürüyor.
Anne çocuğu tuvalete götüremiyor, tuvalet güvenlik talimatları gereği kilitli. Anneden izin alıp valizime bakmasını isteyerek çocuklarla kalmasını söyleyip çocuğu yanıma alıp Vapurda bir kaç görevliye durumu söyledim. Bir birine yollayıp anahtar yok diye gerekçe ile sorumluluğu başkasına yıkma asalaklığı ile yardımcı olmadılar.
Çocuk kıvranıyor çişim var diye, ben de çocuğu alıp yolcuların bindiği vapurun yan tarafına çocuğu götürüp şortunu indir çişini denize yap dedim.
Çocuk olmaz falan dedi utandı ama başka çare olmadığı için ben çocuğu tutarken o da çişini yaptı.
Bu sırada yanımıza gelen ve vapur iskeleye yanaşırken halat atan bağlayan vapur personeli (ona da söylemiştim, tuvaleti açın diye. Anahtar yok demişti) yanımıza gelip ne yapıyorsunuz diye çıkışıp görgü kuralı falan diyecek oldu ve pişman oldu.
Çocuktan sonra sıra bende diyerek elimi şortun içine sokup denize döndüm. işemem lazım ve üzerime işemek istemiyorum dedim. Dua edin ishal olmadım ve çekinmeden buraya yapacağımı bilin diyerek denize işedim.
Etrafta biraz mırın kırın eden oldu ama personele güvenlik gerekçesiyle tuvalet kapatılır mı vapurda? O zaman gel başımızda dur işerken veya çanta vs kontrol et tuvalete bizi öyle sok çıktığımızda da gir tuvaleti kontrol et dedim.
Türkiye'nin klasik iş bilmez insanları, yasakla kurtul.
Parklar bahçeler AVM önleri, ulaşım durakları etrafında sigaralık küllükler olmadığı için.
Terör var diye çöp kovaları sigaralıklar küllükler kaldırıldı.
Veya sigaraya karşı mücadele için de kaldırıldı.
Hükümet, mülkî idare, bakanlık talimatı sonunda ve belediye kendi tasarrufu ile sokaklarda bu absürt duruma hâlâ devam ediliyor.
Bırakın sigara içen birini, bir dondurma çubuğunu, paketini bisküvi paketini, su şişesini, ıslak mendili, çerez cips poşetini atacak bir çöp kovası bile bulunmayan cadde AVM içi park bahçe durak vb yerler var.
Sigara içerim ve izmariti cebimde çantamda taşımak zorunda ve izmarit kokmak zorunda değilim. Devlet bu zıkkımın vergisini alıyorsa bana bunun içilince atılınca çöp kovası sigaralığı küllüğü de koymak zorunda.
Hiç unutmam, 90'lı yıllar başları falan; PKK köpekleri azmış terör bombalama gırla gidiyor.
Yaz mevsimi Adalara 3-5 günlüğüne tatile kaçıyorum.
Ada vapurunda güvertede çay sigara keyfi yapıyorum.
Bu sırada yan tarafta bir aile ve 5-6 yaşında erkek çocuğu annesine dert yanıyor.
Anne çişim geldi deyip duruyor, anne bekle evladım diyor. Vapur Şimdi ki nostaljik tabir edilen ada vapuru ve en kısa seyahat mesafesi yarım saat sürüyor.
Anne çocuğu tuvalete götüremiyor, tuvalet güvenlik talimatları gereği kilitli. Anneden izin alıp valizime bakmasını isteyerek çocuklarla kalmasını söyleyip çocuğu yanıma alıp Vapurda bir kaç görevliye durumu söyledim. Bir birine yollayıp anahtar yok diye gerekçe ile sorumluluğu başkasına yıkma asalaklığı ile yardımcı olmadılar.
Çocuk kıvranıyor çişim var diye, ben de çocuğu alıp yolcuların bindiği vapurun yan tarafına çocuğu götürüp şortunu indir çişini denize yap dedim.
Çocuk olmaz falan dedi utandı ama başka çare olmadığı için ben çocuğu tutarken o da çişini yaptı.
Bu sırada yanımıza gelen ve vapur iskeleye yanaşırken halat atan bağlayan vapur personeli (ona da söylemiştim, tuvaleti açın diye. Anahtar yok demişti) yanımıza gelip ne yapıyorsunuz diye çıkışıp görgü kuralı falan diyecek oldu ve pişman oldu.
Çocuktan sonra sıra bende diyerek elimi şortun içine sokup denize döndüm. işemem lazım ve üzerime işemek istemiyorum dedim. Dua edin ishal olmadım ve çekinmeden buraya yapacağımı bilin diyerek denize işedim.
Etrafta biraz mırın kırın eden oldu ama personele güvenlik gerekçesiyle tuvalet kapatılır mı vapurda? O zaman gel başımızda dur işerken veya çanta vs kontrol et tuvalete bizi öyle sok çıktığımızda da gir tuvaleti kontrol et dedim.
Türkiye'nin klasik iş bilmez insanları, yasakla kurtul.
Edep adap bilmeyen bir öküz olduğu içindir.
Keşke bir çuvala koyup, serengeti düzlüklerine bırakılabilse!
Hem o rahat eder, hem biz.
Keşke bir çuvala koyup, serengeti düzlüklerine bırakılabilse!
Hem o rahat eder, hem biz.
insan neden kendi ölümüne sebep olacak zararlı bir şey kullanır ki ?
gerçekten hep merak ediyorum neden milyonlarca insan sigaraya bu kadar bağımlı ? birkaç defa denedim ama tadı gerçekten berbat zevk alınacak bir yeri yok, neden bu kadar çok kullanılıyor anlayamıyorum.
gerçekten hep merak ediyorum neden milyonlarca insan sigaraya bu kadar bağımlı ? birkaç defa denedim ama tadı gerçekten berbat zevk alınacak bir yeri yok, neden bu kadar çok kullanılıyor anlayamıyorum.
bitince napalım? yenmiyo ki meret.
Sigara içmeyen pısırıkların merak ettiği konu. Anlayamazsınız.
çok basit. insan olmadığı için. köyünden çıkıp büyük şehirlere göç edeli 20-30 yıl geçmemiş anne baba evladı olduğu için. belki de beyin olarak sefil ve aciz olduğu için.
sokakta genelde erkekler içtiğinden askerliğini yaparken mıntıka temizliğinde çok topladığından olabilir mesela..
herkese renkli günler
herkese renkli günler
Görgüsüzlükten.
Ailesi ve 7 sülalesi ile alıp veremediği olduğundan...
az gelişmiş, bencil, görgüsüz, gayri medeni, sorumsuz, başkalarına saygısız, ilkel ve insan olduğu için yapar. yere izmarit atmaması için hayvan olması bile yeterlidir.
insan kategorisine girmeyi hak etmediğinin farkına vardığı için böyle davranışlara başvurması normal bir davranış.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar