bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları13
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14
Gerçekliğe en yakın gta oyunudur.
Taşlarla ve soparlala oynanacaktır.
16-18 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'ta gerçekleşecek olan E3 2015'te duyurulması umut edilen oyundur.
görsel
görsel
görsel
görsel
Daha ne olabilirki denilesi oyun. Bence tadında bırakmalı.
Yine çıktığı yılın en iyisi olup tüm ödülleri toplayacak oyundur.
Londra'da oynayacağız ve 2018 de traileri 2020 de ise oyun yayınlanacaktır efenim inanmayan gitsin googledan baksın.
Taşlar ve sopalarla kodlanacaktır.
Londra'da oynayacağız ve 2018 de traileri 2020 de ise oyun yayınlanacaktır efenim inanmayan gitsin googledan baksın.
Carl Johnson olur ise açıkçası kesinlikle alırım. Zamanında az oynamadık CJ ile.
Büyük ihtimal tokyoda geçecektir.
çıktığında herkesin ağzını açık bırakacağı neredeyse kesindir.
heyecanla trainerini beklediğim oyun.
Muhtemelen 2020 gibi çıkar ve piyasası en az 5 yıl forse eder.
umarım çıkmaz dediğim oyundur. vice city den sonra gta benim için bitmiştir.
Simgesini bile indirsem bilgisayarımı çökertecek oyundur.
Daha 4 ü alamadık da neyse.
Avengersvari şekilde bütün karakterleri birleştirmişe gözüküyor. Son görev Thanos ile ilgili olabilir.
Avengersvari şekilde bütün karakterleri birleştirmişe gözüküyor. Son görev Thanos ile ilgili olabilir.
Vice city den sonra san andreas ı denedim fakat oynayamadığım için soğuyup bıraktığım gta serisinin sıradaki oyunudur gta v i o kadar çok izledim ki youtube da hiç oynamadan haritaya baya hakimim diyebilirim.. vi da efsane olacaktır zannumca..
serinin en son vicecity serisinde kalan biri olarak yeni bilgisayar almamı gerektiğini hatırlatan oyundur.
Sağlam bir bilgisayar edinip tüm serilerini baştan sona bitireceğim. Oyun piyasasının hakikaten kralı kim ne derse desin. Hiçbir oyunun çıkışı gta kadar konuşulmuyor.
Her serisinde farklı karakterler farklı mekanlar. Hayran olmamak elde değil o kadar çok detay var ki.
Gta vice city miami'yi anlattı insanlar miami'ye hayran kaldı.
Gta san andreas nevada, californiayı anlattı insanlar ara sokaklara gangsterliğe çöl kanyonlarına merak saldı.
Gta 4 new yorku anlattı. Insanlari times meydanina central parka hayran birakti.
Gta 5 los angelesi anlatti ki haritasi gercek bir sehir haritasi kadar. Farkli farkli cografyalar var. Insanlar hollywood hillse hayran kaldi.
Gta 6 eger londrayi anlatirsa zaten deli gibi turist ceken sehir fena reklam yapar.
Umarim birgun istanbulu anlatir.
Her serisinde farklı karakterler farklı mekanlar. Hayran olmamak elde değil o kadar çok detay var ki.
Gta vice city miami'yi anlattı insanlar miami'ye hayran kaldı.
Gta san andreas nevada, californiayı anlattı insanlar ara sokaklara gangsterliğe çöl kanyonlarına merak saldı.
Gta 4 new yorku anlattı. Insanlari times meydanina central parka hayran birakti.
Gta 5 los angelesi anlatti ki haritasi gercek bir sehir haritasi kadar. Farkli farkli cografyalar var. Insanlar hollywood hillse hayran kaldi.
Gta 6 eger londrayi anlatirsa zaten deli gibi turist ceken sehir fena reklam yapar.
Umarim birgun istanbulu anlatir.
grand theft auto 4 fizik motoru yönünden çok geliştirildi. araba, helikopter sürerken o gerçeklik hissini yakalıyor ve çarpışmalarda fizik kurallarına uyan durumlarla karşılaşıyorduk. lakin grafik ve işlevselciliğe çok odaklanılmadı. oyunda çok seçeneğiniz kalmıyordu ve map ise küçük kalıyordu. renskiz, kasvetli ve soğuk bir izlenim veriyordu. kısacası fizik motoruna önem verelim dediler ve grafik ve işlevselciliği geri plana attılar.
grand theft auto 5 ise grafik, oynanış ve içerik ağırlıklı bir oyun oldu. map büyüdü, oyuna renk katıldı soluk hava yerine canlı bir tema getirildi. karakterler de keza öyle... lakin bu oyunda da fizik motoru resmen kan ağlıyordu. Grand Theft Auto 4 oyununda bulunan fizik motorlarının esamesi yoktu. Resmen araba sürerken oyuncak araba izlenimi verdi bizlere. araba çarpıştığında ise doğru düzgün hasar bile almıyordu. açıkçası bu durum beni tatmin etmedi.
Grand Theft Auto 6'dan ise umudum var. Rockstar games gta 4'de kıstığı grafik ve oyun içeriklerini gta 5'de telafi etmiş lakin bu sefer de fizik motorunu feda etmişti ben bu yeni çıkacak oyunda iki unsurun da bütünleştirileceğini düşünüyorum. Ayrıca 3 karakterli bir yapının gta oyununa yakıştığını düşünmüyorum. Oyunun dinamiklerine ters Bu durumu da revize edeceklerini düşünüyorum...
grand theft auto 5 ise grafik, oynanış ve içerik ağırlıklı bir oyun oldu. map büyüdü, oyuna renk katıldı soluk hava yerine canlı bir tema getirildi. karakterler de keza öyle... lakin bu oyunda da fizik motoru resmen kan ağlıyordu. Grand Theft Auto 4 oyununda bulunan fizik motorlarının esamesi yoktu. Resmen araba sürerken oyuncak araba izlenimi verdi bizlere. araba çarpıştığında ise doğru düzgün hasar bile almıyordu. açıkçası bu durum beni tatmin etmedi.
Grand Theft Auto 6'dan ise umudum var. Rockstar games gta 4'de kıstığı grafik ve oyun içeriklerini gta 5'de telafi etmiş lakin bu sefer de fizik motorunu feda etmişti ben bu yeni çıkacak oyunda iki unsurun da bütünleştirileceğini düşünüyorum. Ayrıca 3 karakterli bir yapının gta oyununa yakıştığını düşünmüyorum. Oyunun dinamiklerine ters Bu durumu da revize edeceklerini düşünüyorum...
Vice City'de geçecek
Kadın karakter olacak
Karakterlerimizin isimleri Jason ve Lucia olacak
Aralık ayında da fragman çıkacak.
Kadın karakter olacak
Karakterlerimizin isimleri Jason ve Lucia olacak
Aralık ayında da fragman çıkacak.
Öyle sanıyorum ki bu oyunu anca youtubede görebileceğim. Gta 5'i kaldıran bilgisayarımın gücü buna yetmez bence.
Fragmanı izledim
Ne yalan söyleyeyim beğendim
Oyun içi sinematikler çok iyi olmuş
Birde oynanışı gösterseler çok iyi olur
Onu da ikinci fragmanda yaparlar artık.
Ne yalan söyleyeyim beğendim
Oyun içi sinematikler çok iyi olmuş
Birde oynanışı gösterseler çok iyi olur
Onu da ikinci fragmanda yaparlar artık.
Ön siparişe çıktığı zaman direkt olarak almayı düşündüğüm oyun.
100 dolara ön siparişe açılacak olan oyun olacaktır.
güncel Önemli Başlıklar