bugün

balıkesirde yds e mi american kültüre mi gitsem diye ikilemde bıraktıran dildir.

yds 3 kur 3 temmuzdan mayısa kadar 2700 lira B1 den başlatacak

american kültür 3 kur 3 temmuzdan aralığa kadar 2000 lira A1 den başlatacak

hangisi mantıklı sözlük bana yardım edin.
Müzikten sonra evrensel olan 2. Dil.
öğrenip türkiye den beyin ve iş göçü yapmama vesile olacak olandır.
öğrenilmesi en zor diller arasına rahat girer.. bir kere karışıktır konular ilerledikçe daha da karışır.. tekrar edilmezse çabuk unutulur.. tekrar edilse de çabuk unutulur.. dershaneye de gitsen gene unutursun, zaten dershaneler çokta faydalı olmuyor.
ya bebeklikten öğreneceksin ya da gidip yabancı ülkede yaşayacaksın öğrenmenin en iyi yolu budur..
biride yazmış öğrenmesi en kolay dil demiş.. buradan ona bir nahh çekiyorum evet.. şöyle karşıma geç otur konuş desem iki kelime edemez, hayatı boyunca what is your name? where are you from? sorusu dışına çıkamayanların kolay demesi komik.
nankör dildir, sürekli içinde ve pratik halinde olana kolaydır lakin boşlamaya gelmez.

ama bebeğim iki sene önce seni şöyle konuşuyordum yapma hadi desen de tınlamaz, unutulur.
Güzel ama.
türkiyede öğrenilmesi bir hayli zor olan dil. nitekim insanımız insanımızla ingilizce herhangi bir şeyi yanlış telaffuz ettiği zaman dalga geçiyor. bu durum böyle olduğu sürece bu ülke gelişemeyecek.
(#21700160)
got it.
(bkz: dirty talk) bebeem*
Sevdiğiniz bir konu hakkında ingilizce kaynaklardan okuyup anlamaya çalışmak faydalı bir yol buna ben de katılıyorum. Özellikle Türkçe kaynakların olmadığı ya da yetersiz hatta uydurma bilgiler içerdiği bir alan olursa mecburen öğreniyorsunuz.
Ümit Besen.

i love you.
Dünyanın ortak dili olduğu için herkesin ögrenmesi gereken dildir. Sevsekte sevmesekte durum bu. Ben türkiyede yaşıyorum ne işim olur başka dillerle, mesleki alanımdada ihtiyacım yok türkçe bana yeter diye söylenenlerin çoğu bir şekilde sonradan zorlana zorlana ögrenmeye çalışıyorlar ingilizceyi çünkü en basitinden yabancı dizi izlemeye kalksa, sinemaya gitse yada hepsi bir yana otele gidip dur insanlarla üç beş laflayım dese gene ingilizce lazım. Neden zorlandıklarına gelecek olursak yaş olmuş otuzbeş kırk artık o saaten sonra öğrenmeleri genç birinin öğrenme düzeyine göre çok daha düşük olur. imkanı olan herkes genç yaşta ingilizce öğrenmelidir. Çok basit örneklerle neden öğrenilmesi gerektiğinden bahsettim bu örneklerin sayısı arttırılabilir. Kaldı ki bahsettiğim örnekler hep kişinin kendi kişisel zevkleriyle ilgi örneklerdi. hadi bunları es geçsek mesleki alanda kendini geliştirmek için yada dünyaya açılmak isteyen insanlar için zaten zorunludur ingilizce.
kolay dil. cidden en kolay dil diyebilirim.
4 yılda öğrenmeyi hedef koyduğum dildir. Burada mayış 3000 tl, yurtdışında mayış 3000 dolar..o yüzden.

Ayrıca ingilizce öğrenmek demek daha çok ülke gezip daha çok insan tanımak demek. Yani ingilizce şart.
Emperyalist ingiltere'nin dünyaya dayattığı ve kabul ettirerek dünyanın ortak dili haline getirdiği dildir. Senelerce okulda dersini gördüğüm , birkaç yıl özel kurslarda öğrenmeye çabaladığım fakat bir sonuç alamayınca öğrenmeyi bıraktığım dil. Mesleğimde bu dili bilmeyenleri pek adam yerine koymuyorlar ama yuvarlanıp gidiyoruz.
geçmişte ingilizlerin birçok yeri sömürmesinden dolayı dünyanın en önemli dilidir. hemen hemen her ülkede bu dilin eğitimi verilir. öğrenilmesi arapça'ya göre kolaydır. yurtdışı gezilerinde genellikle insanlarla kolay iletişim kurmayı sağlar.
Tuhaf bir dil değildir! ilginç aksanları olan şehirleri vardır sadece. Şöyle anlatayım bir karadenizlinin (bkz: havaalanı) demesi gibi, anlamakta zorlanırsınız. Yalnız dile laf söyletmem.
eger bir hintli ile telefonda bu dili konusacaksaniz, ogrendiklerinizin hepsini unutmaniz gereken dildir.
konuşun arkadaşlar, konuşma odaklı olun. grammer kurallar ardından gelir. ama konuşmadan kurallar arasında boğulursanız iş büyük çıkmaza giriyor.
Öğrenin mutlaka, hem konuşması güzel insana bir özgüven veriyor, hem de sosyalleşme ve kariyer açısından mükemmel bir aktivite.
well I can understand but I cant speak klişesine sahip dildir.
ana dili ingilizce olan bir ülkede öğrenilmediği ve pratik yapılmadığı sürece fluent olmanın zor olduğu bir dil.
üniversitede öğrencilerime öğrettiğim dildir.
eğitimine anne karninda baslayip 30 lu yaslara kadar öğrenmeye calisip sonu hüsranla biten dildir.
ana dilin ingilizce olmadığı bir ülkede yaşanarak gayet de öğrenilebilen bir dil.
bunun iki şartı var:
1. dile yatkınlığınız olması
2. çalışma

lütfen şu "yds ölçmüyor dili", "ülke dışına çıkmadan öğrenemezsin" -ci tayfa ingilizce başlığından uzak dursun. sorun ingilizce değil. yani bilmediğiniz şey ingilizce değil. siz "dil" nedir "eğitim" nedir onu bilmiyorsunuz. gelip şuraya insanları saçma sapan yönlendirmeyin.