bugün
- ormanda kaybolan kadın9
- arapları sevme nedenleri8
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı9
- galatasaray8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav15
- sahurdayız uludağ sözlük25
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması10
- pandela14
- iyi geceler9
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- erkeklerin depresyona girmemesi11
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın23
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- türklerin aptal olduğu gerçeği10
- prezervatif önerileri11
- aşk meşk işlerinin sonlanması14
- sansyoklan nikli yazar18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- anın görüntüsü17
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- iftar after parti13
- abır geri döndü10
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi9
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek8
- ahmet beyin beyaz bareti8
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı12
- iş arkadaşları12
- kafe açma fikri11
- çalıyor ama çalışıyor denilen iktidar hangisidir15
- teörörist demirtaşın karısıyla sikiş izni32
- 2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu49
- iftar çadırı10
- galatasaray lisesi21
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması17
- bir yangında karını mı ananı mı kurtarırsınız8
- yanlışlıkla 4 tencere kavurma yemek orucu bozar mı8
- programcı yazarlara uygun oyunlar öner17
- yay burcu erkeği13
- acunun hikmeti adaletten kaçırması8
- akp'nin yeni chp olması10
- depo güvenlik ve otomasyon12
- bugün tam 4 kere büyük tuvalete gitmem rezaleti10
- mrna aşısı olmuş yazarlar15
Bir adet bildirim.
Evet bir Kürt olarak ilk okuldan beri tüm eğitim hayatımda faşist Kemalist sistemin ağır baskılarına ve tacizlerine maruz kaldım, Türklerin kendisinden Atatürk diye bahsettiği insan küçücük bir çocuğa
Zorla sevdirilmeye ve çağdışı kalıp geçerliliğini kaybetmiş olan düşünceleri zorla benimsettirilmeye çalışıldı, evet oysa ki ben bir Kürt çocuğuydum bana ne sizin atanızdan, bana şeyh Sait' ten Seyit Rıza'dan bahsedin, dersimde ATA'larımı katledenlerden bana ne.?
Evet çok şükür akp geldi de toplum olarak bir nebze de olsa Atatürk tabusundan kurtulduk.
Evet bir Kürt olarak ilk okuldan beri tüm eğitim hayatımda faşist Kemalist sistemin ağır baskılarına ve tacizlerine maruz kaldım, Türklerin kendisinden Atatürk diye bahsettiği insan küçücük bir çocuğa
Zorla sevdirilmeye ve çağdışı kalıp geçerliliğini kaybetmiş olan düşünceleri zorla benimsettirilmeye çalışıldı, evet oysa ki ben bir Kürt çocuğuydum bana ne sizin atanızdan, bana şeyh Sait' ten Seyit Rıza'dan bahsedin, dersimde ATA'larımı katledenlerden bana ne.?
Evet çok şükür akp geldi de toplum olarak bir nebze de olsa Atatürk tabusundan kurtulduk.
hakli bir beyan. cunku ayni seyleri ben de yasadim. bizi sindirmeye calistilar ama basaramadilar.
o halde tacize devam edelim;
görsel
edit: izmir marşını koyup tacizin dozajını biraz daha arttırıyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=7jxuiDKBxg4
görsel
edit: izmir marşını koyup tacizin dozajını biraz daha arttırıyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=7jxuiDKBxg4
taciz değil, sistematik asimilasyon.
"andımız" denilen ayrıştırıcı, dışlayıcı safsatayı hiç okumadım. hayatımda 1 kere bile açtığı yolda gösterdiği hedefe ilelebet yürüyeceğime şerefim üzerine and içmedim.
ki beni en çok üzen şey;
fikir özgürlüğü, bilmem ne bik bik öten insanların; küçücük çocuğa başörtüsü giydirmek çocuk tacizidir diyenlerin ağzından 1 kere bile "7 yaşındaki çocuğu; haftada 5 gün bir şeye şerefi üzerine yemin ettirmek yanlıştır" dediklerini duyamadım.
çocuk 7 yaşından 12 yaşına kadar yılda 250 kere aynı şeye and içiyor. bu beyin yıkamak değildir de nedir?
bu kafa sikmek değildir de nedir?
"andımız" denilen ayrıştırıcı, dışlayıcı safsatayı hiç okumadım. hayatımda 1 kere bile açtığı yolda gösterdiği hedefe ilelebet yürüyeceğime şerefim üzerine and içmedim.
ki beni en çok üzen şey;
fikir özgürlüğü, bilmem ne bik bik öten insanların; küçücük çocuğa başörtüsü giydirmek çocuk tacizidir diyenlerin ağzından 1 kere bile "7 yaşındaki çocuğu; haftada 5 gün bir şeye şerefi üzerine yemin ettirmek yanlıştır" dediklerini duyamadım.
çocuk 7 yaşından 12 yaşına kadar yılda 250 kere aynı şeye and içiyor. bu beyin yıkamak değildir de nedir?
bu kafa sikmek değildir de nedir?
bir tane daha devleti tarihi olmayan kürt gelmiş atamıza laf sokuyor Ne Mutlu Türküm diyene inadına Mustafa Kemal Atatürkün izindeyiz.
biri de izmir marşı paylaşımı yapsın da, tacizin dozajını biraz daha artırmış olalım.
Andımızı her sabah uykulu gözlerle bize okutturarak yeteri kadar taciz etti bizi bu sistem.
ne mutlu türküm diyene!!! ulan akıllı olacaksınız.şu arapseverlerle kürtlerdeki bitmek bilmeyen atatürk düşmanlığı nedendir merak etmiyor değilim.sanırım türk düşmanlığından kaynaklı bir durum.
Tacize uğradım deyince götüne falan pamdik attılar sandım dı.
o zaman annene söyle geçmişe gidip seni 15 sene daha geç doğursun ve o destan olarak gördüğün 15 temmuz u severek eğitiminin içinde görürdün. kandırıldıktan sonra mücadele edip 249 sivilin ölümüne sebep olan darbeye destan diyen beynin ancak onları öğrenmeye yeter.
al kıdem tazminatını siktirgit o zaman ne uğruyorsun.
kemalist öğrenciler ilkokul 1. sınıfta kürt kızlarının eteklerinin kaldırıp hihihihihi diye gülüyorlardı.
ikna dersleri vardı elişi kağıdı ile istiklal marşını japonca tersten yaptırıyorlardı.
ikna dersleri vardı elişi kağıdı ile istiklal marşını japonca tersten yaptırıyorlardı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar