bugün
- sözlük yazarlarına döner ısmarlar mısınız9
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları13
- küresel ıkınma20
- karınızın adını asfalta yazar mısınız9
- türk düşmanlarının atatürk'e de düşman olması11
- kocanızın maaşı ne kadar olmalı11
- arkadaşlar buyrun çay hazır14
- karınızın giyimine karışır mısınız13
- ödünç kitap vermek12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz14
- ölen arkadaşın boşta kalan karısı15
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt21
- bir kadında aradığınız kriterler12
- kadınların çok açık giyinmeye başlaması23
- ona bir şey söyle8
- kuranda başörtüsünün olmaması44
- samsunun gsye yatışı12
- dünya basınının tr iflas etti açıklamaları10
- mattia ahmet minguzzi17
- darbeci sisinin kardeşim sisi olma ihtimali8
- hiç mi yokun ingilizcesi21
- 11 nisan 2025 samsunspor galatasaray maçı36
- gazzelileri kıyı sehirlerine yerleştirmek11
- trumpın cihattaki gazzelileri hicrete zorlaması9
- karısına canım çekti lan domal diyen erkek8
- bir sıcak bir soğuk davranan kız9
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi14
- chatgpt10
- merak etme tek gözle de onların analarını sikeriz8
- dünya'yı zehirleyen türk dizileridir diyen rus10
- bana bakan atatürk'ü görür11
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler8
- ben geldim10
- ankara8
- hiç kimseye yürümeyen erkek9
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları29
- akşama kadar hükümeti aklayan bankamatik memuru9
- kitap okuyanların mal olması22
- burun kanaması9
- kafakoparan dede23
- niye bu hale düştük ki kimsenin sormaması8
- fatih tezcan vs furkan bölükbaşı10
- 11 nisan 2025 cuma namazı vaazı14
- çorap8
- depresyondan çıkmak9
- bugünkü mutluluk sebebi14
- kurabiye yapmak8
- rasim ozan kütahyalı'nın padişahlık açıklaması11
- en beğendiğiniz kitap8
- her fabrika bir kaledir8
1955 istanbul üsküdar doğumlu mütedeyyin tiyatro oyuncusu-televizyon sunucusu. sahur programlarının aranan yüzü.
hakkında bir miktar bilgi;
Okul yıllarında tiyatroyla tanıştı.1970de Devlet Tiyatroları oyunculuk sınavını kazanarak 3 yıl özellikle çocuk oyunlarında çeşitli roller aldı.
Zamanın Kültür bakanı Talat Sait Halman ilk kez Devlet Tiyatroları bünyesinde Çocuk Oyunları birimi açarak sınavla oyuncu alıyordu.
O yıllar istanbul i.H.O.imam Hatip okulu Lise 1.sınıf öğrencisiydi.Yatılı okuduğu o senelerde zaten arkadaşlarla sınıfta ve gece etüdlerinde hayatı tiyatroydu.
iki fakülte bitiren Goncagül, Temel Eğitim öğretmenliği ve ingilizce öğretmenliği dallarında 13 sene çeşitli okullarda hizmet etti.
Öğretmenlik yıllarında da okullarda kurduğu Drama Club'larda öğrencilere tiyatro çalışmaları yaparken bir yandan da dışarda çeşitli sahne etkinliklerinde yer almayı ihmal etmedi...
90'lı yıllardan sonra özel radyo ve televizyonların açılmasıyla birlikte 93 senesinde bir yıl radyo program ve sunuculuğundan sonra 94'ün Kasımında girdiği Kanal 7'de Halk Meclisi, istanbul Bülteni, istanbul Kazan Ben Kepçe, Sahuru Beklerken, Goncagülün Kepçesi, Tatil Eğlencesi, Aileler Yarışıyor ve Teneffüs adlı çeşitli stüdyo ve aktüel programlar hazırlayıp sundu...
Son üç yıldır yurtdışında gurbetçilerimize, özellikle çocuk programları yapmak üzere başta Almanya, Fransa, isviçre, Hollanda ve Avusturya gibi çeşitli Avrupa ülkelerine seyahat etmekte..
97 Ekiminden beri de haftalık gezi ve anı yazılarını Milli Gazetede Goncagülle Seyahat başlığıyla yazmakta.
Halen moral FM radyosunda canlı şov programı yapan Goncagülün Osmanlının 700.yıl anısına 1999 başında çıkardığı bir müzik albümü ve klibi var.
Hüseyin Goncagül evli ve iki çocuk babası...
kaynak: biyografi.net
hakkında bir miktar bilgi;
Okul yıllarında tiyatroyla tanıştı.1970de Devlet Tiyatroları oyunculuk sınavını kazanarak 3 yıl özellikle çocuk oyunlarında çeşitli roller aldı.
Zamanın Kültür bakanı Talat Sait Halman ilk kez Devlet Tiyatroları bünyesinde Çocuk Oyunları birimi açarak sınavla oyuncu alıyordu.
O yıllar istanbul i.H.O.imam Hatip okulu Lise 1.sınıf öğrencisiydi.Yatılı okuduğu o senelerde zaten arkadaşlarla sınıfta ve gece etüdlerinde hayatı tiyatroydu.
iki fakülte bitiren Goncagül, Temel Eğitim öğretmenliği ve ingilizce öğretmenliği dallarında 13 sene çeşitli okullarda hizmet etti.
Öğretmenlik yıllarında da okullarda kurduğu Drama Club'larda öğrencilere tiyatro çalışmaları yaparken bir yandan da dışarda çeşitli sahne etkinliklerinde yer almayı ihmal etmedi...
90'lı yıllardan sonra özel radyo ve televizyonların açılmasıyla birlikte 93 senesinde bir yıl radyo program ve sunuculuğundan sonra 94'ün Kasımında girdiği Kanal 7'de Halk Meclisi, istanbul Bülteni, istanbul Kazan Ben Kepçe, Sahuru Beklerken, Goncagülün Kepçesi, Tatil Eğlencesi, Aileler Yarışıyor ve Teneffüs adlı çeşitli stüdyo ve aktüel programlar hazırlayıp sundu...
Son üç yıldır yurtdışında gurbetçilerimize, özellikle çocuk programları yapmak üzere başta Almanya, Fransa, isviçre, Hollanda ve Avusturya gibi çeşitli Avrupa ülkelerine seyahat etmekte..
97 Ekiminden beri de haftalık gezi ve anı yazılarını Milli Gazetede Goncagülle Seyahat başlığıyla yazmakta.
Halen moral FM radyosunda canlı şov programı yapan Goncagülün Osmanlının 700.yıl anısına 1999 başında çıkardığı bir müzik albümü ve klibi var.
Hüseyin Goncagül evli ve iki çocuk babası...
kaynak: biyografi.net
güncel Önemli Başlıklar