bugün

/
2
"Susayım." derdi.
görsel
nutku tutulur konuşamazdı.
cok kulturlu yazarlarin espri kasmaya calistigi seylerdir.

he herkes cok cahil, siz cok kulturlusunuz. aq kazmalari.
caillikten kokuyor burası açın pencereleri de biraz bilgi girsin içeri.
keşke kışın gelseydim bu mevsimde kayak yapamam.
yeak efenim yeak sizden bi cacık olmaz..
çok cahilsiniz keşke ölseniz.
gece saat 3'te sözlüğe giren cahil kızın amacı.

(bkz: this is uludağ)
Ben ne kadar cahilmişim.
erkek olanların çoğu ne kadar idiot ve cahil.
görsel
Adam yazim yanlislarini ve yanlis kullanimlari gordukten sonra zaten elestirme veya dusunme bir sey soyleme gibi bir zahmete kalkisacagini sanmadigim olaydir.
Ayarlar, kisisel, hesabimi sil.
görsel
ne kadar soğuk burası der. adam dağa çıkmış ne diyecek. evet.
Konuşmaya tenezzül etmez.
görsel
bu başlığı açana söverdi.
Kığız erkek ilişkisi, o politikacığ böyle, bu politikiacı şöyle boş sohpetler ediyorsunuz gençler. Bizim gencimizin aklı dedikodu yapmak efendim. Klasik edebiyatdan ve ya tarihten anlayış kulaktan duyma bilgilerle dolmuş. Okuyun ve güçlenin. Gibi bir şey tahminimce.
cahil cahil başlıklar yani, efendime söyleyeyim trollük böyle olmaz. trollük bile bilgi birikim gerektirir. öyle saçma sapan başlıklarla burayı kirletemezsin, bi kere burası dingonun ahırı değil.
Gelmeeez.
Doğuştanmı cahildiniz sonradanmı böyle oldunuz derdi bize birde ters ters bakış atardı.
Anlamadim uludağ derken sözlüğe mi uludağ univeristesine mi yoksa kayağa uludağa mi. Neyse adam bir kere sözlüğe gelmez. uludağ universitesine geldi onda da ben gidemedim nöbetten çıkıp,ne dedi ne tartıştı merak ettim gerçi sonra tuyaba gelmişti bursaya orada gördüm kendisini pek sikilgandi sorulan sorulara karşı, saçma gelmiş olabilir hala burada mi kaldiniz siz diye düşünebilir sorulan sorular hakkinda bilemedim ama kayaga hiç gelmez adam öyle bir tarz yok onda bir kere.
(bkz: cahiller).
/
2