bugün

cennet krallığı ve kurtlar vadisi ırak filmleri ile tanınan oyuncu. cennet krallığında selahhatin eyyubi olmuş kudüsü haçlılardan kurtarmış; kurtlar vadisi ırakta, şeyh kerkuki olmuş müslümanlara öğüt vermiştir. aslen suriyeli olan ve burda sanat profösörlüğü yapan ghassan massoud zikir sahnesi ile akıllara kazınmıştır
çok yetenekli olduğu,göründüğü her sahneden belli olan karizmatik oyuncu.keşfedilmek için geç kalınmış diyebiliriz.
karizmatik oyuncu.
kendisi karayip korsanları'nın son filminde kaptan ammand'ı canlandırmıştır. başarılı takdir edilesi oyuncudur. ayrıca zeki de abimizdir;

';Benim hayat felsefem, Selahaddin'in hayat felsefesiyle tam bir uyum içindedir. Kültürümüz aynı, dinimiz aynı, dilimiz aynı, yaşadığımız coğrafya ve tarihimiz de aynı. O yüzden, bu önemli tarihsel karakteri canlandırma işini büyük heyecanla üstlendim. Çünkü onu herhangi bir Batılı-Hıristiyan aktörün benim kadar iyi anlayabileceğini ve anlatabileceğini hiç sanmıyorum.'

atatürk'ü canlandırmak için kevinlar, gibsonlar arayanlara duyurulur.
suriyeli aktör. (bkz: hasan mesut)
duruşu bile ayrı bir karizma olan aktör.
hasan mesut olan kişi. ingilizlerin kendi okumalarını kolaylaştırmak için uyguladıkları yazım şekillerini bizim uygulamamız komik ve acınacak bir durum.
güncel Önemli Başlıklar